-
Σήμερα πήγαμε για δεύτερη επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, καθίσαμε αρκετή ώρα και το περιεργαστήκαμε. Είχαν το δημοσιογραφικό που κυκλοφορεί στα διάφορα site.
Μας καλύπτει σε όλα, και το πορτμπαγκάζ μια χαρά μεγάλο. λίγο οι χώροι πίσω λόγω κλίσης οροφής αν είσαι > 1.80 και κάνεις το κεφάλι τέρμα πίσω να ξαπλώσεις βρίσκεις οροφή. Για τους υπόλοιπους μια χαρά και αρκετά φαρδύ/άνετο.
Άψογη η θέση οδήγησης, βολεύεσαι "μέσα" στο αμάξι, συναρμογή μέσα πολύ καλή. Τα υλικά ούτε πολύ μαλακά ούτε πολύ σκληρά. Για μένα το ιδανικό.
Η 8αρα οθόνη μια χαρά, θεωρώ την 10αρα υπερβολή, δεν νομίζω ότι αξίζει, με τα 1000 ευρώ κάνεις ένα σωρό πιο χρήσιμα πράγματα στο αυτοκίνητο.
Επίσης ανακάλυψα ότι έχει στον εξοπλισμό και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Δεν καιγόμουν, αλλά χρήσιμο γκατζετάκι. Test drive σε ~10 μέρες που θα έχουν χειροκίνητο Fastback N-Line με τον 1.5 T-GDi, ακριβώς όπως το θέλω δηλαδή. Αν μου αρέσει και στην οδήγηση θα το κλείσω μάλλον.
Τα 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση καλό συν. -
Πολύ καλή επιλογή! Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο από την hatchback έκδοση. Θα το προτιμούσα από οποιοδήποτε C-SUV <28000€. Οδήγησέ το κι αν σου κάτσει καλά κλείσ'το.
Hyundai i30 Fastback