-
οταν το πάτε, ο ηλεκτρολόγος βγάζει το ρελε του σταρτερ, γεφυρώνει, ακούει και καταλαβαίνει τι να ψάξει
-
οταν το πάτε, ο ηλεκτρολόγος βγάζει το ρελε του σταρτερ, γεφυρώνει, ακούει και καταλαβαίνει τι να ψάξει
φυσικά και θα ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ τι εφταιγε τελικά οταν κατεβει η φίλη στην αθηνα και το πάει σε ηλεκτρολόγο ,γιατί στην επαρχία απλά ΔΕΝ εμπιστευεται συνεργεία κ μαλιστα ηλεκτρολόγο ....εχει κακη εμπειρία
-
σημερα εμαθα τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ απο την φιλη μου πριν λιγο ,το αμαξι οσο ηταν στο χωριο το ειδαν συνολικα 14 ατομα που το επαιζαν απο γνώστες μεχρι παντογνώστες ...και ομως ΚΑΝΕΙΣ δεν ΒΡΗΚΕ αυτο που που εφταιγε κ ηταν μπροστα στα ματια τους...η φιλη ξεκινησε σημερα για αθηνα κ πηρε αμέσως μπροστα το μοτερ σε ...κατηφόρα φυσικά ,σταματάει σε πόλη μετα απο 80 χλμ για καφέ στο χερι ,διπλα στο καφε ηταν ηλεκτρολογείο αυτοκινητων ,αυτος που ειχε το ηλεκτρολογειο ειχε παει να παρει κ αυτος καφέ ,και ρωταει την φιλη μου ,γιατι ΔΕΝ σβηνεται το μοτερ ? του ειπε η φιλη το story ,το παει το αμάξι στο μαγαζί του ο ηλεκτρολογος ενω δουλευε το μοτερ ,μετραει την μπαταρία την βρισκει ΑΨΟΓΗ το ιδιο βρηκε κ στην ΦΟΡΤΙΣΗ της μπαταριας απο τον δυναμό ,σβηνει το μοτερ ,γυριζει το κλειδι στον διακοπτη ακουγεται το γνωστο κλάκ κ φυσικα ΔΕΝ παιρνει μπροστά το μοτέρ ,παιρνει ενα φακό κ παει κατευθειαν στην μιζα κ αμεσως αρχιζει να γελάει ...ειχε ΒΓΕΙ απο την θεση του ενα καλωδιο που πηγαινε πανω στη μίζα και ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ απο την μιζα...κανονικα με το κλιπσακι του κλπ και ΔΕΝ το ειχε προσέξει κανείς απο τους 14 παντο -γνώστες ...το εβαλε στην θεση του κ ειπε στην φιλη μου μπες μεσα κ βαλε μπροστά ...και αμεσως γυριζοντας το κλειδι πηρε μπροστα το μοτέρ - τι ειχε γινει ? προτου φυγει απο αθηνα η φιλη ειχε παει την ιδια μέρα σε βενζιναδικο για να βαλει βενζινη - να ελεγξουν τα λαδια - τον αερα στα ελαστικά και για να το πλυνουν μεσα εξω το αμαξι και να πλυνουν και τον χωρο του μηχανοστασίου ,οταν ηταν ανοιχτο το καπό για να ελεγξουν τα λάδια κ για να διωξουν το νερο σαπουναδες κλπ ειχαν φυσηξει με το πιστόλι του αέρα πανω στο μοτερ ,οπότε εκει εγινε η ιστορία κ εφυγε το καλωδιο απο την θεση του κ ψιλοακουμπαγε κ πηρε κανονικά μπροστα το μοτέρ οταν εφυγε απο το βενζιναδικο κ μετα ισως λογω κακού δρόμου λακουβας κλπ ,εφυγε ΤΕΛΕΙΩΣ το καλωδιο απο την θεση του ,φυσικά ο ηλεκτρολόγος ΔΕΝ ηθελε αμοιβή αλλα η φιλη του εδωσε 5 ευρω μετα απο πιέσεις φωνές κλπ να πιει εναν καφέ με πολλά ευχαριστώ ,συγνωμη απο την μπαταρία hankook που την βγαλαμε ψόφια καπούτ κλπ - και ευχαριστώ φυσικά ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ για τις γνωμες - υποδείξεις - συμβουλές σας
-
Εγω το μονο που καταλαβα, ειναι οτι η φιλη πρεπει να ειναι κανα τουμπανο, για να ασχοληθηκαν τοσοι πολλοι μαζι της
-
τουμπανο ΔΕΝ το λες με ΤΙΠΟΤΑ...απλα ειναι μια συμπαθητικη γελαστή κ καλοσυνάτη κοπέλα 35 ετων περιπου με ωραιο σχετικά προσωπο αλλα λιγο γεματούλα...βεβαια στα χωρια ΟΛΟΙ το παιζουν ΓΑΜΠΡΟΙ...και για αυτο οι 14 μαστρο-παντο -γνώστες .....
μπαταρία μάλλον καπούτ ...κ σημαντική ερώτηση