-
Πραγματι αυτα ισχυαν για το Duster 1 απο το 2 και μετα που ειναι συνεργασια renault-mercedes-Nissan παιρνει 5 οπως ολα τα μοντελα.
Dacia είναι, το φθηνό branding της Renault και έχει κινητήρες από το group, μεταξύ αυτού και τον 1.33 που χρησιμοποιεί η Merc.
Σωστά είχε ποστάρει το 2 από πάνω (2017-on going), και τα 2 έχουν πάρει 3 αστέρια.
Στο λινκ βάλε σκέτο Dacia Duster και σου βγάζει 2 επιλογές, 2011 και 2017, προφανώς το Ι και ΙΙ,
Ι = 74 - 78 - 28- 29% και το
ΙΙ = 71 - 66 - 56 - 37%
Καλή και φθηνή επιλογή, εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση (κατά τη γνώμη μου), μέσα από άλλη δεκαετία (προς τα πίσω).
Κοίταξέ το πόσο ασφαλές είναι να βάλεις 3ο άτομο στο κέντρο, γενικά εκεί αποφεύγω να βάζω παιδιά, ψάξε το λίγο, δεν έχω στοιχεία, εμπειρικά μου φαίνεται λίγο περίεργο σημείο. Αν αυτό είναι το μπάτζετ σου, τότε δεν έχεις πολλές επιλογές, ίσως κάποιο παλιότερο MVP που οι τιμές τους στα μεταχειρισμένα έχουν πέσει πολύ και συμφέρουν. Ένας γνωστός μου πήρε ένα Ford C max σε φοβερά καλή κατάσταση γύρω στα 12-13 χιλιάρικα πρόσφατα/
-
Με διαφορετικα ομως κριτηρια αξιολογησης οι δυο δοκιμες.
Πάντως το υγραέριο duster πολύ ωραίο.
Άσχετο, το ξέρατε ότι στον ίδιο κινητήρα το sandero και το clio, το sandero έχει πιο εύκολο και ευχάριστο κουμπωμα της σχέσης.
Μιλάω για τον 1.0 tce
Αν δεν το πιστεύεται πάτε και δείτε το.
-
Με διαφορετικα ομως κριτηρια αξιολογησης οι δυο δοκιμες.
Πάντως το υγραέριο duster πολύ ωραίο.
Άσχετο, το ξέρατε ότι στον ίδιο κινητήρα το sandero και το clio, το sandero έχει πιο εύκολο και ευχάριστο κουμπωμα της σχέσης.
Μιλάω για τον 1.0 tce
Αν δεν το πιστεύεται πάτε και δείτε το.
Πολύ value for money τα Dacia, μάλλον πρέπει να ανανεώσει το Sandero, έχει αρχίσει και δείχνει η ηλικιά του. Το Duster είναι από τα ποιο όμορφα, και με αυθεντικό SUV look, αυτοκίνητα της κατηγορίας. Κρίμα που δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μέσα, μία έκδοση τύπου Initiale Paris (Bucharest Sensation!) να το ανεβάζει λίγο για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω.
Καλύτερα να διαβάσει όλο το report στο αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει.
Aγορά νέου Suv (Γνώμες)