-
Αν έχεις αυτόματο C1, τότε το κιβώτιο πρέπει να είναι αυτό:
To 'E' (από το Easy) είναι το αντίστοιχο 'D' για τα άλλα αυτόματα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει 'Ι' (πόσο μάλλον αυτό να είναι για πάνω από 100χαω ), υπάρχουν μόνο 'Ν'eutral, 'R'everse και 'M'anual, όπου με το '+'/'-' αλλάζεις αντίστοιχα πάνω και κάτω.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αν έχεις αυτόματο C1, τότε το κιβώτιο πρέπει να είναι αυτό:To 'E' (από το Easy) είναι το αντίστοιχο 'D' για τα άλλα αυτόματα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει 'Ι' (πόσο μάλλον αυτό να είναι για πάνω από 100χαω ), υπάρχουν μόνο 'Ν'eutral, 'R'everse και 'M'anual, όπου με το '+'/'-' αλλάζεις αντίστοιχα πάνω και κάτω.
Αυτό είναι το κιβώτιο το Μ έχει ενδείξεις 1 και 2 αυτό που μου έχουν πει για τις μεγάλες ταχύτητες, εγώ χρησιμοποιώ μόνιμα το Ε δηλαδή το Easy.
-
Ο χρήστης Zithos έγραψε:
To 'E' (από το Easy) είναι το αντίστοιχο 'D' για τα άλλα αυτόματα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει 'Ι' (πόσο μάλλον αυτό να είναι για πάνω από 100χαω ), υπάρχουν μόνο 'Ν'eutral, 'R'everse και 'M'anual, όπου με το '+'/'-' αλλάζεις αντίστοιχα πάνω και κάτω.
Αυτό είναι το κιβώτιο το Μ έχει ενδείξεις 1 και 2 αυτό που μου έχουν πει για τις μεγάλες ταχύτητες, εγώ χρησιμοποιώ μόνιμα το Ε δηλαδή το Easy.
Δεν το παρατάς τα αμαξάκι και να πάρεις το λεωφορείο;Συγνώμη αλλά δείχνεις πιο άσχετος και απο τα μούσμουλα!!!!!!!!
-
Το μανιουαλ του αυτοκινήτου σου το διαβάσες??
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Δεν το παρατάς τα αμαξάκι και να πάρεις το λεωφορείο;Συγνώμη αλλά δείχνεις πιο άσχετος και απο τα μούσμουλα!!!!!!!!
Τότε γιατί ασχολείσαι μαζί μου;
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Το μανιουαλ του αυτοκινήτου σου το διαβάσες??Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To είχα διαβάσει παλιότερα, δεν έλεγε τίποτα σχετικά με την κατανάλωση αλλά το δικό μου πρόβλημα είναι να βρω αν τυχόν έχει καμιά βλάβη και καταναλώνει καύσιμα παραπάνω απο το κανονικό αυτά δεν νομίζω να τα προβλέπουν τα μάνιουαλ.
-
Ο χρήστης Zithos έγραψε:
Τότε γιατί ασχολείσαι μαζί μου;
Γιατί οι άσχετοι είναι και επικίνδυνοι ,δεν κυκλοφορείς μόνος σου στο δρόμο.
-
Κατανάλωση αποκλείεται να μην γράφει το μανιουαλ, παρολο που οι καταναλώσεις δεν έχουν σχέση με τη πραγματικοτητα . Βασικά γιατί πας στο αλλο άκρο οτι ντε και καλά έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο ή σε κλέβουν. Κάνε πρώτα σωστές μετρήσεις και μετα ρωτά μην βάζεις τον κοσμο να προσπαθει να σκεφτεί αμα φταίει κάτι. Αν δεν ξέρεις ποιες οι καταναλώσεις τι να συγκρίσεις και τι πόρισμα να βγαλεις? Είναι σαν να λες οτι επειδή εβηξε καποιος έχει καρκίνο ή φυματίωση και δεν βλέπεις οτι μπορεί να εβηξε επειδή στραβοκαταπιε ή έχει κρύωμα.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Γιατί οι άσχετοι είναι και επικίνδυνοι ,δεν κυκλοφορείς μόνος σου στο δρόμο.Εσύ γιατί ασχολείσαι με τους άσχετους, το προσπαθείς να πετύχεις;
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Κατανάλωση αποκλείεται να μην γράφει το μανιουαλ, παρολο που οι καταναλώσεις δεν έχουν σχέση με τη πραγματικοτητα . Βασικά γιατί πας στο αλλο άκρο οτι ντε και καλά έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο ή σε κλέβουν. Κάνε πρώτα σωστές μετρήσεις και μετα ρωτά μην βάζεις τον κοσμο να προσπαθει να σκεφτεί αμα φταίει κάτι. Αν δεν ξέρεις ποιες οι καταναλώσεις τι να συγκρίσεις και τι πόρισμα να βγαλεις? Είναι σαν να λες οτι επειδή εβηξε καποιος έχει καρκίνο ή φυματίωση και δεν βλέπεις οτι μπορεί να εβηξε επειδή στραβοκαταπιε ή έχει κρύωμα.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω όπως βλέπεις απλά μπήκα στο θέμα επειδή τα 19 λεπτά το χιλιόμετρο όπως το μέτρησα την τελευταία βδομάδα μου φάνηκε υπερβολικό, αύριο που θα μετρήσω με λίτρα θα έχω την πραγματική εικόνα.
-
Ο χρήστης Zithos έγραψε:
To είχα διαβάσει παλιότερα, δεν έλεγε τίποτα σχετικά με την κατανάλωση...Στο εγχειρίδιο χρήστη δεν έχει τις καταναλώσεις, τις έχει στα τεχνικά χαρακτηριστικά, που λογικά σου έδωσαν όταν το αγόρασες
http://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2014/09/C1-SS.pdf
...απλά μπήκα στο θέμα επειδή τα 19 λεπτά το χιλιόμετρο όπως το μέτρησα την τελευταία βδομάδα..
Άλλαξες βενζινάδικο ? Έβαλες άλλη βενζίνη ? Ακρίβυνε η βενζίνη στο βενζινάδικο που πας ?
Μέτρα σε lt/χλμ και το ξαναβλέπουμε, θεωρητικά πρέπει να έχεις 5/3,8/4,2 lt/100χλμ -
Σε αυτές τις τιμες βάζεις και +1 λίτρο για να είναι κοντά στις πραγματικές συνθηκες
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Άλλαξες βενζινάδικο ? Έβαλες άλλη βενζίνη ? Ακρίβυνε η βενζίνη στο βενζινάδικο που πας ?
Μέτρα σε lt/χλμ και το ξαναβλέπουμε, θεωρητικά πρέπει να έχεις 5/3,8/4,2 lt/100χλμΌχι συνήθως βάζω σε διαφορετικά βενζινάδικα αλλά είδα οτι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το θέμα και την τελευταία βδομάδα τα καταγράφω αναλυτικά, δεν νομίζω να φταίνε τα βενζινάδικα αν υπάρχει κάτι στραβό τελικά.
Ποιότητα Καυσίμου