-
Αν υπάρχει στο αυτοκίνητο καλή είναι αλλιώς καλό και το τρομπάκι , πάρε και ένα κιτ επισκευής ελαστικών με 3ε να μειώσεις τις πιθανότητες ! Εγώ δεν θα έδινα 100ε+ για να βάλω γρύλο - ρεζέρβα - σταυρό , πρέπει να τα πάρεις σαν κιτ και όχι ότι σου περίσσεψε αλλιώς θα σου κοπανάνε στο πορτμπαγκαζ ! Πρέπει να ασφαλίζουν όλα μαζί ! Προχθές μου έσκασε το λάστιχο τέρμα φλατ , τρομπάκι 10' φούσκωμα και σε 3' στο βουλκανιζατέρ ...μπαμ μπαμ και καθαρός . Τώρα βέβαια αν παίρνεις τα βουνά και τις ραχούλες επιβάλετε η ρεζέρβα !
-
Δεν είναι μόνο βουνά και ραχουλες, για να αποφύγει σκύλο ένας φίλος μου έσκισε το λάστιχο στις 01:00 που γυρναγαμε από δουλειά τον Νοέμβριο κάπου κοντά στο φράγμα του Μαραθώνα, αλλάξαμε λάστιχο και συνεχίσαμε, ταλαιπωρία βέβαια μέσα στο κατασκοταδο με κινητά και ένα ψευτο-φακό που είχε αλλά και για αυτό υπάρχει λύση, στο δικό μου έχω φακό led με μαγνήτη, και ένα φως εργασίας LED με μπαταρίες, αχρειαστα να' ναι.
Γενικά μου έχουν τύχει αρκετές περιπτώσεις για να εκτιμήσω την ύπαρξή της. Φυσικά οι εμπειρίες και η χρήση διαφέρουν.
-
Κοιτάξτε θα συμφωνήσω με τον Dublin δεν μου έχει τύχει σοβαρό κλατάρισμα ποτέ στα 22χρονια αλλά καλύτερα να μαι προετοιμασμενος. Yem από ότι διαβάζω την έχει την υποδοχή οπότε δεν θα είναι χύμα μέσα, μετά είναι και το αλλο(ακολουθεί τοπική διαφημιση) η Άρτα τα έχει όλα σε απόσταση 30 35 λεπτών θάλασσα και βουνά.
Υ. Γ μακάρι να είχε 100ευρω στο σκρουτζ που κοιτούσα είχε κάτι τιμές 270,αλλιως μοτερακι και πάλι μοτερακι
-
Μάλιστα ... στις 01.00 το βράδυ στο φράγμα του Μαραθώνα ...μάλιστα... για δουλειές.... Μάλιστα ... και αργήσατε επειδή έσκασε το λάστιχο....Μάλιστα... Φαντάζομαι την μετάμεσονύχτια μουρμούρα
-
Μάλιστα ... στις 01.00 το βράδυ στο φράγμα του Μαραθώνα ...μάλιστα... για δουλειές.... Μάλιστα ... και αργήσατε επειδή έσκασε το λάστιχο....Μάλιστα... Φαντάζομαι την μετάμεσονύχτια μουρμούρα
ΧΆΧΑ σκέψου ταλαιπωρια
-
Κοιτάξτε θα συμφωνήσω με τον Dublin δεν μου έχει τύχει σοβαρό κλατάρισμα ποτέ στα 22χρονια αλλά καλύτερα να μαι προετοιμασμενος. Yem από ότι διαβάζω την έχει την υποδοχή οπότε δεν θα είναι χύμα μέσα, μετά είναι και το αλλο(ακολουθεί τοπική διαφημιση) η Άρτα τα έχει όλα σε απόσταση 30 35 λεπτών θάλασσα και βουνά.
Υ. Γ μακάρι να είχε 100ευρω στο σκρουτζ που κοιτούσα είχε κάτι τιμές 270,αλλιως μοτερακι και πάλι μοτερακι
Τα έχουμε ξαναπεί και εγώ έχω συμφωνήσει με τον Dublin αλλά δεν μπορώ να βάλω γιατί έχω LPG και δεν θέλω να χαλάσω χώρο αποσκευών για την ρεζέρβα !Αν έχεις χώρο την βάζεις αν όχι αρέσκεσαι στο κιτ και στην τύχη σου . Τώρα για τα λεφτά έχεις δίκιο , αν βάλεις γνήσια ρεζέρβα θα κοστίσει αν πας στα σκραπ μπορείς να πάρεις από εκεί κάποια που σου κάνει !
Εγώ προσωπικά δεν έχω χρειαστεί ούτε την οδική βοήθεια για λάστιχο ούτε έχω αλλάξει ρεζέρβα ποτέ , πάντα είχα ένα τρομπάκι , φούσκωνα και βουλκανιζατερ !
-
alex mix wrote:
Τα έχουμε ξαναπεί και εγώ έχω συμφωνήσει με τον Dublin αλλά δεν μπορώ να βάλω γιατί έχω LPG και δεν θέλω να χαλάσω χώρο αποσκευών για την ρεζέρβα !Αν έχεις χώρο την βάζεις αν όχι αρέσκεσαι στο κιτ και στην τύχη σου . Τώρα για τα λεφτά έχεις δίκιο , αν βάλεις γνήσια ρεζέρβα θα κοστίσει αν πας στα σκραπ μπορείς να πάρεις από εκεί κάποια που σου κάνει !
Εγώ προσωπικά δεν έχω χρειαστεί ούτε την οδική βοήθεια για λάστιχο ούτε έχω αλλάξει ρεζέρβα ποτέ , πάντα είχα ένα τρομπάκι , φούσκωνα και βουλκανιζατερ !
Σε νοιώθω Yem γιατί και γω τώρα στο corolla lpg έχω και έχω την ρεζερβα στο χώρο αποσκευών κανονικού μεγέθους όχι ανάγκης οπότε χάνω όλο τον χωρο
-
Αυτό που είχα πει παλιότερα για τον αεροδυναμικό θόρυβο μετά τα 140-150. Το είδα τώρα σε ένα review της Φαμπιατου. Τα έχει πετύχει 100%
'Βγαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο το Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 EAT8 βρίσκεται στο περιβάλλον που του ταιριάζει και χάρη στον άριστο αεροδυναμικό του σχεδιασμό και την άριστη ηχομόνωση ταξιδεύει με εντυπωσιακή για την κατηγορία άνεση.
Αν εξαιρεθεί ένας ελαφρύς αεροδυναμικός θόρυβος από τι μπροστινές κολώνες σε ταχύτητες πάνω από τα 140 χλμ/ω, η ησυχία στο εσωτερικό είναι εντυπωσιακή καθώς απουσιάζουν ο θόρυβος του κινητήρα και της κύλισης των τροχών ακόμα και όταν κινείται με ταχύτητες κοντά στα 180 χλμ.'
Διάβαζα και του Kamiq, που το προτείνει ως το τιμιοτερο VAG, αλλά τα αγαπημένα της είναι 2008 και Puma
'Το 2008 είναι 500 φόρες πιο όμορφο (…από όλα τα SUV) και έχει ικανοποιητικούς χώρους, ενώ το Puma είναι σαφώς πιο διασκεδαστικό και ρυθμίσιμο… αλλά δεν έχει χώρους!'
Μόνο με τις καταναλώσεις του 130hp/EAT8 με μπέρδεψε, αλλά πιθανόν να έχουν μεγάλη διαφορά με το 100/manual..
-
Παίδες αυτό που λέει proximity key εννοεί ότι είναι keyless entry?
-
Ναι!
-
alex mix wrote:
Ναι!
ΧΆΧΑ να σου πω την αμαρτία μου εσένα περίμενα να απαντήσεις, ευχαριστω
-
Dublin wrote:
alex mix wrote:
Ναι!
Μία φορά που άργησα μου την είπες!!
-
alex mix wrote:
Dublin wrote:
alex mix wrote:
Ναι!
Μία φορά που άργησα μου την είπες!!
Όχι ρε φίλε ποτε, αλλά και συ κάθε μέρα έβλεπα ανάρτηση σου και την μέρα που είχα την χαρά και το άγχος μαζί ήσουν αφαντος. Να σου πω πήρες καμμια από αυτές τις θήκες που εμποδίζουν το σήμα? Ή είναι μουφα?
-
Πήραν φίλοι και παρήγγειλα και εγώ , μια χαρά δουλεύουν , πάρε 2 , μία για το εφεδρικό και μία για το καθημερινό !
Αν κυκλοφορείς με τσαντάκι ή τσάντα κτλ να το έχεις στην τσάντα σαν θήκη και όταν νομίζεις να το βάζεις μέσα αλλιώς δε λέει , είναι μεγάλη ευκολία να μην ψάχνεις για κλειδί την ώρα που πλησιάζεις στο αμάξι!
EDIT : Αφτά πήρα
Ευχαριστώ Yem, τώρα θα σου πω εγώ όμως δεν ανεβάζεις κάνα link
-
Πήραν φίλοι και παρήγγειλα και εγώ , μια χαρά δουλεύουν , πάρε 2 , μία για το εφεδρικό και μία για το καθημερινό !
Αν κυκλοφορείς με τσαντάκι ή τσάντα κτλ να το έχεις στην τσάντα σαν θήκη και όταν νομίζεις να το βάζεις μέσα αλλιώς δε λέει , είναι μεγάλη ευκολία να μην ψάχνεις για κλειδί την ώρα που πλησιάζεις στο αμάξι!
EDIT : Αυτά πήρα
-
σε πρόλαβα πάτα στο μπλέ Αυτά στο προηγούμενο ποστ
-
σε πρόλαβα πάτα στο μπλέ Αυτά στο προηγούμενο ποστ
Ευχαριστώ φιλε
-
Εσείς που πάτε για να καινούριο 2008 δε ρωτάτε πότε θα φέρουν και κανένα αξεσουάρ για το αμάξι; Εκεί κάτω στας Αθήνας όλο και θα ξέρουν κάτι παραπάνω.
-
Εσείς που πάτε για να καινούριο 2008 δε ρωτάτε πότε θα φέρουν και κανένα αξεσουάρ για το αμάξι; Εκεί κάτω στας Αθήνας όλο και θα ξέρουν κάτι παραπάνω.
+1000
-
@alex mix η ρεζέρβα είναι Maxxis T125/85R16. Για την 17αρα ζάντα των allure μπορεί και στα active ίδια να είναι.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)