-
Καλησπέρα, θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει πως να φέρω αμάξι απο την Ρουμανία και να βάλω ελληνικές πινακίδες.
Το αμάξι αυτή την στιγμη ειναι σε όνομα συγγενή μου. Αρχικα μπορω να το κυκλοφορώ με τις ρουμανικές ή πρεπει να βγαίνει το αμάξι κάθε 6 μηνες εξω? Αν χρειαστεί να τις αλλάξω τι πρεπει να κάνω? Το φέρνω εδώ και μετα τις αλλάξω ή πριν το φέρω πρεπει να τις αλλάξω?
Επίσης τι χαρτιά χρειαζεται και που πρεπει να πάω και ποιο θα ειναι περιπου το κοστος?
Ευχαριστω.
-
Καλησπέρα, θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει πως να φέρω αμάξι απο την Ρουμανία και να βάλω ελληνικές πινακίδες.
Το αμάξι αυτή την στιγμη ειναι σε όνομα συγγενή μου. Αρχικα μπορω να το κυκλοφορώ με τις ρουμανικές ή πρεπει να βγαίνει το αμάξι κάθε 6 μηνες εξω? Αν χρειαστεί να τις αλλάξω τι πρεπει να κάνω? Το φέρνω εδώ και μετα τις αλλάξω ή πριν το φέρω πρεπει να τις αλλάξω?
Επίσης τι χαρτιά χρειαζεται και που πρεπει να πάω και ποιο θα ειναι περιπου το κοστος?
Ευχαριστω.
-
Ευχαριστω.
-
Πήγαινε ρώτησε σε ένα εκτελωνιστικο γραφείο να σου πει τη διαδικασία και να σου υπολογίσει το τέλος ταξινόμησης και να κρίνεις εάν σε συμφέρει να κάνεις εισαγωγή στην Ελλάδα...
-
Πάρα πολύ σημαντική είναι και η παλαιότητα του αυτοκινήτου, καθώς με βάση τους ρύπους του η εισαγωγή του μπορεί να είναι ασύμφορη ή αδύνατη.
Επίσης στον υπολογισμό του κόστους παίζουν ρόλο τα χιλιόμετρα και ο εξοπλισμος του αυτοκινήτου.
Γενικά είναι κάτι τόσο σύνθετο που κανείς εδώ μέσα δεν μπορεί να σου πει και θα πρέπει να απευθυνθείς σε εκτελωνιστή.
Εισαγωγή αυτοκινήτου απο Ρουμανία