Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    A
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 9
    • Best 0
    • Groups 0

abq

@abq

0
    Profile views
    9
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

abq Unfollow Follow

Latest posts made by abq

• RE: TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες

Ο χρήστης kacey έγραψε:
      Τον εχω πετυχει τον μαλακα και εγω και παραλιγο να τρακαρει 4 φορες σε 500 μετρα. Τον εχω δωσει στεγνα στην τροχαια, προφανως δεν του εκαναν τιποτα αν και σε δρομο με πολυ κινηση που θα μπορουσαν να τον βρουν ανετα.

Την επομενη φορα του εχω παρει το μπουζουκι και το εχω σπασει πανω στο ταξι. Και μετα αμα συνεχιζει να θελει οργανο, θα του δωσω αλλο να παιξει.

Η μόνη περίπτωση την οποία θα δικαιολογούσα είναι να έχει άσχημο μποτιλιάρισμα όπως ένα Σάββατο πρωί στη Στυλίδα. Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν σταματήσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από τη στιγμή που παίζει εν κινήσει μόνη λύση είναι τηλέφωνο στο 100.

βάσει του άρθρου 290 του ΠΚ μπορεί να διωχθεί για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. Προβλέπεται φυλάκιση από 10 μέρες ως 5 χρόνια.

posted in Περί αυτοκίνησης
      A
      abq
    • RE: Νομικές ερωτήσεις

Ο χρήστης manosk έγραψε:
      Η αντικατάσταση ταυτότητας έχει μπελά. .

Ποιο μπελά; Ένα πιστοποιητικό (το ζητάς από ΚΕΠ ή ΟΤΕ), φωτογραφίες και μια βόλτα από το τμήμα.

A
      abq
    • RE: Αφηρημάδα, αφέλεια ή απλώς βλακεία?

Ο χρήστης aserf έγραψε:

φιλος έκανε το εξής:

πάντα χρησιμοποιούσε το 2ο κλειδι και παντα μαζι του ειχε το πρώτο στο πορτοφολι. ετσι,οταν επρεπε να σταματήσει καπου για λιγο ειτε για στάση (καφε πχ ή τσιρλιπιπι) αφηνε το κλειδι στη μίζα και κλειδωνε με το κανονικο!

Τι ακριβως κερδιζει ετσι;

Ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με σπασμένο παράθυρο

Εκτός αν κλειδώνει το τιμόνι με αντικλεπτικό μπαστούνι

A
      abq
    • RE: Βιολογικός καθαρισμός...

Απ'ότι γνωρίζω, ακόμα και βιολογικός καθαρισμός να γίνει η τσιγαρίλα δεν φεύγει.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      A
      abq
    • RE: Αντικατάσταση αστυνομικής ταυτότητας.

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
      Μία λύση θα ήταν το social security number που είναι μοναδικό και να αντικατοπτρίζει το σχετικό αριθμό του εκάστοτε δελτίου. Άλλωστε αυτό που ενδιαφέρει κάποιον είναι για το συγκεκριμένο έγγραφο να πιστοποιεί ποιός είναι. Το έγγραφο αυτό καθέ αυτό δεν έχει κάποια αξία.

βασικά μ'αρεσε το σύστημα που έχουν εδω στη Νορβηγία (νομίζω και σουιδία το ιδιο είναι) με το που γεννιέσαι παίρνεις εναν αριθμό και δεν χρειάζεσαι τίποτα αλλό

ισως το προβλημα με τους αριθμούς ταυτότητας κλπ να ηταν μικρότερο αν είχαμε κάποιας μορφης ηλεκτρονικής καταχώρησης

Το θέμα θα έπρεπε να είχε λυθεί με τον ΑΦΜ, ο οποίος απαιτείται παντού πλέον, αλλά είπαμε, μπανανία...

Με πρόλαβε ο φίλος StavrosG. Έχουμε το ΑΦΜ, αν αποφασίσει το κράτος να μηχανοργανωθεί (στα σοβαρά) τέτοια ζητήματα θα τακτοποιούνται πιο εύκολα.

Όταν ρώτησα γιατί μου απάντησαν γιατί αν έχει κλαπεί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα!!!

ΕΑΝ ΚΛΑΠΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ.

Μπορείς να ζητήσεις από το Αστυνομικό Τμήμα μια 'απόφαση ακύρωσης ΑΔΤ',

Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Εύγε φίλε.

Μιας και έφτασε η κουβέντα στα περί αλλαγής...

Βλέπω αρκετούς να έχουν ταυτότητες που έχουν εκδώσει από το 1962(!) ως και τα μέσα της δεκαετίας του 1980...
      ......

Αν κάποιος από αυτούς πέσει σε στραβόξυλο αστυνομικό θα ταλαιπωρηθεί.

Χωρις μαρτυρα?Εδω ζητανε και μαρτυρα

μάρτυρας χρειάζεται για την καινούργια, όχι για αλλαγή.

Εγω θα την αλλαξω οταν παντρευτω,μια και εξω.Την βγαλει απο το 1989 οταν ηταν να βγαλω διπλωμα για μηχανακι

Δεν είναι υποχρεωτικό να την αλλάξεις.

ένας φίλος πήγε να δηλώσει το γάμο του και η τύπισσα έβγαλε ψαλίδι.

Τις το θες το ψαλίδι;

Για να τις κόψω;

Ποιος νόμος το λέει;

η τύπισσα τον κοίταξε με υφος τρελής αγελάδας.

Ποιος νόμος λέει ότι επιτρέπεται;

Η τύπισσα δυσανασχέτησε και ξανάβαλε το ψαλίδι στο συρτάρι χωρίς να τις κόψει.

posted in Αντίλογος
      A
      abq
    • RE: www.bloka.com

Ο χρήστης cambof έγραψε:
      ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
      ΠΙΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ
      ΔΙΕΓΡΑΦΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ,ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟ
      ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΤΕΛΙΚΑ

βρε βρε βρε

σου έχω ευχάριστα νέα. Ο διαχειριστής ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε αυτό το σαματά έχει φύγει από το Bloka Team

A
      abq
    • RE: Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:

Διαβάζω όλα αυτά και για ακόμη μια φορά νιώθω ότι είμαστε τελείως ανενημέρωτοι σαν πολίτες. Εγώ για πάραδειγμα δεν έχω ιδέα σε ποιάνου το σήμα πρέπει να υπακούω και σε ποιού όχι. Όπως επίσης δεν έχω ιδέα ποιά η δικαιοδοσία της δημοτικής αστυνομίας (πχ μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα???). Πού μπορούμε να τα μάθουμε όλα αυτά? Όχι τίποτε άλλο αλλά μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις...

Σοβαρα τωρα.
      Η δημοτικη αστυνομια δεν σου κανει τιποτα.
      Αν σου πει για ταυτοτητα, βγαζεις κινητο και καλεις το 100 να τον καταγγηλεις.
      Υπαρχουν μονο και μονο για να γεμηζουν τα ταμεια των δημων και να κανουν πεζοποριες.

και μόλις καλέσει το 100 και έρθει θα σου περάσουν χειροπέδες και θα σε πάνε στον εισαγγελέα

ΣΤΡΑΒΑΔΙ

ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙ

Δεν φτάνει που είσαι άσχετος, τα γράφεις για να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου.

Άνοιξε πρώτα το ΠΔ22/2003 και τον ποινικό κώδικα και μετά έλα να τα ξαναπούμε.

A
      abq

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

Οι ασφαλίτες κανονικά δεν μπορούν να κάνουν έλεγχο χωρίς συνοδεία αστυνομικού.

Έχει συμβεί και εγκληματική ενέργεια από δήθεν ασφαλίτες δίπλα σε κλεμμένο περιπολικό που σταμάτησε κάποια ΙΧ στη μέση του πουθενά , νομίζω στην περιοχή της Αναβύσσου στα μέσα της δεκαετίας του ’90,

Μήπως αναφέρεσαι στην υπόθεση των σατανιστών; Οι σατανιστές είχαν σκοτώσει δύο γυναίκες: μια 14χρονη και μία μητέρα.

Ο αρχισατανιστής είχε ψαρώσει κάποιο βλάκα (ο οποίος είχε πάει στα πράσινα μπερέ) ότι έχουν εξοργιστεί οι δαίμονες και αν δεν κάνει το χατήρι του την έχει άσχημα. Πήγε και αγόρασε ένα ζευγάρι χειροπέδες και ένα αεροβόλο πιστόλι. Οι 2 σατανιστές (αρχηγός και υπαρχηγός) σταμάτησαν το αυτοκίνητο της μητέρας.

Λάθος #1: δεν έπρεπε να σταματήσει.

Της είπαν πως είναι αστυνομικοί. Της έδειξαν το όπλο και τις χειροπέδες.

Λάθος #2: έπρεπε να απαιτήσει ταυτότητα και ελλέιψει αυτής να την κάνει.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

A
      abq

Ο χρήστης kacey έγραψε:
      Εγω αλλο λεω:

Ο ΚΟΚ λεει ' ο οδηγος σταματαει σε σημα αστυνομικου που φοραει στολη'. Πουθενα δεν κανει λογο για το οχημα και τα διακριτικα του. Αρα, οταν σου κανει σημα αστυνομικος που ΔΕΝ φορα στολη, μεσα απο οχημα ΜΕ διακριτικα (ή ακομα κανονικο περιπολικο), τι κανουμε? Το ξερω οτι ακουγεται μλκια σεναριο, αλλα και το εχω δει να γινεται, και οπως ξερουμε οτι δεν οριζεται ρητως απο τον νομο, ΔΕΝ εννοειται...

Που ξέρεις ότι δεν είναι κλεμμένο το περιπολικό; Να μπήκανε στο σουβλατζίδικο με τον κινητήρα αναμμένο;

A
      abq
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ