-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Φίλε μου δεν είχα σκοπό να νοιωθεις οτι σου φωνάζω απλως λιγο με είχες ζαλίσει με τεχνικοτητες και λεπτομέρειες ελλασσονος σημασίας για 1 συγκεκριμενο περιστατικό αρνούμενος να μείνεις στην γενικότερη ουσια που ειναι οτι αν υπάρχει θάνατος η σοβαρή σωματική βλάβη του δικυκλιστή πολυ δύσκολα θα δικαιωθεις απο ελληνικό δικαστήριο ακόμη και αν αυτος εχει κανει οδηγικα λάθος η παράβαση του κοκ.ΓΙΑΤΙ?
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι νομιζεις οτι αναμεσα σε δυο χρηστες του δρομου, που και οι δυο κινουνται με μηχανοκινητα οχηματα (δεν μιλαμε για πεζο, οπου και εκει εχουν αρχισει να σοβαρευουν τα δικαστηρια απεναντι στους πεζους), το δικαστηριο θα δινει ντε φακτο ή εστω ευκολοτερα δικιο στον μηχανακια, οταν εχει μαλακιστει, ενω ο αλλος δεν κανει κατι παρανομο.Και ονομαζεις 'τεχνικοτητες και ελλασσονος σημασιας λεπτομερειες' το γεγονος οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ΙΧης δεν εχει παραβιασει απολυτως κανενα νομο, δεν εχει παραλειψει να κανει τιποτα απο αυτα που του απαιτουνται*****, ενω ο μηχανακιας δυο και τρεις
Και ξαναρωταω: εσυ οταν πας να στριψεις αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσης, και εχεις φτασει/σταματησει στο αριστερο ακρο της αριστερης λωριδας, πριν στριψεις καθετα στο δρομο ελεγχεις και το καθρεπτη σου για τον τυχον παρανομο μηχανακια που ερχεται απο πισω και απο τα αριστερα σου?
*Πραγμα που δεν υπαρχει πουθενα στο ΚΟΚ... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Καλό θα ήταν σε τέτοιες προφανείς περιπτώσεις , να πέφτει χοντρό βρίσιμο από όλους τους οδηγούς που βλέπουν το σκηνικό οπότε ο τυπάκος θα μαζευτεί ....Μην αχολείστε ρε παιδιά με αυτούς, είναι πολύ κοντά στο χώμα, απλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.
Και εγώ σκούτερ έχω και κάνω πολλά χιλιόμετρα. Βαρέθηκα να τσακώνομαι με αυτά τα γίδια. Περνάω από αριστερά σιγά σιγά τα σταματημένα ΙΧ σε μεγάλη ουρά στο φανάρι και κορνάρουν και προσπερνάνε βολίδες βγαίνοντας πιο αριστερά από εμένα και με αυτοκίνητα ερχόμενα αντίθετα σύριζα από αυτούς, τι ψάχνεις τώρα να βρεις. Πόσες φορές έχουν έρθει σε στροφή κατά επάνω μου.
Ξεκινάω στο φανάρι και ο δεξιός μου το κόβει να στρίψει αριστερά η το ανάποδο, ζητάνε και τα ρέστα οι ακράνωτοι, ακάθρεπτοι, άφλασοι.
Για φλας η καθρέπτες δεν το συζητάμε, είναι πολυτέλεια.
Στη διήθηση σε λεωφόρους και σε στενά πάνε με χίλια, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, περνάνε σφαίρα.
Πάντως πιστέυω ότι ευτυχώς έχουμε πολύ λίγα θύματα τροχαίων αναλογικά με αυτούς που κυκλοφορούν, που παίζουν με το Χάρο στα ίσια καθημερινά.Σήμερα, ακριβώς μπροστά μου, πριν από περίπου μια ώρα: επί της Λαυρίου, με τα αυτοκίνητα να κινούνται κανονικά εντός των λωρίδων τους, με απολύτως νόμιμες ταχύτητες, δικάβαλο μεγάλο scooter να θέλει ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ να περάσει ανάμεσά μας πηγαίνοντας με τουλάχιστον +30χαω από τα αυτοκίνητα. Και επειδή τη στιγμή που πέρναγε ανάμεσα από φορτηγό και σχετικά μεγάλο αυτοκίνητο (Α4), κυριολεκτικά προσπαθώντας να περάσει από το μάτι της βελόνας, ο οδηγός του Α4 που προφανώς δεν τον είχε αντιληφθεί (λόγω του τεράστιου μεγέθους της Μ@Λ@ΚΙ@Σ που έκανε η μηχανή) τον είδε και τρόμαξε και έκανε ελιγμό αποφυγής, ο ίδιος ελιγμός τρόμαξε και τον οδηγό του scooter, ο οποίος άρχισε τις χειρονομίες, τις μούντζες και τα μπινελίκια.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
Αφαίρεση διπλώματος και απαγόρευση έκδοσης νέου εφ'όρου ζωής
+1000 Σε ολους!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Φίλε μου δεν είχα σκοπό να νοιωθεις οτι σου φωνάζω απλως λιγο με είχες ζαλίσει με τεχνικοτητες και λεπτομέρειες ελλασσονος σημασίας για 1 συγκεκριμενο περιστατικό αρνούμενος να μείνεις στην γενικότερη ουσια που ειναι οτι αν υπάρχει θάνατος η σοβαρή σωματική βλάβη του δικυκλιστή πολυ δύσκολα θα δικαιωθεις απο ελληνικό δικαστήριο ακόμη και αν αυτος εχει κανει οδηγικα λάθος η παράβαση του κοκ.
ΓΙΑΤΙ?
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι νομιζεις οτι αναμεσα σε δυο χρηστες του δρομου, που και οι δυο κινουνται με μηχανοκινητα οχηματα (δεν μιλαμε για πεζο, οπου και εκει εχουν αρχισει να σοβαρευουν τα δικαστηρια απεναντι στους πεζους), το δικαστηριο θα δινει ντε φακτο ή εστω ευκολοτερα δικιο στον μηχανακια, οταν εχει μαλακιστει, ενω ο αλλος δεν κανει κατι παρανομο.Και ονομαζεις 'τεχνικοτητες και ελλασσονος σημασιας λεπτομερειες' το γεγονος οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ΙΧης δεν εχει παραβιασει απολυτως κανενα νομο, δεν εχει παραλειψει να κανει τιποτα απο αυτα που του απαιτουνται*****, ενω ο μηχανακιας δυο και τρεις
Και ξαναρωταω: εσυ οταν πας να στριψεις αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσης, και εχεις φτασει/σταματησει στο αριστερο ακρο της αριστερης λωριδας, πριν στριψεις καθετα στο δρομο ελεγχεις και το καθρεπτη σου για τον τυχον παρανομο μηχανακια που ερχεται απο πισω και απο τα αριστερα σου?
*Πραγμα που δεν υπαρχει πουθενα στο ΚΟΚ...με έιδες να γράφω πουθενά οτι καλα κάνουν τα ελληνικά δικαστήρια;
Απλως γράφω οτι πολυ συχνά δείχνουν υπέρμετρη συμπάθεια προς τον νεκρό η σοβαρά τραυματία γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Είτε συμφωνώ εγω και εςυ είτε οχι (που οχι) δεν αλλάζει κάτι. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=3214&p=3181389#p3181389μηπως να αναστησουμε το σωστο τοπικ? Ακουει κανας mod? ή θεωρειτε οτι η ειδηση πρεπει να εχει δικο της τοπικ?
Κίνηση μοτοσυκλετών ανάμεσα σε λωρίδες -Απόφαση Αρείου Πάγου