Καλη χρονια!!! Μηπως ξερετε ποτε ερχεται η νεα διλιτρη diesel X3;;
Latest posts made by flyingdoctor
-
RE: BMW FORUM
-
Ε90 320i. Τ'αμάξι χτυπάει πάρα πολύ λιγοτερο και μου δίνει την εντύπωση οτι είναι και ελαφρα ταχύτερο
-
Aγαπητοί συνάδελφοι ΒΜWδακηδες, πριν 5 μέρες αντικατέστησα τα run-flat λάστιχα που είχα εδώ και τρια χρόνια (Brizestone Potenza 225/45/17) με συμβατικά Michelin Exalto PE2.
Η ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου βελτιώθηκε κατά πολύ και πραγματικά μετανιώνω που δεν εκανα νωρίτερα την αλλαγή.
Ερώτηση: έχει κανείς από εσάς αγοράσει το mobility kit της BMW? Και πόσο? -
Νομίζω ότι είναι ζήτημα μείζον να ενημερωνόμαστε τουλάχιστον μεταξύ μας για πιθανές βλάβες. Είχα στην διαδοχικά στην κατοχή μου μια Alfa Romeo Julia, μια Jullieta και μια Alfeta που με ξέσκισαν στις ζημιές-σκουρίες επί μια δεκαετια και βάλε. Νόμιζα ότι με την BMW θα αράξω!!! Αμ δέ!! Απαιτείται εγρηγορση και ενημέρωση. Και όχι
-
Αγαπητοί συνάδελφοι,
ο λόγος που σας γράφω είναι για να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά από 18 μήνες συμβίωσης με την μπέμπα μου (Ε90 320).
Χρειάστηκε να αντικατασταθει ολόκληρη η κολόνα του τιμονιού καθώς αρκετές φορές εμφάνισε δυσλειτουργία το ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού και το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροστά . Εύτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση και δεν πληρωσα τίποτα. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε αντιμετωπισει και ένας φίλος μου με την 320 του, ευτυχώς και αυτός μέσα στην εγγύηση.
Έχει κανείς άλλος να αναφέρει τιποτα ανάλογο? -
RE: ποια BMW?
Προσωπικά συμφωνώ με τον htanso21 ότι η coupe είναι χάρμα οφθαλμών. Επανέρχομαι πάντως στο θέμα της άνεσης και της χρηστικότητας αναφέροντας ότι ένας γνωστός μου 'σκοτώνει' μια Ε90 325 sedan exclusive 1 έτους με 39000 (το αγόρασε 49000) κάθως όπως μου είπε δεν αντέχει άλλο να 'χοροπηδάει' στις κρητικές λακούβες.
-
Aristoteli,
η αποψη μου πιστεύω ότι είναι αντικειμενική καθώς τυγχάνει να είμαι κάτοχος και Citroen και BMW. Eπιπλέον μένω στη Κρήτη που η κατάσταση του οδικού δυκτύου δεν είναι και τόσο καλή. Μεταφέρω λοιπον τις σκέψεις μου όχι για κριτικάρω τους άλλους αλλα για να τις μοιραστώ μαζί σας. -
Το γεγονός ότι η 325ci μπορεί να μεταφέρει 4 άτομα γρήγορα και με ασφάλεια είναι αδιαμφισβήτητο. Για το θέμα της άνεσης επιτρεψε μου να έχω επιφυλάξεις. Το αυτοκίνητο αυτό είναι εξαίσειο για την Γερμανία όπου υπάρχούν δρόμοι της προκοπής. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ως κάτοχος της sedan (χωρίς srort ανάρτηση) έχω ιδίαν πείρα και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η χαμηλωμένη κουπέ με τα run-flat ελαστικά δεν θα είναι άνετη στην καθημερινή χρήση της. Δεν λέω να πάρουμε όλοι Mondeo ή C5 για να κινούμαστε στις λακούβες, τουλάχιστον να παραδεχόμαστε ότι και αυτά τα αυτοκίνητα έχουν τα πρόσόντα τους που τα καθιστούν δικαίως επιλογή για κάποιους από έμας. Μακάρι να είχαμε τα φράγκα να κυκλοφορούμε όλοι με Porshe και Ferrari
-
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ποσοστό υπερ της 325ci. Αυρό δείχνει άλλωστε και τον τρόπο σκέψης των περισσότερων από εμάς. Διαλέγουμε αυτοκίνητα όχι με βάση τις συνθήκες τις καθημερινής μας οδήγησης και τις οικογενειακές μας ανάγκες αλλά με βάση τα απωθημένα μας και την εικόνα του εαυτού μας που θέλουμε να προβάλουμε προς τον κοινωνικό μας περίγυρο.
-
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ποσοστό υπερ της 325ci. Αυτό δείχνει άλλωστε και τον τρόπο σκέψης των περισσότερων από εμάς. Διαλέγουμε αυτοκίνητα όχι με βάση τις συνθήκες της καθημερινής μας οδήγησης και τις οικογενειακές μας ανάγκες, αλλά με βάση τα απωθημένα μας και την εικόνα του εαυτού μας που θέλουμε να προβάλουμε προς τον κοινωνικό μας περίγυρο.
Κατά την γνώμη μου η 325ci είναι ένα πανέμορφο και εξαίσιο αυτοκίνητο για την ΓΕΡΜΑΝΙΑ,την ΟΛΛΑΝΔΙΑ και γενικά όλες τις χώρες με δρόμους της προκοπής. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ