-
Παιδια επειδή μου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και για λόγους οικονομίας λέω να αρχίσω να αλλάζω μόνος μου αυτά που μπορώ να φτάσω
Κάνα μπουζί ξέρεται κανένα καλό σιτε που να πατάω τα στοιχεία και να αγοράζω τα ανταλλακτικά? Τη κλειδιά θα χρειαστώ για τα μπουζι?
Τα φώτα, φίλτρα αέρος, μπουζι να τα φτιάχνω εγώ
Το δοχείο από το ψυγείο έχει σκουριες πως μπορώ να τις βγάλω? -
Παιδια επειδή μου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και για λόγους οικονομίας λέω να αρχίσω να αλλάζω μόνος μου αυτά που μπορώ να φτάσω
Κάνα μπουζί ξέρεται κανένα καλό σιτε που να πατάω τα στοιχεία και να αγοράζω τα ανταλλακτικά? Τη κλειδιά θα χρειαστώ για τα μπουζι?
κανενα μαστορι δεν ξερει?
-
Αν ήξερες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις δεν θα ρωτούσες τίποτα από αυτά που ρωτάς, άρα μάλλον ζημιά θα κάνεις αν βάλεις χέρι, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που δεν σου απαντάνε, για να σε προφυλάξουν από τις ζημιές.
Σου προτείνω να το ξανασκεφθείς, αλλά από ότι κατάλαβε θέλεις μασημένη τροφή, ούτε ένα γκουγκλάρισμα δεν κάνεις μόνος σου να βάλεις την μάρκα του αμαξιού σου και τα ανταλλακτικά που θέλεις να σου τα βρεί το Google, ακόμα και αυτό το βαριέσε, τι να πεί κανείς ?
-
τα εργαλεια που θα χρειαστω πειτε μου εσεις
-
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
τα εργαλεια που θα χρειαστω πειτε μου εσειςΜυαλό.
-
Περα από την πλάκα τη θα χρειαστώ?
-
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
Περα από την πλάκα τη θα χρειαστώ?Μυαλό,δεν κάνω πλάκα.Αν δεν το έχεις δεν θα κάνεις τίποτα,ή μάλλον θα δώσεις δουλειά σε κάποιον που ξέρει για να διορθώσει τα λάθη σου.
Ειλικρινά αν δεν το έχεις μην το προσπαθείς,θα βγεις πολύ ζημιωμένος. -
Ρε Yamaha, τι θες να σου πούμε, μάθε τα βασικά και μετα έλα να ρωτήσεις τίποτα τεχνικό. Τώρα το τι κλειδιά θα χρειαστεις για να αλλάζεις μπουζί και φίλτρα κάτσε βρες τα μόνος σου εαν εχεις το σκουλήκι να ασχοληθεις. Που δεν κόβω να εχεις τίποτα απο την φύση των ερωτήσεων.
Service μόνος μου