@nascar1 said in FORD KUGA 2020:
@aea4tf said in FORD KUGA 2020:
Συγχώνευση Θέματος. Υπενθυμίζουμε ότι δεν ανοίγουμε νέο Θέμα όταν υπάρχει ήδη κάποιο αντίστοιχο. [Admin]
@sydb said in Ford Kuga 1.5lt 120ps AT EcoBlue (diesel):
Καλησπέρα,
Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν υπάρχει για test drive στην Ελλάδα, γνωρίζει κανείς αν η ιπποδύναμη είναι αρκετή?
(το βάρος είναι 1.520kg)Δεν με απασχολεί τόσο η αργή επιτάχυνση (0-100 12sec) όσο η συμπεριφορά σε μεγάλα ταξίδια με μέγιστη ταχύτητα 150-160 χλμ και η προσπέραση.
Αν κάποιος είναι ήδη κάτοχος θα ήμουν ευγνώμων για ένα feedback.
@nascar1 said in Ford Kuga 1.5lt 120ps AT EcoBlue (diesel):
Καλησπέρα,
Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν υπάρχει για test drive στην Ελλάδα, γνωρίζει κανείς αν η ιπποδύναμη είναι αρκετή?
(το βάρος είναι 1.520kg)Δεν με απασχολεί τόσο η αργή επιτάχυνση (0-100 12sec) όσο η συμπεριφορά σε μεγάλα ταξίδια με μέγιστη ταχύτητα 150-160 χλμ και η προσπέραση.
Αν κάποιος είναι ήδη κάτοχος θα ήμουν ευγνώμων για ένα feedback.
Εχω τον ίδιο κινητήρα σε focus. Εικάζω ότι θα κάνεις ασφαλώς την δουλειά σου αλλά οριακά. Δεν μπορούν σε καμία αντιπροσωπεία να σου δώσουν σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη κανένα για βόλτα αν το πάει για σέρβις;;;
Τι αμάξι έχεις τώρα για να έχουμε μια σύγκριση;
Υ. Γ. Αν σου αρέσει πολύ το αμάξι υπάρχει και η λύση να βάλεις ένα πρόγραμμα και να βελτιώσεις πολύ την κατάσταση αλλά δεν ξέρω αν θες να μπεις σε τέτοιο τρύπακι
Ευχαριστώ για την απάντηση,
Fiesta 1.6 diesel 2013.
Oδηγώ συχνά και ένα αυτόματο X Trail 2017 (130ps).Νομίζω ότι θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά με τον ecoblue. Και είπαμε όταν το βαρεθείς με ένα πρόγραμμα είσαι 150 άλογα και συν 5 κιλά ροπή χωρίς να βάζεις σε κίνδυνο την αξιοπιστία...
Thanks!
Διάβασα και το άρθρο της Φαμπιάτου που είχε κάνει δοκιμή τη συγκεκριμένη έκδοση και το review στο carwow για τη συμπεριφορά του στο δρόμο. Πιστεύω για τη χρήση που το θέλω θα είμαι οκ.