Νομίζω πως ο εγκέφαλος, το σασμάν είναι νορμάλ και μάλιστα τους εγκέφαλους θα τους ανταλλάσουν τα οχήματα πριν τον αγώνα ( βέβαια δεν ξέρω αν γράφει ο κανονισμός για τρίφυσα-μονόφυσα...)
δεν τον έχω μελετήσει ακόμα
Νομίζω πως ο εγκέφαλος, το σασμάν είναι νορμάλ και μάλιστα τους εγκέφαλους θα τους ανταλλάσουν τα οχήματα πριν τον αγώνα ( βέβαια δεν ξέρω αν γράφει ο κανονισμός για τρίφυσα-μονόφυσα...)
δεν τον έχω μελετήσει ακόμα
Δεν συνεχίζω τη δυίλιση του κώνωπα... Η παραπάνω τοποθέτηση μου είναι για μένα αρκετή έως υπερβολική για ένα φορουμ, μετά τον αγώνα και χωρίς τους ξενοδόχους...
Βλέπουμε κάπως διαφορετικά το ίδιο, σχετικά απλό, θέμα...
νομίζω Άλεξ, πλέον τσάμπα διυλίζουμε τον κώνωπα σε ένα φόρουμ για απλά πράγματα...
Σε έναν και μοναδικό αγώνα ταχύτητας το 2014, 15-17 συμμετοχών ,φιλικό στην ουσία, έγινε κάτι παράνομο, δεν τυιμωρήθηκε , υποθέτω ένας σοβαρός λόγος ήταν επειδή ήταν φιλικό ή για χ-ψ λόγους, και εδώ το κάναμε σούπερ θέμα... μην και τυχών τελικά μπορείς να εκκινήσεις έξω από την πίστα... Ε, δεν μπορείς, αν προκύψουν λόγοι ασφάλειας το συζητάμε, αλλά εδώ όποιος βλέπει θέμα ασφάλειας και ταυτόχρονα βλέπει ότι ΔΕΝ μπορούσε να κινηθεί από την πλευρά που είναι η πίστα βλέπει άλλο βίντεο...
Δλδ οκ το δικίνητο μπροστά 'σου' ξεκινάει πιο αργά, και αντί να προσπεράσεις από την πίστα, πας να το κάνεις από έξω ...
Στην Ελλάδα στην ουσία ισχύει ότι σε όλο τον κόσμο ( έχουμε βέβαια τον γενικό κανονισμό αγώνων ταχύτητας), το άσχημο είναι ότι δεν έχουμε αγώνες ταχύτητας... ( ένας έγινε και αυτός με λιγότερους από 20 αθλητές)
αυτά και συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν!
Στην προκειμένη περίπτωση δεν είμαι εγώ παρατηρητικός , ο ΦΙΑ είναι, ό,τι λέει σου λέω...
(λέει αν δεν κερδίζουν, γιατί προφανώς εννοεί ότι αν κερδίζουν δεν βγαίνει απλώς προειδοποιητική...)
Αν δεν κερδίζουν χρόνο, βγαίνει απλώς προειδοποιητική πινακίδα. ( στη δεύτερη φωτογραφία μέρος του αυτοκινήτου είναι εντός πίστας)
Η άποψη-θέση στο θέμα, που είχα γράψει δεν την είπα εγώ( παρόλο που συμφωνώ και αυτό θα έλεγα) αλλά αλυτάρχης αγώνων ταχύτητας FIA,αφού είδε το video, αν αυτό σημαίνει κάτι...
Μπορούσε να κάνει κίνηση για να προσπεράσει από το εσωτερικό της πίστας και όχι να βγει εκτός του ορίου της πίστας -αριστερά.
Από τη στιγμή που κέρδισε θέση-απέκτησε πλεονέκτημα μπορούσε να πάρει ποινή drive through, αλλά ήταν φιλικός αγώνας, οπότε «όλα καλά», να βλέπουμε και κανένα αγροτικό wrc !
Δεν νομίζω να έγραψα για σένα, εκτός αν πιστεύεις ότι ανήκεις σε αυτούς που τον έδιωξαν.
όχι κανείς, οι μοντερατόροι τον διώξανε.
Όποιος δεν τηρεί τον Κανονισμό προειδοποιείται και αν δεν συμμορφωθεί εν τέλει αποβάλλεται. Προηγούμενα δεν υπάρχουν με κανέναν. Είναι θέμα συμπεριφοράς. [Admin]