-
Καλησπερα παιδια,
θελω την γνωμη σας. Κοιταζει μια γνωστη μου για μεταχειρισμενο αυτοκινητο. Ψαχνει μικρο αυτοκινητο και το μπατζετ της ειναι γυρω στα 5000.
Εχοντας βρει διαφορα απο 5ετια μεχρι και 9ετια, θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για μερικα μοντελα.Corsa του 2010
i10 του 2010
Micra του 2010
Ibiza του 2010
Chevrolet Aveo του 2010Δεν εχει οδηγησει ακομα καποιο. Πιο πολυ στελνω για να ρωτησω αν κατα την γνωμη σας πρεπει να αποκλεισει καποιο απο αυτα (λογω προβληματικου μοντελου πχ) η αν καποιο θεωρειται γενικα πιο αξιοπιστο απο τα παραπανω.
Ευχαριστω.
-
Καλησπερα παιδια,
θελω την γνωμη σας. Κοιταζει μια γνωστη μου για μεταχειρισμενο αυτοκινητο. Ψαχνει μικρο αυτοκινητο και το μπατζετ της ειναι γυρω στα 5000.
Εχοντας βρει διαφορα απο 5ετια μεχρι και 9ετια, θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για μερικα μοντελα.Corsa του 2010
i10 του 2010
Micra του 2010
Ibiza του 2010
Chevrolet Aveo του 2010Δεν εχει οδηγησει ακομα καποιο. Πιο πολυ στελνω για να ρωτησω αν κατα την γνωμη σας πρεπει να αποκλεισει καποιο απο αυτα (λογω προβληματικου μοντελου πχ) η αν καποιο θεωρειται γενικα πιο αξιοπιστο απο τα παραπανω.
Ευχαριστω.
-
Καλησπερα παιδια,
i10 του 2010
Micra του 2010
Ibiza του 2010
Ευχαριστω.
-
Απο όλα τα μοντέλα που αναφέρεις έχω οδηγήσει το Corsa 1.4 της αδερφής μου. Είναι μοντέλο 2007 και έχει 90.000 χλμ. Ολα αυτά τα χρόνια δεν έχει παρουσιάσει καμία μηχανική βλάβη και το μόνο που έχει αλλαχθεί είναι 1 λαμπάκι όπισθεν, 1 λαμπάκι φλάς και 1 τζαμάκι καθρέπτη που ξεκόλλησε στα καλά καθούμενα ενω ήταν σε κίνηση το αυτοκίνητο, έπεσε και έσπασε.
Εχουμε ασχοληθεί μόνο με τα τυπικά σέρβις του και τα λάδια του.
Στην εθνική με cruise control και ταχύτητες 110-120 έχω δεί και κατανάλωση 5.4 λίτρα ανα 100χλμ. Στην πόλη καίει λίγο παραπάνω χωρίς να έχω ακριβές μετρήσεις καθώς δεν έχω ασχοληθεί με την κατανάλωση εντός πόλεως ώστε να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
Γενικά το θεωρώ ενα αρκετά τίμιο αυτοκίνητο πόλης το οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφέρει και 4 ενήλικες σε ταξίδι μαζί με τις αποσκευες τους. Φωτιά στον δρόμο δεν βάζει αλλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στις προσπεράσεις όποτε χρειαστούν να γίνουν.
Επίσης εχω οδηγήσει και μια φορά το Corsa 1.2 μιας φίλης μου για λίγα χιλιόμετρα στην πόλη με τα 80 άγρια άτια και δεν μπορώ να πώ οτι με δυσαρέστησαν τα -10 άλογα σε σχέση με το 1400αρι αδερφάκι του. Το πιο πιθανό στην εθνική με φορτωμένο το αυτοκίνητο να καταλάβει την διαφορά ανάμεσα στους δυο κινητήρες.
Πιστευω αν το επιλέξει και το αυτοκίνητο βρεθεί μετά απο ενδελεχή έλεγχο σε καλή κατάσταση θα μείνει αρκετά ευχαριστημένη απο την επιλογή της. -
Ο ορισμός του απροβληματιστου για μένα το Micra. Περί ορεξεως βέβαια η εμφάνιση του ...
Εναλλακτικά για μένα το Mazda 2 ή το Colt που υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά.
Αγορα μεταχειρισμενου γυρω στα 5000 Ευρω