@sargus said in Αγορά μεταχειρισμενου ή καινούργιου SUV:
Και από εμένα καινούργιο. Τα Dacia είναι καλές περιπτώσεις, έχουν πουλήσει πολύ και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος!
Αν δε φτάνεις για καινούργιο με τίποτα, θα σου έλεγα να μπεις σε καμιά spotawheel, velmar και όποια άλλη εταιρία στέλνει, να παραγγείλεις ένα αμάξι από το σαιτ και να το παραλάβεις στο νησί. Θα είσαι σίγουρα κερδισμένος σε σχέση με αυτά που βρίσκεις να ψωνίσεις στο νησί.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Βοήθησαν πάρα πολύ .Ναι εκεί έχω καταλήξει. Δυστυχώς όλα γενικά τα μεταχειρισμένα είναι πολύ ακριβά τόσο που μάλλον πάω προς καινούργιο. Στη γυναίκα μου δεν αρέσει Dacia ουτε το Sandero ουτε το Duster και της αρέσει το Bayon και το Yaris Cross αλλα οι χρονοι παράδοσης (ενάμιση χρόνο...!!!)της Toyota ειναι τραγικοί. Επίσης η τιμή του LPG στη Λέσβο είναι επίσης τραγική (2 πρατήρια μόνο με 1,16 και 1,17 τιμή λίτρου) .
Ένα Toyota CHR hybrid του 18 σε τιμή 19000 με 100000χλμ ( όσο κάνουν πολλά καινούργια) αξίζει δεδομένου της οικονομίας καυσίμου πιστεύετε ; Για τη χρήση που θέλω το αυτοκίνητο το υβριδικό σύστημα της Toyota είναι ιδανικό για εμένα πιστεύω. Αξίζει ένα τέτοιο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο;