Ειρηνη υμιν!
Προσωπικα, τους αισθητηρες βροχης τους θελω γιατι ζω και σε πολη με συχνες βροχοπτωσεις (Αρτα) και θεωρω οτι θα ειναι χρησιμοι. Πολλες φορες αναγκαζομαι να παιζω με την ενταση των υαλοκαθαριστηρων, ειδικα σε περιπτωσεις ψιλοβροχου, οπου η αυξομειωνεται η βροχη. Καπου κατανταει κουραστικο.
Best posts made by gregacm
-
RE: HYUNDAI FORUM
-
RE: Kia XCeed - crossover
Πλεον και με τον 1.5Τ ερχεται σε non 48V. Μου το επιβεβαιωσαν απο την ΚΙΑ στα Γιαννενα. Περιμενουν μια παρτιδα non 48V τον Ιουνιο και 48V προς το τελος του ετους.
Latest posts made by gregacm
-
RE: Kia XCeed - crossover
Πλεον και με τον 1.5Τ ερχεται σε non 48V. Μου το επιβεβαιωσαν απο την ΚΙΑ στα Γιαννενα. Περιμενουν μια παρτιδα non 48V τον Ιουνιο και 48V προς το τελος του ετους.
-
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
Το fl πότε βγαίνει; Ξέρουμε τι θα περιλαμβάνει; Νόμιζα ότι θα αλλάξει μια και καλή το μοντέλο σε κανα χρόνο και θα το κάνουν περίπτερο κι αυτό (σουβ). Τελικά παράγγειλες premium αυτόματο;
Ακούγονται πολύ καλά λόγια περι αξιοπιστίας των dct.
Κι εγώ όταν παράγγειλα ήμουν μεταξύ 1.0 120 Νline 7dct και 1.5 160 Nline manual.
Διαφορά τιμής 100€. Προτίμησα το 1.5 και δε το μετανιώνω, το έχει το γκαζάκι του.Για τελη καλοκαιριου προς Σεπτεμβρη μου ειπαν οτι θα βγει το fl του i30. Για Νοεμβριο ειχα διαβασει στο ιντερνετ. Τεσπα. Ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω. Να παω σε εκδοση premium αποκλειεται. Το να παρω το 1.5 χειροκινητο ειναι μια σκεψη και ηταν και το αρχικο διλλημα που ειχα, οπως εγραψες κι εσυ. Αλλα για τη χρηση που κανω το 1.0Τ ειναι υπεραρκετο. Επισης, απο τη στιγμη που οδηγησα το αυτοματο Puma φιλου (πρωτη φορα που οδηγησα αυτοματο), κατι εκανε κλικ μεσα μου και κατεληξα να προτιμησω το DCT.
Στις αντιπροσωπειες δεν ξερουν ουτε για αλλαγες/προσθηκες στον εξοπλισμο, ουτε για το ποσο θα ανεβει η τιμη του fl. -
Σε νεο απντειτ, εφαγα ακυρο απο ολες τις αντιπροσωπειες. Εχει ερθει mail απο Hyundai που λεει οτι δεν δεχονται νεες παραγγελιες για το i30, λογω του επικειμενου fl. Μονο οσα εχουν ηδη παραγγελθει απο τους αντιπροσωπους και αναμενεται να ερθουν κατα τον Μαϊο. Σε αυτα, με αυτοματο που θελω, μονο η premium. N line μονο χειροκινητο και ειδικα με τον 1.5 σε ολα τα χρωματα. Σε ερωτηση για το αν εχουν καμια πληροφορια για τιμη του fl, δεν ηξεραν τιποτα παρα μονο οτι παλιοτερα ηταν στα 500-600 ευρω.
@elteo said in HYUNDAI FORUM:
Ποιο μοντέλο; Εγώ παρήγγειλα 4 Ιαν 23 το i30 και μου έδωσε κλειστή τιμή τέλη Απριλίου.
i30 1.0Τ 120PS 48V 7-DCT
-
Απο αλλη αντιπροσωπεια, οταν ρωτησα για εξτρα εξοπλισμο μου ειπαν οτι εχουν λαβει mail απο τη Hyundai που λεει οτι δεν δεχονται παραγγελιες με εξτρα. Ρωτησα μηπως δεχονται και απλα το θεμα ειναι οτι θα αργησει πολυ η παραλαβη και αν σε περιπτωση που παραγγειλω με εξτρα το ακυρωνουν αυτοματα. Ο πωλητης μου παντησε οτι δεν ηξερε και οτι θα επρεπε να καταχωρησει την παραγγελια για να ειναι σιγουρος. Κατα τα αλλα, αν το παραγγειλω ως εχει, εκανε μια εκτιμηση για παραλαβη Ιουνιο-Ιουλιο.
-
Ειρηνη υμιν!
Προσωπικα, τους αισθητηρες βροχης τους θελω γιατι ζω και σε πολη με συχνες βροχοπτωσεις (Αρτα) και θεωρω οτι θα ειναι χρησιμοι. Πολλες φορες αναγκαζομαι να παιζω με την ενταση των υαλοκαθαριστηρων, ειδικα σε περιπτωσεις ψιλοβροχου, οπου η αυξομειωνεται η βροχη. Καπου κατανταει κουραστικο. -
Καλησπερα
Ειμαι σε φαση αγορας αυτοκινητου και συγκεκριμενα του i30. Οποτε εχω ξεκινησει να ζηταω προσφορες απο αντιπροσωπειες της δυτικης και βορειοδυτικης Ελλαδας με εξτρα εξοπλισμο τους αισθητηρες βροχης. Κι ενω απο μια αντιπροσωπεια μου εστειλαν την προσφορα επισημαινοντας στο τελος το κοστος του εξτρα, οταν μιλησα με αλλον εμπορο μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει εξτρα εξοπλισμος γιατι "εχει κλειδωσει" το εργοστασιο (ή κατι τετοιο) και δεν βαζουν γενικα εξτρα εξαιτιας ελλειψης τσιπ. Επειδη εχω ψαξει και διαβασει αρκετα και εδω μεσα και στο φμπ, βλεπω οτι αρκετοι εχουν παραλαβει το i30 με εξτρα εξοπλισμο. Ξερουμε αν ισχυει κατι τετοιο ή μου λεει παπατζες;
-
RE: FORD FORUM
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω δύο βδομάδες περίπου που έχω ζητήσει προσφορά.για το Puma από τις αντιπροσωπείες σε Ιωάννινα και Αγρίνιο και δεν εχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Γιατί τέτοιο φτύσιμο;
-
RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
Πέρασα σήμερα κ πήρα μια προσφορά στην έκδοση 1.2 100 ίππους allure με έκπτωση λέει χίλια ευρώ κ δώρο το χρώμα βγαίνει στα 22.100, μπήκα λοιπόν στο σάιτ της Peugeot έβαλα την έκδοση που είχα δει κ μου έβγαλε τιμή 22.400 χωρίς να αναφέρει για έκπτωση χιλίων ευρώ.. Το δωρεάν χρώμα το έβγαλε.
Εγω ζητησα προσφορα διαδικτυακα απο 2 διαφορετικους αντιπροσωπους. Ειχα στειλει και στους 2 την ιδια διαμορφωση απο το site της Peugeot, η οποια οπως ειπες βγαινει στα 22.400. Εκει, σε ολα τα χρωματα λεει οτι ειναι χωρις χρεωση. Στις προσφορες που μου εστειλαν, η τελικη τιμη ηταν 22.900 και αναφερει ως προσθετο εξοπλισμο το χρωμα, στο τελος της προσφορας. Άρα, εχουν χρεωσει και οι δυο το χρωμα 500 ευρω; Βεβαια, ο ενας αναφερει οτι μπορω να επωφεληθω εως και 1600 ευρω αναλογα απο το χρωμα που θα επιλεξω (δλδ αν διαλεξω διαφορετικο απο αυτο που ειχα βαλει στην διαμορφωση;)