Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    M
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 12
    • Best 0
    • Groups 0

Moz

@Moz

0
    Profile views
    12
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

Moz Unfollow Follow

Latest posts made by Moz

• RE: Βουητό στην καμπίνα

@bassstarlet said in Βουητό στην καμπίνα:

Aν είναι τόσο θορυβώδες, μέσα στην καμπίνα, δεν θα είναι και απ'έξω ιδιαίτερα διακριτός;
      Με ανοιχτά-κλειστά παράθυρα, τι γίνεται, αλλάζει η ένταση του θορύβου;
      Εαν είναι απλά θόρυβος, βέβαια, και όχι συντονισμός κάποιου εξαρτήματος.

Με ανοιχτά παράθυρα ειδικά τα πίσω ακούγεται πιο έντονα, πολύ πιο έντονα

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      M
      Moz

Θα τσεκάρω μουαγιέ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και αυτά που μου είπες μετά τον δεκαπενταύγουστο, όπως και να έχει ευχαριστώ
      και θα ενημερώσω αν βρεθεί το πρόβλημα , όπως και να έχει αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται πριν το πάω στο μηχανικό, θα το εκτιμούσα

M
      Moz

Πήγα το αυτοκίνητο σε εξάτμισα , και όλα καλά
      πέρασα και από δυο λαστιχάδες, και μου είπαν ότι τα λάστιχα είναι καινούργια, όταν ρώτησα αν μήπως αυτός ο τύπος λάστιχου, βγάζει κάποιο θόρυβο μου απάντησαν πως όχι, αυτά σχετικά είναι αθόρυβα
      έκανα ένα λάθος πιο πάνω δεν είναι continental αλλα Kormoran
      έχω απελπιστεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα πραγματικά
      θα δοκιμάσω να μειώσω τον αέρα στα λάστιχα

M
      Moz

@tgd said in Βουητό στην καμπίνα:

Όλα τα λάστιχα έχουν διαφορετικό θόρυβο κύλησης. Εδώ σχετικός διάλογος σε forum για τα Conti σε Range Rover:

• Does anyone else feel that there is excess road noise from using Continental tyres fitted as standard to Evoque? Its from certain types of road surfaces like on motorways and the A roads where you would expect a quieter ride.

• Yes I've noticed some road surfaces are REALLY noisy - it really can be quite loud. I thought it was just me.

Και μια κριτική για τα Premium Contact 6:

2022 Tyre Reviews 17 Inch Summer Tyre Test - 4th of 9 tyres

Positive - Dynamic sporty handling with the fastest dry handling pace, short dry braking, very short wet braking distances.
      Negative - Lower grip during wet handling, high noise, average rolling resistance, low comfort.
      Overall - Once again the Continental PremiumContact 6 proves to be a sporty dynamic tyre with excellent handling and high levels of grip in the dry. It also has good wet braking in this size, but couldn't maintain that grip for the wet handling lap. It does have high levels of noise and reduced comfort, so isn't the tyre to pick if you're after a smooth quiet ride, but is certainly the tyre to pick if direct steering and good handling is important to you.

Οποτε ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα, ευχαριστώ...ξέρεις αθόρυβα λάστιχα να μου προτείνεις? σκεφτόμουν τα Michelin CrossClimate 2

M
      Moz

@anergos13 said in Βουητό στην καμπίνα:

Και μια τετραδα λαστιχα της ιδιας εταιριας με το ιδιο πελμα δεν θα εβλαπτε....
      Αυτες τις αλχημιες με τα λαστιχα ποτε δεν τις καταλαβα....

θα πω τον μηχανικό να τσεκάρει το μουαγιέ πρώτα, αν και δεν έχω κανένα από τα "συμπτώματα" , τρίξιμο στο τιμόνι αστάθεια και αλλα τέτοια, και ως τελευταία λύση θα αλλάξω τα λάστιχα, μπας και φτιάξει ο θόρυβος, απλά μου κάνει εντύπωση, ότι είναι καινούργια και δημιουργούν τέτοιο θέμα.

M
      Moz

@tgd said in Βουητό στην καμπίνα:

Αν είναι τα λάστιχα, θα είναι διαφορετικός ο ήχος σε διαφορετικές επιφάνειες. Υπάρχουν σημεία στην περιοχή μου (ας πούμε στη δυτική είσοδο της Αγχιάλου) που η άσφαλτος προκαλέι έναν πολύ χαρακτηριστικό θόρυβο, ο οποίος σταματά μετά από λίγα χιλιόμετρα.

Youtube Video

Ναι μου κάνει διαφορετικό θόρυβο ανάλογα με την επιφάνεια η την άσφαλτο, παράδειγμα εχθές ανέβηκα μια ανηφόρα που είναι με αυτές τις πέτρες και το αμάξι βούιζε λες και θα ανατιναχτεί, είδα το video σου όχι δεν έχω ούτε τρίξιμο στο τιμόνι, ούτε τράβηγμα η αστάθεια γενικότερα, μονο θόρυβος ο οποιος μετά από κάποια χιλιόμετρα δεν ακούγεται
      το θέμα είναι ότι πάνω κάτω σε όλες τις επιφάνειες μου κάνει θόρυβο
      θα έλεγα ότι είναι τα λάστιχα 100% αλλα πως γίνετε, ενώ είναι καινούργια να έχω τέτοιο πρόβλημα?

M
      Moz

Καλησπέρα και πάλι, αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας
      το ρουλεμάν δεν είναι σίγουρα καθώς το πήγα στο μηχανικό συγκεκριμένα "γιαυτο" το λόγο, και τα τσέκαρε . σε σχετικά μεγάλες ταχύτητες ο θόρυβος μειώνεται, ενώ όπως είπε ο φίλος πιο επάνω, ναι σε διαφορετικές επιφάνειες μου κάνει διαφορετικό θόρυβο

M
      Moz

@vastil said in Βουητό στην καμπίνα:

Εάν είναι σαν ελικόπτερο λογικά δεν είναι ελαστικά αλλά μουαγιέ. Παθών.

Μπορεί να το τσεκάρει εύκολα ο μηχανικός? είναι επικίνδυνο?
      Αν γενικά θα μπορούσε να ήταν και κάτι άλλο, θα το εκτιμούσα να μου το αναφέρεται, μιας και θα το πάω ξανά, να τον πω να τα τσεκάρει όλα αυτά πριν τουλάχιστον μπω στην διαδικασία να ξανά αλλάξω ελαστικά

M
      Moz

@teo-mak said in Βουητό στην καμπίνα:

Το πιο εύκολο, είναι να πεις τον φίλο σου τον λαστιχα να σου φορέσει μια τετράδα λάστιχα επάνω για δοκιμή.
      Σίγουρα θα έχει κάποια πρόχειρη.

Δεν θα το καταλάβω με μια βόλτα, δεν το κάνει συνεχεια , και άλλες φορες ακούγεται πιο έντονα άλλες πιο λίγο, με τον πατέρα μου που έκανα μια κουβέντα, μου είπε πως όσο θερμαίνεται το λάστιχο στον κάνει τον θόρυβο

M
      Moz

@ggab said in Βουητό στην καμπίνα:

Έχω διαβάσει παράπονα για βουητό απο ελαστικά uniroyal. Πάντως αφού ελέχθησαν τα ρουλεμάν δες μήπως ο θόρυβος έρχεται απο το κιβώτιο ταχυτήτων. Όταν στο κάνει,βγάλε ταχύτητα και μείνε με πατημένο συμπλέκτη. Αν σταματήσει το βουητό,τότε ξέρεις τι είναι.

Το είχα δοκιμάσει και με νεκρά, και ο θόρυβος συνεχιζόταν, τα μπροστά είναι Continental καλοκαιρινά
      και τα πίσω Vikings , θυγατρική τς Continental, ο θόρυβος γενικά μοιάζει να προέρχεται από μπροστά, και μου το κάνει με λίγα χιλιόμετρα 30-70, σε μεγάλη ευθεία ( εθνική οδός ) με 120-130 δεν τον ακούω τον θόρυβο

M
      Moz
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ