-
Παιδια καλησπερα. Εχω το 1ο focus 2001 μοντελο 1400 κυβικα
Ξαφνικα μου ανεβασε θερμοκρασια πριν κανενα μηνα... επεσε σχεδον αμεσως... ημουν βουλγαρια.. παω αλεξανδρουπολη σε κατι δικους μου, αλλαζω θερμοστατη, κατεβαινω απο αλεξανδρουπολη ΑΘηνα με 150 χλμ κανενα θεμα...
Μετα απο 10 μερες ξανα το ιδιο...
παω σε ενα συνεργειο ford μου αλλαζουν θερμοστατη ΓΝΗΣΙΟ και ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ.... Εχανε η παλια μου ειπαν...
Μεσα σε 2 μερες ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ... Εχω δωσει πανω απο 200€ και το αμαξι ανεβαζει θερμοκρασια και πεφτει.... Οταν ζοριστει πιο πολυ σε καμια ανηφορα κλπ...
Καμια ιδεα ? τι να κανω ? πως να ψαχτω ?
-
Ξαφνικα μου ανεβασε θερμοκρασια πριν κανενα μηνα... επεσε σχεδον αμεσως... ημουν βουλγαρια.. παω αλεξανδρουπολη σε κατι δικους μου, αλλαζω θερμοστατη, κατεβαινω απο αλεξανδρουπολη ΑΘηνα με 150 χλμ κανενα θεμα...
παω σε ενα συνεργειο ford μου αλλαζουν θερμοστατη ΓΝΗΣΙΟ και ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ.... Εχανε η παλια μου ειπαν...
Μεσα σε 2 μερες ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ... Εχω δωσει πανω απο 200€ και το αμαξι ανεβαζει θερμοκρασια και πεφτει.... Οταν ζοριστει πιο πολυ σε καμια ανηφορα κλπ...
-
-
Αν δε χανεις ψυκτικο υγρο ετοιμασου για ψυγειο νερου.
-
Το πρώτο που πρέπει να δεις είναι αν χάνεις ψυκτικό. Πανεύκολο είναι, βλέπεις απλά την στάθμη στο δοχείο. Αν δεν είναι αυτό είναι μάλλον βουλωμένο ψυγείο.
-
σταματησα παιδια σε ενα συνεργειο ford και ακου τι μου ειπε ο μαστορας... οτι το καπακι μου λογω χιλιομετρων εχει πετσικαρει και θελει αλλαγη.παω για καπακι δηλαδη..
ψυκτικο οχι δε χανω.. τι να κανω; να αλλαξω ψυγειο η οχι;αυτος μου ειοε να κοψω το θερμοστατη και να το αφησω ετσι... ειναι καλη φαση αυτο ΑΛΛΑ δεν θα εχω ζεστο αερα. ετσι δεν ειναι; το χειμωνα δηλαδη θα παγωνουμε;;;
-
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
σταματησα παιδια σε ενα συνεργειο ford και ακου τι μου ειπε ο μαστορας... οτι το καπακι μου λογω χιλιομετρων εχει πετσικαρει και θελει αλλαγη.παω για καπακι δηλαδη..
ψυκτικο οχι δε χανω.. τι να κανω; να αλλαξω ψυγειο η οχι;αυτος μου ειοε να κοψω το θερμοστατη και να το αφησω ετσι... ειναι καλη φαση αυτο ΑΛΛΑ δεν θα εχω ζεστο αερα. ετσι δεν ειναι; το χειμωνα δηλαδη θα παγωνουμε;;;
O μάστορας που σου είπε αυτά είναι κουκουρούκου μάστορας, απλά ήθελε να βγάλει το μηνιάτικο.
-
με αυτα που λες ειναι ψυγειο νερου, αλλα ψαξε να βρεις καποιο τεχνιτη γιατι αυτος που πηγες μηχανικος δεν ηταν σιγουρα.
-
εχει καποιος να προτεινει καποιον στην Αθηνα; αν ναι στειλτε μυνημα με στοιχεια και τι να πω... απο ποιον παω δηλαδη... εχω ρεπο αυριο και ιελω να το φτιαξω να τελειωνω...
μακαρι με ενα ψυγειο να τελειωσω
Focus MK1 Προβλημα με θερμοκρασια