-
Μπήκα εχθές σε ένα Χ1 diesel 2.000cc με 190hp.
Μου έκανε εντύπωση πόσο θορυβώδης είναι ο κινητήρας του.
Τεράστια διαφορά σε σχέση με το δικό μου.
Ίσως επειδή είναι περισσότερα κυβικά?? Περίπου 15χιλ. χλμ. είχε κάνει και ήταν μετά από service στην αντιπροσωπεία. -
Καλό, εύστροφο και ήσυχο μοτερ (οταν ζεσταθεί ) είναι και το 1.6 λιτρων (136Hp) της Opel που φοριεται στα νέα Astra & Mokka (νομιζω και στο insignia ?)
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Καλό, εύστροφο και ήσυχο μοτερ (οταν ζεσταθεί ) είναι και το 1.6 λιτρων (136Hp) της Opel που φοριεται στα νέα Astra & Mokka (νομιζω και στο insignia ?)περιμενω μηπως κ δω αυτο τον 1.6 εστω κ με τα λιγοτερα αλογα να το συνδυασω με το σασι του corsa, αλλα δεν το εχει ακομα σαν επιλογη
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Καλό, εύστροφο και ήσυχο μοτέρ (όταν ζεσταθεί ) είναι και το 1.6 λίτρων (136Hp) της Opel που φοριέται στα νέα Astra & Mokka (νομίζω και στο insignia ?)
περιμένω μήπως κ δω αυτό τον 1.6 έστω κ με τα λιγότερα άλογα να το συνδυάσω με το σασί του corsa, αλλά δεν το έχει ακόμα σαν επιλογή
Ειδικά τώρα που εξαγόρασε η Peugeot την Opel, θα γίνει...
-
Ο 1,5 της renault φορεμένος στο καινούργιο micra είναι πολύ ήσυχος σε σημείο που σε βάζει σε σκέψεις για το αν είναι βενζίνη. Και στο start/stop ελάχιστοι κραδασμοί περνούν στην καμπίνα. Δοκιμάστηκε και με κατεβασμένο παράθυρο και τα αποτελέσματα εκπληκτικά
Πραγματικά δεν μου άρεσε ο τρόπος λειτουργίας του πετρελαιοκινητήρα αλλά 2 βασικά μειονεκτήματα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν απόντα! Αλήθεια είναι καινούργιας γενιάς αυτός ο εναμισάρης σε σχέση με αυτόν που φοράει το QQ; -
Ο 1.5 της Renault είναι ο καλύτερος diesel για εμένα αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του...
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Ο 1,5 της renault φορεμένος στο καινούργιο micra είναι πολύ ήσυχος σε σημείο που σε βάζει σε σκέψεις για το αν είναι βενζίνη. Και στο start/stop ελάχιστοι κραδασμοί περνούν στην καμπίνα. Δοκιμάστηκε και με κατεβασμένο παράθυρο και τα αποτελέσματα εκπληκτικά
Πραγματικά δεν μου άρεσε ο τρόπος λειτουργίας του πετρελαιοκινητήρα αλλά 2 βασικά μειονεκτήματα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν απόντα! Αλήθεια είναι καινούργιας γενιάς αυτός ο εναμισάρης σε σχέση με αυτόν που φοράει το QQ;τά 2 βασικά μειονεκτήματα πού ειχε τό micra ποιά ηταν ?
Ήσυχοι ντιζελοκινητήρες;