Latest posts made by pande
-
RE: Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
το αυτόματο δεν σβήνει ότι και να κάνεις. μάλλον χειροκίνητο κιβώτιο θα είχε
-
RE: s3 sportback
ααα σήμερα είδα στο δρόμο ένα μπλέ R32 .ρε παιδιά μπορεί να έχει ωράιο ήχο ό κινητήρας αλλά εμφανησιακά έιναι άθλιο.
-
ρε παιδιά με παραξηγήσατε τον άνθρωπο.
δεν θέλω s3 για κόντρες και ανοίγματα με evo. τα evo τα ανέφερα απλός για να πω απο που μου έχει έρθει η ιδέα ενός γρήγορου αμαξιού.
έτσι και αλλιώς με το s3 δεν πρόκειτε να τα έχω καθώς όλα τα γνωστά μου evo αρχίζουν απο 350hp και άνω.και δεν πρόκειτε να δώσω χρήματα για να μπορέσω κάποτε να τα έχω.
δεν είμαι του στυλ της κόντρας απλός θέλω να έχω τη δύναμη εκεί που θα τη χρειαστώ(πχ σε προσπεράσματα κορίνθου-πατρών).
απλός η επιλογή μου για το s3 sportback είναι το ότι σε αυτά τα χρήματα είναι το πιο βολικό για μένα καθώς συνδυάζει μέγιστη απόδοση, χώρους και ομορφία(αν και αυτό είναι υποκειμενικό).
τώρα θα μου πει κάποιος τι τους θες τους χώρους 21 χρονών, θα πω πως αρκετά συχνά πηγαίνω καμιά εκδρομούλα με παρέα η για σκι μιας και χειμωνιάζει.σήμερα που πήγα απο την audi στον άγιο στέφανο και είδα το a5 κατάλαβα πως το δεν είναι για την ηλικία μου. το περιεργαστικα για αρκετή ώρα και είναι πολύ κυριλέ. δν λέω πολύ όμορφο και ειδικά το εσωτερικό του, και πολύ καλύτερη ποιότητα μέσα αλλά δεν μου ταιριάζει σαν αμάξι.
έξω στη μάτρα είχε το sportback σε λευκό με s-line pack και μαύρη πανοραμική ηλιοροφή και μου φάνηκε -πολύ όμορφο.
οπότε κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να έρθει να το δω απο κόντα καθώς έχει αρκετές διαφορές απο το a3 το απλό.
αλήθεια σε αυτή τη πανοραμική ηλιοροφή κρατάει τον ήλιο αυτό το διαμπερές κουρτινάκι που έχει η θα τρως τον ήλιο στη μάπα όπως σε κάτι σμαρτάκια που είχα μπει, η κάνει δουλειά? -
ωχχχχχ. παιδιά όλοι δίκοι έχετε. και γω περιμένω να το δω απο κοντά. στις φωτογραφίες το sportback καλό φαίνετε αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα είναι έτσι στην πραγματικότητα.
θα αρχίσω να κοιτάω και την επιλογή του Α5 στα 211 που έχει αι ίδια ροπή, αλλά χάνω την τετρακίνηση καθώς ανεβαίνει πολύ μετά. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Α4 2.0Q 211hp vs S3 = 1-0απο πια άποψη?
-
http://www.caradvice.com.au/wp-content/ ... 4796_b.jpg
http://www.tuningnews.net/wallpaper/102 ... ack-02.jpg
παιδιά κοιτάχτε λίγο τις παραπάνω φώτο. έτσι είναι το sportback (αν και αν δεν το δεις απο κοντά δεν μπορεις να είσαι σίγουρος).
το νέο s3 το 3θυρο υπάρχει μέχρι στιγμής σαν εκθεσιακό μοντέλο στην audi στη βάρης κορωπίου.δεν υπάρχει κάποιο εκθεσικό sportback για να κρίνω. σε όσες αντιπροσωποίες και αν έχω πάει το περιμένουν σε μια δυο βδομάδες.
αυτό που θα κάνω είναι να περιμένω να έρθει και να το δω απο κοντά, και θα αρχίσω να κοιτάω και την επιλογή του Α5 στα 211hp.
το ττ είναι φανταστικό αμάξι αλλά για μένα δεν έχει καθόλου χώρους. το βρίσκω λίγο άκυρο να δώσω τόσο λεφτά και να περιορίζομαι στο χώρο. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να ακουσω εναν 21χρονο που βγαζει 45 χιλιαρικα απο το παντελονι και τα εχει αποταμιευσει σε 3 χρονια, αφου νομιμα εργαζεται απο τα 18, να μου πει τι επαγγελμα κανει.
φίλε μου είναι κάλο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και νέοι που δεν επιλέγουν την επιλογή του καφέ όλη μέρα, τάβλι , διαδιλώσεις , πάρτυ και μετά μας φταίει το κράτος. απλός ο πατέρας μου με είχε μάθει να χρησιμοποιώ το μυαλό μου. τώρα το τι δουλειά κάνω ας πούμε ότι προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια του κόσμου ( αυτό όταν το λεω σε γκόμενες πάντα πίανει )
μην είσαι κακοπροαίρετος δεν τον άλλο στη μεσογείον που καινοτομεί με το να σου φέρνει το καφέ στο αμάξι ενώ είσαι στη κίνηση, και έχει χεστεί στο τάληρο.Εννοειται οτι ειναι κακοπροαιρετος μαζι σου...αφου θες να πρεις αουντι!!!Αυτο δειχνει οτι δεν εχεις παιδεια,αρα κατι κακο θα κανες
Αν επαιρνες ιταλικο δε θα τον πειραζε και ας ησουν νταβαςστο θεμα τωρα...
Λοιπον το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο,ακομα και για καθημερινο...
Πιστεψε με δε θα αντεχεις τη carina μετα... με 45Κ εισαι μια χαρα...
αυτο που δεν ξερω παντως και θα ηθελα να ρωτησεις ειναι αν σε ασπρο χρεωνουν μεταλλικο χρωμα...
Αν οχι ειναι καλη φαση(εφοσον σου αρεσει) να γλιτωσεις 800 ευρουλακια...φίλε μου το sportback έχει 43.900 και ναι το άσπρο δεν χρεώνεται . αυτό που χτυπάνε είναι το ωραίο το μπλε το περλέ που το δίνουν οι κάφοι με 2.600
μάλλον σε λευκό το κόβω με extra την ηλιοροφή (δεν ξέρω αν θα έιναι η πανοραμική η απλή), την magnetic ανάρτηση που την δοκίμασα στη πράξη και έμεινα και ένα δυο άλλα που δεν θυμάμε, άλλα λόγω επάφων με παζαρόπουλο δεν θα τα χρεωθώ.
και μια ερώτηση. είναι καλό να παργγείλεις το τουτού με το πρόγραμμα κατευθείαν ( 265hp--->310hp) η να το στρώσεις πρώτα και μετά??? -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να ακουσω εναν 21χρονο που βγαζει 45 χιλιαρικα απο το παντελονι και τα εχει αποταμιευσει σε 3 χρονια, αφου νομιμα εργαζεται απο τα 18, να μου πει τι επαγγελμα κανει.φίλε μου είναι κάλο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και νέοι που δεν επιλέγουν την επιλογή του καφέ όλη μέρα, τάβλι , διαδιλώσεις , πάρτυ και μετά μας φταίει το κράτος. απλός ο πατέρας μου με είχε μάθει να χρησιμοποιώ το μυαλό μου. τώρα το τι δουλειά κάνω ας πούμε ότι προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια του κόσμου ( αυτό όταν το λεω σε γκόμενες πάντα πίανει )
μην είσαι κακοπροαίρετος δεν τον άλλο στη μεσογείον που καινοτομεί με το να σου φέρνει το καφέ στο αμάξι ενώ είσαι στη κίνηση, και έχει χεστεί στο τάληρο. -
χεχε μου αρέσει που σας δίνω και άλλες απιλογές.
τώρα πέρα απο τη πλάκα το αυτοκίνητο το θέλω για να το έχω μετά τη δουλειά.
δουλεύω στο κέντρο και ως εκτούτου είμαι απόλητα ικανοποιήμένος με ενα carina II αυτόματο με υδραυλικό τιμόνι και αιρ κοντισιον του οποίου κατάφερα να του βγάλω άδεια δακτυλίου και όντας 20 ετιας το παρκάρω όπου θέλω και δεν με νοιάζουν φθορες.
οπότε το αμάξι το θέλω κυρίως για βόλτες και ταξίδάκια. τώρα το s3 sportback μου έχει κάτσει λόγω του ότι έχει χώρους και δεν μου φαίνεται τόσο κλειστοφοβικό όσο το τρίθυρο. όλα τα άλλα μου θυμίζουν φρου φρου και αρώματα συγκριτικά με το s3(σε δύναμη) αν και στα ίδα λεφτα, και επίσης ότι δεν έχουν χώρους, η εκτος και αν μου φαίνεται εμένα καθως έχω συνηθίσει να οδηγώ μεγάλα αμάξια.γενικότερα είμαι ένας 21 χρονος με οδηγικές ανισυχίες και φίλους με evo που έχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια την άθλια αεροτομή τους.
και για να προλάβω τους κακοπροαίρετους το τουτου το πληρώνω εγώ και όχι κάποιος μπαμπάς που καλομαθαίνει το γιο του