-
Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα μια βοήθεια για την επιλογή αυτοκινήτου ....μέχρι στιγμής οδηγάω ένα 1.8 αλλά λόγο κατανάλωσης και τέλη θα ήθελα να πάω σε ένα 1.3...
Θα ήθελα λοιπόν να είναι από 1100cc έως 1356cc(γτ μετά είναι +100 στα τέλη ) να μην είναι ψόφιο(έχω συνηθίσει το 1.8 οπότε θα ήθελα ένα δυνατό μικρό ) μικρό σε μέγεθος για πάρκινγκ με προοπτικές για μια απλή βελτίωση (φίλτρο ,εξάτμιση, πρόγραμμα) ..Όπως καταλάβατε θέλω έναν πύραυλο τσέπης το μπάτζετ είναι ~5000€ .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα μια βοήθεια για την επιλογή αυτοκινήτου ....μέχρι στιγμής οδηγάω ένα 1.8 αλλά λόγο κατανάλωσης και τέλη θα ήθελα να πάω σε ένα 1.3...
Θα ήθελα λοιπόν να είναι από 1100cc έως 1356cc(γτ μετά είναι +100 στα τέλη ) να μην είναι ψόφιο(έχω συνηθίσει το 1.8 οπότε θα ήθελα ένα δυνατό μικρό ) μικρό σε μέγεθος για πάρκινγκ με προοπτικές για μια απλή βελτίωση (φίλτρο ,εξάτμιση, πρόγραμμα) ..Όπως καταλάβατε θέλω έναν πύραυλο τσέπης το μπάτζετ είναι ~5000€ .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Μέγεθος ? Χρήση ? Εντός/εκτός πόλης ? Ή 'γενικών καθηκόντων' ?
Γιατί η απάντηση μπορεί να ξεκινάει από C2 VTS και να φτάνει μέχρι RX8...
-
Μεγεθος : Μικρό ( βλέπε Yaris ,Colt κτλπ)
Χρήση : Εντός και εκτός πόλης (και καμιά εκδρομουλα αραιά και που)
Το αμάξι θα το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα για να πηγαίνω στο αστικό κέντρο που είναι σε απόσταση 25χλμ από εμενα...
Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι ψόφιο ...να έχει δλδ το νεύρο του με λίγα λόγια να είναι σπορ .... -
Άρα κοιτάς supermini, όπως Polo, Clio, Fabia, C3 (ή και C2), Corsa. Όλα παίζουν στα 100HP+, αλλά αν θες βελτιωσιμότητα, τότε τέτοια είναι μόνο τα turbo, δηλαδή τα Punto και Clio. Επίσης υπάρχουν κάποια λίγα μικρομεσαία, όπως Astra και Megane, δεν ξέρω αν σε βολεύουν.
Από τα παραπάνω θα έλεγα (και είμαι προκατειλημμένος) το Clio, άνετο, σπιρτόζικο, σχετικά ωραίο μέσα/έξω (αν και έχει κάποια τυπικά 'γαλλικά' κολλήματα σε σχεδίαση και εργονομία), ίσως το πιο φθηνό σε χρήση, και μπορείς να το πειράξεις λίγο. Μην φανταστείς πολλά και τρομερά πράγματα, έτσι για να πεις ότι κάτι έκανες.
-
Αυτά που λες στα 100hp+ είναι 1.4cc
εγώ θέλω μέχρι 1356 για τα τέλη..... Και εαν αναφέρεσαι στα πρόσφατα μοντέλα ξεφεύγουν τις 5000€
-
Ακριβή κ.ε. δεν έχω κοιτάξει για όλα αυτά τα μοντέλα. Πάντως το Clio είναι με το 1.2TCe, είναι σίγουρα στην πιο κάτω κατηγορία τελών.
-
Twingo GT και Smart Roadster επισης.
Και τολμω να πω δεν υπαρχει κατι αλλο.
Απ ολα, ευκολα το clio tce. -
To Renault tce το είδα είναι όντως πολύ δυνατό(ακριβώς κάτι σαν αυτό έψαχνα και ψάχνω) ! Αλλά στο μέρος που είμαι μέχρι 5000 δυστυχώς δεν βρήκα αλλιώς το αγόραζα εχθές
το cz3 το πλησιάζει καθόλου ?! Καμία άλλη πρόταση παρόμοια με το tce πάντα μέχρι 1356cc?
-
Ο χρήστης Li@kos έγραψε:
To Renault tce το είδα είναι όντως πολύ δυνατό(ακριβώς κάτι σαν αυτό έψαχνα και ψάχνω) ! Αλλά στο μέρος που είμαι μέχρι 5000 δυστυχώς δεν βρήκα αλλιώς το αγόραζα εχθέςτο cz3 το πλησιάζει καθόλου ?! Καμία άλλη πρόταση παρόμοια με το tce πάντα μέχρι 1356cc?
Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...
-
Peugeot 106 Rallye 1.3 8V
-
Ο χρήστης Li@kos έγραψε:
To Renault tce το είδα είναι όντως πολύ δυνατό(ακριβώς κάτι σαν αυτό έψαχνα και ψάχνω) ! Αλλά στο μέρος που είμαι μέχρι 5000 δυστυχώς δεν βρήκα αλλιώς το αγόραζα εχθέςτο cz3 το πλησιάζει καθόλου ?! Καμία άλλη πρόταση παρόμοια με το tce πάντα μέχρι 1356cc?
Το θεμα εχει καλυφθει σε περιπτωση που δε το καταλαβες...
Αγορά μεταχειρισμένου...