-
Γεια σας παιδιά,
Φίλος με BMW 3άρα θέλει να διορθώσει μια μικροζημιά στο φτερό. Αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (αν δε μου το έδειχνε δε θα το πρόσεχα) ένας καλός μάστορας είναι πάντα προτιμητέος. Πριν απευθυνθεί στην αντιπροσωπεία έχετε να προτείνετε κάποιο καλό φανοποιείο στα νότια προάστια (εννοώ κοντά Βούλα/Γλυφάδα, όχι Φάληρο π.χ.); Αν είναι και οικονομικό ακόμα καλύτερα αλλά προτεραιότητα η καλή δουλειά.
Ευχαριστώ.
PS: Εννοείται αν θεωρείτε πως κι η αντιπροσωπεία κάνει καλή δουλειά δεν την αποκλείει. Απλά αφενός είναι λίγο μακριά (νομίζω η κοντινότερη είναι ο Σπανός στη Συγγρού;) αφετέρου θα είναι ακριβότερη κατά πάσα πιθανότητα. Και δεδομένου ότι δε μιλάμε για κάτι εξεζητημένο λογικά θα υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική.
-
Γεια σας παιδιά,
Φίλος με BMW 3άρα θέλει να διορθώσει μια μικροζημιά στο φτερό. Αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (αν δε μου το έδειχνε δε θα το πρόσεχα) ένας καλός μάστορας είναι πάντα προτιμητέος. Πριν απευθυνθεί στην αντιπροσωπεία έχετε να προτείνετε κάποιο καλό φανοποιείο στα νότια προάστια (εννοώ κοντά Βούλα/Γλυφάδα, όχι Φάληρο π.χ.); Αν είναι και οικονομικό ακόμα καλύτερα αλλά προτεραιότητα η καλή δουλειά.
Ευχαριστώ.
PS: Εννοείται αν θεωρείτε πως κι η αντιπροσωπεία κάνει καλή δουλειά δεν την αποκλείει. Απλά αφενός είναι λίγο μακριά (νομίζω η κοντινότερη είναι ο Σπανός στη Συγγρού;) αφετέρου θα είναι ακριβότερη κατά πάσα πιθανότητα. Και δεδομένου ότι δε μιλάμε για κάτι εξεζητημένο λογικά θα υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική.
-
Αν η ζημία είναι κάποιο βούλιαγμα στο φτερό χωρίς να έχει φύγει χρώμα, για μένα αξίζει να ψάξει για κάποιο σοβαρό επισκευαστή που να εφαρμόζει την τεχνική Paintless Dent Removal (PDR) για να αποφύγει βαψίματα και μικροστοκαρίσματα.
Για λεπτομέρειες για την διαδικασία επισκευής με αυτή την τεχνική ψάξε στο google όπου υπάρχουν άπειρα άρθρα και βίντεο.
Έχω εφαρμόσει την εν λόγω τεχνική σε μικροβουλιάγματα στο αμάξι μου και πραγματικά αξίζει εφόσον πέσεις σε σοβαρό μάστορα (για τις περιπτώσεις βέβαια που μπορεί να εφαρμοστεί). Συνήθως το κοστολόγιο κυμαίνεται μεταξύ 50-80 ευρώ το βαθούλωμα (ανάλογα τη δυσκολία).
Συνεργείο που γνωρίζω κι εμπιστεύομαι είναι στα δυτικά προάστια (περιοχή Νίκαιας), αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποιος καλός και προς τα νότια προάστια.
Παρεπιπτόντως είχα ακούσει καλά σχόλια από συνάδελφο και γιαυτόν:
https://dent-master.gr/?page_id=14
Αν θέλει κάνει ο φίλος σου ένα τηλέφωνο να δει το αμάξι και να του πει αν επισκευάζεται με την εν λόγω τεχνική.
-
Ευχαριστώ, δεν έχει φύγει χρώμα οπότε η πρότασή σου παρουσιάζει ενδιαφέρον. Αν θες μου στέλνεις σε πμ και τα στοιχεία του γνωστού σου που κάνει τη δουλειά; Ίσως ο φίλος να προτιμήσει κάποιον με συστάσεις, ας είναι και πιο μακριά. Εννοείται θα του πω και για τον κοντινό.
Φανοποιείο BMW νότια προάστια