Τελικά ήταν η μπαταρία σε εμένα , με ένα jump starter άναψαν όλα τα λαμπάκια και μετά πήρε μπροστά
Best posts made by homer
-
RE: Renault Clio V
Latest posts made by homer
-
@dimitrioskosmas said in Renault Clio V:
@homer said in Renault Clio V:
Καλημέρα στην παρέα
Ήρθε η ώρα για αλλαγή λάστιχων σε Clio V με προφίλ 195/55 r16 φοράω τα μαμά Continental Eco6 να πω την αλήθεια δεν είμαι ούτε ευχαριστημένος αλλά ούτε απογοητευμένος κάπου στην μέση, έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο λάστιχο ; Κοιτάω τα Michelin Primacy 4 , θενκσς
GOODYEAR EFFICIENT PERFORMANCE 2
Τα έχω πρώτη επιλογή κοιτάω και τα Bridgestone Turanza & Pirelli Cinturato
Τα Continental καλά ήταν αλλά πολύ μαλακά και δεν άντεξαν -
Καλημέρα στην παρέα
Ήρθε η ώρα για αλλαγή λάστιχων σε Clio V με προφίλ 195/55 r16 φοράω τα μαμά Continental Eco6 να πω την αλήθεια δεν είμαι ούτε ευχαριστημένος αλλά ούτε απογοητευμένος κάπου στην μέση, έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο λάστιχο ; Κοιτάω τα Michelin Primacy 4 , θενκσς
-
Τελικά ήταν η μπαταρία σε εμένα , με ένα jump starter άναψαν όλα τα λαμπάκια και μετά πήρε μπροστά
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά
Εχω Renault Clio V LPG τον Οκτώβριο έκλεισα 4 χρόνια.. εχω αφήσει το αμάξι στην δουλειά επειδή λείπω με άδεια..
σήμερα που πήγαν να το βάλουν μπροστά για να δουλέψει λίγο δεν έπαιρνε (την περασμένη πέμπτη πήρε κανόνικα και δούλεψε για κάνα 10λεπτο) , μου είπαν ότι έκανε ένα τσαφ αναβόσβηνε η οθόνη και δεν έπαιρνε μπροστά , επίσης το αμάξι δεν κλειδώνει τώρα το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίνεται.Α και όταν είσαι μέσα στο αμάξωμα βγάζει μηνυμα στο καντράν ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές ενώ είναι όλες κλειστές..Αν θυμάμαι καλά μου είπαν ότι έβγαλε και μήνυμα σχετικό με το control assistant που νομίζω δεν κολλάει πουθενά..
Λογικά το όλο θέμα στην μπαταρία δεν είναι ;; Άμα φορτίσει με καλώδια θα πάρει κανονικά πιστεύω
-
Επίσης σκέφτομαι να βάλω κ μια ρεζερβα στο πορτ μπαγκαζ μιας και λογο gpl ... δεν έχουμε
-
Το κουμπί διπλα από το ECO ποτε το χρησιμοποιήσουμε;
-
Εχω χαρτι που λέει χώρα προέλευσης και αναλυτικά που ειναι φτιαγμένο το κάθε κομμάτι του αμαξιού.. και εγω για Σλοβακία ήξερα
-
Καλησπέρα κύριοι
Το αμαξάκι ηρθε και είναι τέλειο σε κόκκινο χρώμα έκδοση LPG Dynamic
Θελω να ρωτήσω επειδή δεν βρίσκω στο Book το γενικό σέρβις είναι καθε 30.000 σωστα ? Και τα λαδια τωρα που ειναι καινούργιο χρειαζεται να τα αλλάξω νωρις ; 5-10000 ? Γενικά πότε είναι το σωστό τα αλλάζω?
Κάτι άλλο που πρέπει να προσεξω ? Ευχαριστώ
*προέλευση κατασκευής Πολωνία και Ιταλία
-
Να κανω μια ερώτηση, μου ζήτησαν προκαταβολή 2.500 για το αμαξι ,βεβαια εγω εχω πει οτι θελω να βαλω και κάποια εξτρα οποτε η παραγγελία θα παει σε ένα 3μηνο (καλα Χριστούγεννα δλδ) Τα 2.500 δεν είναι μεγάλο ποσό για προκαταβολή ή κανω λαθος ?
-
Ψάχνω να βρω αμα υπάρχει τιμοκατάλογος για το πόσο χρεώνουν ξεχωριστα το κάθε τι αλλα δεν βρίσκω τίποτα.. υπαρχει κάτι??