-
Mustang, camaro σαν ονειρο ακουγονται !! Ελλαδα βλεπω ειναι καπου στις 40,000 , θα κοιτακσω εδω στις αντιπροσωπειες να δουμε τι παιζει.
Η σπορ συμπεριφορα ειναι must , αλλα και να υπαρχει και μια πιο premium αισθηση, luxury καπως. Απλα στο αρχικο ποστ αναφερα και για suv, επειδη δεν εβρισκα κατι οπως την 220i που αναφερα μετα, και δεν ημουν και ποτε των suv-ψηλων αυτοκινητων
Τα convertible, μαλακη οροφη, δεν τα προτιμησα ποτε, και εγω προτιμω σκληρη οροφη, θα ειναι πιο ακριβο λες η εκδοση του mx-5 με σκληρη ?
Θα ρωτηση και για το brz/gt86 , τα ξεχασα τελειως για να ειμαι ειλικρινης.Φιλε Aikibill , οχι sedan δεν μαρεσουν
-
Το RCZ-R το φερνουν κει κατω και ποσο παει?
-
Φιλε nonos, το RCZ υπαρχει σιγουρα για το R δεν γνωριζα, να το κοιτακσω , αν και εμας εδω η peugeot ειναι αστα να πανε, εχω πολυ κακη εμπειρια μαζι τους με το παλιο 207 που ειχα και ειπα οχι ξανα peugeot.
-
Ο χρήστης Chrisis έγραψε:
θα ειναι πιο ακριβο λες η εκδοση του mx-5 με σκληρη ?Σίγουρα. Και το προηγούμενο με την σκληρή ήταν ακριβότερο. Λογικό βέβαια αν σκεφτείς το επιπλέον κόστος της ίδιας της οροφής και του ηλεκτρικού μηχανισμού (το απλό ΜΧ5 έχει χειροκίνητο μηχανισμό).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η ursus ψαχνει γαμπρο... [emoji38]Λολ!!
Μια χαρα ειναι η b για καποιον που θελει πριμιουμ και χωρους σε σχετικα μαζεμενο μπατζετ!
Πολυ καλο αυτοκινητο , αν ο πατερας μου δεν επαιρνε παλι εταιρικο θα τη κρατουσε.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σίγουρα. Και το προηγούμενο με την σκληρή ήταν ακριβότερο. Λογικό βέβαια αν σκεφτείς το επιπλέον κόστος της ίδιας της οροφής και του ηλεκτρικού μηχανισμού (το απλό ΜΧ5 έχει χειροκίνητο μηχανισμό).
Αρα εαν δεν αλλαξει κατι, υποθετω καταληγω αναμεσα σε αυτα, mx-5, 220i, gt86/brz .
Ευχαριστω ολα τα παιδια για το χρονο τους και τη βοηθεια τους.
-
Αφου καταληξες στις προαναφερθείσες επιλογές μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ανελλιπώς προφυλακτικό.
-
Ο χρήστης Chrisis έγραψε:
Είμαι στα 27 προς 28. Ναι σκέφτομαι για παιδιά στα 5 χρόνια ίσως και λίγο παραπάνω, απλά το αυτοκίνητο το θέλω να το κρατήσω σίγουρα για τα επόμενα 12+ χρόνια. -
Αφου καταληξες στις προαναφερθείσες επιλογές μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ανελλιπώς προφυλακτικό.
Αναγκαστικά
Αγορά καινούριου αυτοκινήτου