Έχει εμφανιστεί η ένδειξη 'check start and stop' εδώ και κάποιες μέρες. Η λυχνία είναι πάντα αναμμένη, προφανώς δεν σβήνει το αμάξι (συνήθως το απενεργοποιούσα από μόνος μου το σύστημα).
Να φανταστώ σχετίζεται με την μπαταρία; πάω για αλλαγή μη με αφήσει; ή να το τσεκάρω σε ηλεκτρολογείο πχ;
Best posts made by zag-sak
-
RE: Renault Clio IV
Latest posts made by zag-sak
-
Έχει εμφανιστεί η ένδειξη 'check start and stop' εδώ και κάποιες μέρες. Η λυχνία είναι πάντα αναμμένη, προφανώς δεν σβήνει το αμάξι (συνήθως το απενεργοποιούσα από μόνος μου το σύστημα).
Να φανταστώ σχετίζεται με την μπαταρία; πάω για αλλαγή μη με αφήσει; ή να το τσεκάρω σε ηλεκτρολογείο πχ; -
@ilias-a said in Renault Clio IV:
@zag-sak said in Renault Clio IV:
Τι ελαστικά βάζετε σε Clio IV;
εγώ έχω τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 195/55 R16 και θα τα αλλάξω λόγω χιλιομέτρων. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό.
Προτείνετε κάποια άλλα σε αυτή την ποιότητα και τιμή ή φθηνότερα;Με εχει εκπληξει ευχαριστα αυτο το ελαστικο, για ποιο λογο θες να πας σε κατι αλλο?
Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος! ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια ανάλογη εναλλακτική μιας και δεν έχω άλλη άποψη από κάποιον τρίτο..
-
Τι ελαστικά βάζετε σε Clio IV;
εγώ έχω τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 195/55 R16 και θα τα αλλάξω λόγω χιλιομέτρων. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό.
Προτείνετε κάποια άλλα σε αυτή την ποιότητα και τιμή ή φθηνότερα; -
Καλησπέρα σε όλους!
Κατά την αγορά clio diesel του '15 που παίρνει την ρεζέρβα κάτω από το χώρο αποσκευών εξωτερικά του αυτοκινήτου δεν υπήρχε ρεζερβα ούτε ο μηχανισμός-το εξάρτημα που κρατά τον τροχό στη θέση του. Για την αγορά του μηχανισμού που κρατά την ρεζέρβα ρώτησα σε κατάστημα ελαστικών και μου είπαν πως θα δώσω τζαμπα λεφτά για κάτι που δε θα μου χρειαστεί και ποτέ (αν και κράτησα ένα από τα παλιά ελαστικά για καβατζα).
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυτό το εξάρτημα και σε τι τιμή και αν τελικά αξίζει η αγορά αυτή;