-
αγαπητοι φιλοι καλημέρα. ηθελα τις σκεψεις σας πανω σε ενα θεματάκι.
εχοντας βρεί ενα κουφάρι ε9 (bmw cs) λογικα δευτερη σειρα, σιγουρα χωρις φωτα, καποια τζαμια και σαλονια, ερωτω αν αξιζει η προσπαθεια ανακατασκευης.
προκειται για ενα αμαξι που μου αρεσει πολυ (και οχι μονο σε μενα) αλλα ομως γνωριζω πως και ακριβα και δυσευρετα ανταλλακτικα εχει.
ευχαριστω εκ των προτερων... -
εχοντας βρεί ενα κουφάρι ε9 (bmw cs) λογικα δευτερη σειρα, σιγουρα χωρις φωτα, καποια τζαμια και σαλονια, ερωτω αν αξιζει η προσπαθεια ανακατασκευης.
προκειται για ενα αμαξι που μου αρεσει πολυ (και οχι μονο σε μενα) αλλα ομως γνωριζω πως και ακριβα και δυσευρετα ανταλλακτικα εχει.
Καταρχήν θέλουμε φώτο γιατί γουστάρουμε Ε9 έστω και σε κουφάρι!
Τώρα....Εξαρτάται από το τι εννοείς με την λέξη 'ανακατασκευή' και με το πόσα χρήματα σου περισσεύουν (μόνο αν σου περισσεύουν ξεκινάς κάτι τέτοιο).
Θες να το φτιάξεις απλά να είναι αξιοπρεπές, να το ξεσαπίσεις/βάψεις και να κινείται χωρίς προβλήματα με ότι αυτό συνεπάγεται σε μη-αυθεντικότητα (πχ μπορεί να μη βρίσκεις αυθεντικά πράγματα από το σαλόνι αλλά να κουμπώνουν από άλλο BMW ή και άλλη μάρκα, να μην βρίσκεις κάποιο κομμάτι φανοποιίας και να το μπαλώσεις όπως να ναι - σωστά σαν εργασία που θα κρατήσει αλλά με 'λάθος' σχέδιο για το μοντέλο κλπ κλπ). 'Η θες 100% αυθεντικό? Προτέινω τον δεύτερο δρόμο για πολλούς λόγους. Για τα χρήματα πολύ χοντρικά ξεκινάς από 10 χιλ. και ανεβαίνεις. Όσο περισσότερο πλήρες είναι και όσο καλύτερη κατάσταση καρότσας έχει τόσο λιγότερο θα ανέβεις.
Αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες για τα ανταλλακτικά των Ε9 καθώς είναι όμως δημοφιλές μοντέλο στους συλλέκτες υποθέτω θα βρίσκεις (εξωτερικό βέβαια).υγ. κύριοι μοδερέιτορς δεν θα ταν καλύτερα όλα αυτά τα θέματα για ανακατασκευές Ε21, Ε9 και λοιπές BMW να πάνε στο thread της BMW
-
Ενα ενα να τα βαλω σε σειρα...
Φωτο συντομα αν και είναι πραγματικά φανοποιεια που στεκεται σκουριασμενη σε ενα χωράφι
Ανακατασκευή φυσικα δεν εννοώ αυτα που βλεπω στο history channel και ονειρευομαι το βράδυ καθως δεν περισσευει τίποτα και.
η σκεψη μου ηταν να γίνει με κάποιο τρόπο και σε μια χ χρονικη περιοδο, κανονικο αυτοκίνητο (εστω και χωρις πιστοποιητικα) που να το βλεπω και να χαίρομαι
Σίγουρα το να ονειρευεσαι ειναι τζαμπα οπότε θα ειστε ενημεροι... -
Παθιασμένος μέχρι το κόκκαλο βαυαροκεφαλος εδώ!
Μπορώ να σου γράψω παρά πολλά για αυτό που θες αλλά η κατάληξη θα είναι να ΜΗΝ ασχοληθείς αν δεν σου περισσεύουν χρήματα απλά και για κάτι απλά συμπαθητικό γιατί και αυτό θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα.
Όχι ανταλλακτικά δεν θα βρεις εδώ και δύσκολα έξω και όταν θα βρεις θα ισούται φτερο=όσο ένα μικρό αμαξι
Ακριβό χόμπυ οι ανακατασκευές αυτοκινήτων (ειδικά αν δεν κάνεις εργασίες μόνος σου) πόσο μάλλον οι BMW.
Έχω ανακατασκευάσει κατά το ήμισυ Μ3 Ε30 και δεν θες να ακουσεις νούμερα.
Τα κοστολογία της ήτανε αντίστοιχα και ακριβότερα τουλάχιστον από τα υπόλοιπα μου Μ3 που είχα κατά καιρούς.
bmw e9 cs