Υπάρχει κανένα νέο για το συντονισμό westgate ??
Μέχρι αυτό το μήνα δεν είχαν πει ??
Best posts made by pikpik
-
RE: Renault Clio V
-
@geo-yfa said in Renault Clio V:
@yem said in Renault Clio V:
Φαντάζομαι δεν θα το παίξουν κινέζοι ότι πρώτη φορά το ακούνε. Θα σας ενημερώσω.
Εννοείται ότι δεν θα το έχουν ξανα-ματα-συναντήσει ποτέ αυτό το πρόβλημα ( τουλάχιστον την μέρα που θα πας , για τις άλλες μέρες δεν ορκίζονται )
Λοιπόν, πήγα σήμερα και μου είπαν αμέσως ότι πρόκειται για το wastegate και ότι είναι θέμα σ' όλα τα turbo Renault και Duster, ότι δεν προκαλείται από κάποιο μηχανολογικό θέμα, αλλά από τον ήχο που παράγει το πορτάκι του τούρμπο που είναι μεταλλικό και χτυπάει σ έναν σωλήνα και ότι περιμένουν οριζόντιες οδηγίες αντιμετώπισης από τη Renault.
Δεν το έπαιξαν κινέζοι αλλά το θέμα είναι ότι ο θόρυβος παραμένει. Ενδεχομένως εάν δεν δώσουν λύση άμεσα να πρέπει να κινηθούμε νομικά στη λογική ότι υπάρχει οριζόντιο πρόβλημα και υπάρχει εγγύηση σε ισχύ.https://www.reddit.com/r/Dacia/comments/11mt1sz/to_the_ecog_owners_if_you_have_that_metal_sound/
εδώ λένε για μία μη οριστική λύση, αλλά κάποια "πατέντα" ίσως ;
-
Εσένα δεν χτυπάει το πορτάκι του τούρμπο ;
Τι?
Έχει κανένα Νάνο στο τούρμπο και βαράει πόρτες?
Νανοασφαλιτης
Δες παλιότερες αναρτήσεις αλλά κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο το "μεταλλικό πορτάκι" του Turbo που υποτίθεται ότι θα επιλυθεί οριζόντια από τη Ρενό αλλά ακόμα τίποτα. Δες και απάντηση που μου έδωσαν σε ερώτημά μου : Να σας ενημερώσω και για την απάντηση που μου έδωσαν σε μέιλ που έστειλα στη Renault:
*Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μία λύση βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης από την RENAULT S.A.S καθώς πρόκειται για θόρυβο λειτουργίας. Σε κάθε περίπτωση δεν επηρεάζεται η αξιοπιστία του αυτοκινήτου και επί του παρόντος δεν προβλέπεται καμία αντικατάσταση εξαρτήματος. Για τη δική σας διευκόλυνση, οι παραπάνω πληροφορίες καθώς και κάθε εξέλιξη για το θέμα είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλο το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών https://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε απευθείας.Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.
Ναι, ο θόρυβος φτιάχνει κατα 95%
Θα το ακούσεις ελάχιστα όταν πατας γκάζι στις 2.5Κ στροφές ίσα που.
Latest posts made by pikpik
-
Εσένα δεν χτυπάει το πορτάκι του τούρμπο ;
Τι?
Έχει κανένα Νάνο στο τούρμπο και βαράει πόρτες?
Νανοασφαλιτης
Δες παλιότερες αναρτήσεις αλλά κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο το "μεταλλικό πορτάκι" του Turbo που υποτίθεται ότι θα επιλυθεί οριζόντια από τη Ρενό αλλά ακόμα τίποτα. Δες και απάντηση που μου έδωσαν σε ερώτημά μου : Να σας ενημερώσω και για την απάντηση που μου έδωσαν σε μέιλ που έστειλα στη Renault:
*Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μία λύση βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης από την RENAULT S.A.S καθώς πρόκειται για θόρυβο λειτουργίας. Σε κάθε περίπτωση δεν επηρεάζεται η αξιοπιστία του αυτοκινήτου και επί του παρόντος δεν προβλέπεται καμία αντικατάσταση εξαρτήματος. Για τη δική σας διευκόλυνση, οι παραπάνω πληροφορίες καθώς και κάθε εξέλιξη για το θέμα είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλο το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών https://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε απευθείας.Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.
Ναι, ο θόρυβος φτιάχνει κατα 95%
Θα το ακούσεις ελάχιστα όταν πατας γκάζι στις 2.5Κ στροφές ίσα που. -
@archiezulu said in Renault Clio V:
Στην όπισθεν ένα φως λευκό ανάβει πίσω δεξιά, σωστά; Δεν το είχα παράτησε ποτέ και ένας ντελιβεράς με προσπέρασε όταν έκανα πίσω να παρκάρω και μου είπε ότι δουλεύει το ένα από τα δύο φώτα.
Καλησπέρα στην παρέα έχω κάνει 26000 χιλιόμετρα έχω την έκδοση dynamic lpg με 16αρες ζάντες και 5αρι κιβώτιο , έβαλα έξτρα κεραία καρχαρία, πεντάλ ασημί και υποβραχιόνιο οδηγού που ήταν ψευτιά έσπασε μέσα σε 2 χρόνια τσαμπα το 200αρι.Το έχω από Οκτώβριο του 20 κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μια φορά μου έφτασε στο min τη στάθμη του ψυγείου, μου συμπλήρωσαν υγρά μαζι με νερο βρύσης πέρυσι στην αντιπροσωπεία και τώρα είναι στη μέση . Κάτι ψιλοτριξίματα γενικά αλλά κλάΐν , ψιλοχτυπηματακια έχει γεμίσει γενικά και στις ζάντες , αλλά εάν μένεις κέντρο χωρίς πάρκινγκ είναι μεσα στο πρόγραμμα αυτά. Καταναλώσεις με βενζίνη έχω δει 6.5 , και με υγραέριο 8.5 κατά μέσο όρο. Μια φορά επίσης είχα καιρό τη βενζίνη μέσα και ενώ είχα ελάχιστη βενζίνη ,έδειχνε ότι έχω στη μέση.
Εσένα δεν χτυπάει το πορτάκι του τούρμπο ; που έχει τον ενοχλητικό μεταλλικό ήχο;
Κλείνεις ραντεβού απο Σεπτέμβρη για το τούρμπο
-
Φαντάζομαι δεν θα το παίξουν κινέζοι ότι πρώτη φορά το ακούνε. Θα σας ενημερώσω.
Εννοείται ότι δεν θα το έχουν ξανα-ματα-συναντήσει ποτέ αυτό το πρόβλημα ( τουλάχιστον την μέρα που θα πας , για τις άλλες μέρες δεν ορκίζονται )
Λοιπόν, πήγα σήμερα και μου είπαν αμέσως ότι πρόκειται για το wastegate και ότι είναι θέμα σ' όλα τα turbo Renault και Duster, ότι δεν προκαλείται από κάποιο μηχανολογικό θέμα, αλλά από τον ήχο που παράγει το πορτάκι του τούρμπο που είναι μεταλλικό και χτυπάει σ έναν σωλήνα και ότι περιμένουν οριζόντιες οδηγίες αντιμετώπισης από τη Renault.
Δεν το έπαιξαν κινέζοι αλλά το θέμα είναι ότι ο θόρυβος παραμένει. Ενδεχομένως εάν δεν δώσουν λύση άμεσα να πρέπει να κινηθούμε νομικά στη λογική ότι υπάρχει οριζόντιο πρόβλημα και υπάρχει εγγύηση σε ισχύ.https://www.reddit.com/r/Dacia/comments/11mt1sz/to_the_ecog_owners_if_you_have_that_metal_sound/
εδώ λένε για μία μη οριστική λύση, αλλά κάποια "πατέντα" ίσως ;
-
Υπάρχει κανένα νέο για το συντονισμό westgate ??
Μέχρι αυτό το μήνα δεν είχαν πει ?? -
Καλησπέρα,
Renault Clio LPG 2021, όταν αφήνω το γκάζι (χωρίς να βγάλω την ταχήτητα) ακούγεται ένας θόρυβος, σαν να γυρνάει ενα γρανάζι.
Όταν ξανα πατήσω γκάζι, σταματάει.
Αν βγάλω την ταχύτητα, πάλι σταματάει.Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι κάποιος συγχρονισμός, έχει ενημερωθεί η Renault και ψάχνει λύση.
Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό ;;