Αν ενδιαφέρεσαι για το DEFY mini το δίνω σε καλή τιμη.
giannis206
@giannis206
Μηχανικός Αυτοματισμού - Αυτοκίνητο,αυτοματισμοί,γρήγορη οδήγηση
Latest posts made by giannis206
-
RE: Ζητείται Motorola Defy+
-
RE: Peugeot 207 RC 2007
Άλλαξα σήμερα λαδάκια στις 20κ δεν έκαψε τ'ιποτα απολύτως!!Συνεχιζουμε ακάθεκτοι και πάμε για λάστιχα σιγά σιγά!
-
RE: Πινακίδες κυκλοφορίας 2009
Από Σέρρες αν και έχω πολύ καιρό να επικοινωνήσω ΕΡΝ 8047.
-
RE: αμορτισερ 206
Επειδή έχω δοκιμάσει και decarbon και record θα σου πω για allround χρήση να βάλεις τα record. Ειναι πολύ καλά και αξιόπιστα αμορτισέρ.
Σε 206 δεν ταιριάζει κανένα bilstein.Έχουν διαφορετική φιλοσοφία αυτά και δεν είναι τώρα για ανάλυση.
Και της μάνας του να βάλεις πάλι μια χαρά θα είναι το 206! -
Ναι τα έβαλα στις εργοστασιακές ζάντες και πληρωσα μόνο τα εργατικά.Τα λάστιχα ήταν από φίλη με rallye που τα άλλαξε.
-
Ναι παναγιώτη τα πήρα μεταχειρισμένα.Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για αγορά καλού ελαστικού για πίστα.
Το drive είχα διαβάσει ότι έκανε 1.39.6.
Εν καιρό και δουλειά ίσως πιάσουμε αυτό τον χρόνο. -
Τελικά δεν πρόλαβα να αλλάξω τα υγρά φρένων από βδομάδα.
-
Ναι αυτά φορούσα, μου άρεσαν αλλά θα τα προτιμούσα για τον έξω δρόμο.
Γενικά οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες ώστε να κρίνουμε ελαστικά αλλά αυτό που είδα είναι ότι ακούγονται αρκετά νομίζεις ότι θα τα δεις κουρέλια αλλά βγαίνοντας τα είδα με ωραίο φάγωμα σε όλο το πέλμα και όχι στα πλαινά.Αυτό δείχνει επίσης ότι και η ανάρτηση είναι πολύ καλή.
-
Το έβαλα και στην πίστα.
Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά θέλει πολύ δουλειά!!
Τα φρένα δεν πιέστηκαν ποτέ γιατί απλά δεν το ξέρω ακόμα τόσο καλά!
Το πάτημά του είναι πάρα πολύ καλό βιδωμένο είναι κάτω.Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το χαρακτηρισω παιχνιδιάρικο.Πρέπει να έχεις ακόμα πιο καθαρές γραμμές (σε σχέση με το 206 που είχα) για να πας γρήγορα.
Ο καλυτερος χρόνος που έκανα ήταν 1.42.488 -
RE: 3o Track Event των North HEllas Auto Clubs στις Σέρρες!
Τωρά εσύ το Barbeque σκέφτεσαι ή τα κορίτσια!!!???
Y.Γ Έχει κανείς καμιά φωτογραφία από το impreza που έμεινε στην αμμοπαγίδα και το τράβηξα με το tracterακι???