-
Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω την πόρτα του πορτμπαγκάζ σε ένα RAV4 5θυρο που δεν έχει μπαταρία να κλειδώσει κεντρικά με την ηλεκτρομαγνητική;Έχω κλειδώσει τις 4 πόρτες αλλά δεν ξέρω πώς κλειδώνει το πορτμπαγκαζ.Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να τοποθετηθεί μπαταρία διότι θα μείνει ακίνητο για αρκετό χρονικό διάστημα και είναι κρίμα να χαλάσει η μπαταρία..
-
Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω την πόρτα του πορτμπαγκάζ σε ένα RAV4 5θυρο που δεν έχει μπαταρία να κλειδώσει κεντρικά με την ηλεκτρομαγνητική;Έχω κλειδώσει τις 4 πόρτες αλλά δεν ξέρω πώς κλειδώνει το πορτμπαγκαζ.Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να τοποθετηθεί μπαταρία διότι θα μείνει ακίνητο για αρκετό χρονικό διάστημα και είναι κρίμα να χαλάσει η μπαταρία..
-
-
Σου είναι εύκολο να δώσεις ρεύμα στιγμιαία από εξωτερική πηγή;
-
Το δοκίμασα από το δικό μου αλλά η μπαταρία του είναι εντελώς πεσμένη.Δεν ανέβηκε πάνω από 2,4volt...Κοινώς έχει κλατάρει...
-
Βάλε κορκοδειλάκια κλείδωσέ το και καθάρισες.
-
Εννοείς να το συνδέσω απευθείας χωρίς τη μεσολάβηση μπαταρίας;
-
Ναί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
-
Ok θα το δοκιμάσω.
Κλείδωμα πορτμπαγκαζ σε RAV4