panormus772 wrote:
Mich, στο θέμα της ηλιοροφής τείνω να συμφωνησω με το Δία. Είχα πανοραμική στη Giulietta. Πολύ ωραία,αλλά για Ελλάδα με τόση ηλιοφάνεια, για περίπου 5 μήνες είναι απαγορευτική.Και δεν είναι ότι άμα είναι μόνο ανοιχτή στον ήλιο σε βαράει στο κεφάλι,αλλά και κλειστή το καλοκαίρι αν το έχεις παρκάρει και πας να μπεις είναι θερμοκήπιο.Ούτε το κουρτινάκι κάνει πολλά πράγματα.
Η ηλιοροφή αξίζει για ανοιξιάτικη,φθινοπωρινή βόλτα,βραδάκι καλοκαίρι ή με λίγη συννεφιά. Προσωπικά,αν και δίνει μια ωραία αίσθηση στο αμάξι,δύσκολα θα την ξαναέβαζα.
Panormus ναι, ευχαριστώ για το σχόλιο.
Υπάρχουν άλλα πράγματα να σκεφτεί να προσθέσει κάποιος πρώτα, ούτως ή άλλως. Ας πούμε, εγώ δοκίμασα το μηχανικό και τώρα ταλαντεύομαι για το αν πρέπει να πάω σε αυτόματο 
Είναι το πιο ακριβό πρόσθετο στο μοντέλο που έχω επιλέξει.
Από εκεί και πέρα, είναι η ζάντα, 18αρα ή 19αρα, η επένδυση του εσωτερικού, κάμερες και αισθητήρες για το παρκάρισμα. Όλα αυτά στα έξτρα.
Mich η ηλιοροφή έχει να κάνει αποκλειστικά με την σχέση σου με τον ήλιο - εγω είχα στο προηγούμενο και ήταν απο τα καλύτερα αξεσουαρ... όταν τρέχεις σε δουλειές όλη μέρα τα 5 ή 10 λεπτά η παραπάνω που είσαι και γουστάρεις στο αυτοκίνητο μπορείς να τα εκμεταλλευθείς για ηλιοθεραπείες πρωί μεσημέρι απόγευμα... Απο τις καλύτερες φάσεις δε ήταν στον καύσωνα πριν απο μια διετία.. Επίσης είναι μια ακόμα δίοδος που όλες τις ώρες μπορεί να είναι ανοιχτή όσο θέλεις και να δημιουργείται μια ωραία αύρα αέρα περιξ του κεφαλιού σου.... Αλλα είναι στον τύπο ανθρώπου..εγώ είμαι τύπος φυλής νοτίων προαστίων σε αυτό το θέμα....
Για το αυτόματο πρέπει να το τεστάρεις επισταμένα - για εμένα τα περισσότερα που κυκλοφορούν ειδικά σε μέτριες/ χαμηλές ιπποδυνάμεις είναι πολύ αργά ....