-
Χαίρετε.
Κάποιο δίποδο ζώο μου χάραξε με κλειδί το αμάξι, από το πίσω φτερό μέχρι και την μπροστινή πόρτα !
Υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με την επισκευή σε μαγαζιά όπως chipsaway, paintbull κτλ ? Επειδή τα συγκεκριμένα δουλεύουν με Franchise, είναι λίγο λαχείο σε ποιον θα τύχεις αν πας στο πιο κοντινό υποκατάστημα που θα βρείς.
Paintbull είχα βάψει στο παρελθόν το κάτω 'φρύδι' του μπροστινού προφυλακτήρα και δεν φαινόταν τίποτε, αλλά αφενός ήταν σε μέρος που δεν το βλέπει ο ήλιος οπότε δεν φθείρεται η τοπική βαφή με το πέρασμα του χρόνου και επιπλέον το συγκεκριμένο μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο δεν υπάρχει πια (ήταν το κεντρικό).
Σε φανοποιό μου είπαν 200 ευρώ για βαφή πίσω φτερού και το άνω κομμάτι της πόρτας (πάνω από ένα 'νεύρο' που κάνει η πόρτα) αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός να βάψω ολόκληρο φτερό για μια γρατζουνιά. Σε παλαιότερο αυτοκίνητο του οποίου το φτερό έβαψα στην αντιπροσωπεία, η διαφορά φαινόταν στο έμπειρο μάτι σε σχέση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Ξέρω ότι ο φανοποιός πρέπει να είναι μάστορας γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει καλή εμπειρία από πολλούς φίλους με κάποιον συγκεκριμένο.
Έχει κάποιος καλή εμπειρία από πουθενά ?
Ευχαριστώ !
-
Χαίρετε.
Κάποιο δίποδο ζώο μου χάραξε με κλειδί το αμάξι, από το πίσω φτερό μέχρι και την μπροστινή πόρτα !
Υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με την επισκευή σε μαγαζιά όπως chipsaway, paintbull κτλ ? Επειδή τα συγκεκριμένα δουλεύουν με Franchise, είναι λίγο λαχείο σε ποιον θα τύχεις αν πας στο πιο κοντινό υποκατάστημα που θα βρείς.
Paintbull είχα βάψει στο παρελθόν το κάτω 'φρύδι' του μπροστινού προφυλακτήρα και δεν φαινόταν τίποτε, αλλά αφενός ήταν σε μέρος που δεν το βλέπει ο ήλιος οπότε δεν φθείρεται η τοπική βαφή με το πέρασμα του χρόνου και επιπλέον το συγκεκριμένο μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο δεν υπάρχει πια (ήταν το κεντρικό).
Σε φανοποιό μου είπαν 200 ευρώ για βαφή πίσω φτερού και το άνω κομμάτι της πόρτας (πάνω από ένα 'νεύρο' που κάνει η πόρτα) αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός να βάψω ολόκληρο φτερό για μια γρατζουνιά. Σε παλαιότερο αυτοκίνητο του οποίου το φτερό έβαψα στην αντιπροσωπεία, η διαφορά φαινόταν στο έμπειρο μάτι σε σχέση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Ξέρω ότι ο φανοποιός πρέπει να είναι μάστορας γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει καλή εμπειρία από πολλούς φίλους με κάποιον συγκεκριμένο.
Ευχαριστώ !
-
Χαίρετε.
Ευχαριστώ !
-
Αμα ειναι γενικο προβλημα της γειτονιας μη βαψεις τιποτα γιατι θα ξαναγινει, απλα καλυψε το μη σκουριασει.
Για τον Λαμπρινο στου Ζωγραφου εχω ακουσει πολυ καλα σχολια. -
Δεν είναι γενικό πρόβλημα της γειτονιάς. Σε άλλη περιοχή μου το κλείδιασαν. Θα περάσω από τον συγκεκριμένο να μου κάνει μια εκτίμηση. Άλλες απόψεις/προτάσεις ?
-
Αν το κλειδι εφαγε μονο βερνικι καντο με χοντρη αλοιφή....Αν το κλειδι εφθασε μεχρι την λαμαρινα και εξυνε λαμαρινα παρατα το όπως είναι και περιμενε κανα χαλαζι κτλ για να το φτιαξεις...
Το ότι το βαφωμενο μερος του αυτοκινητου βγαινει διαφορετικο από το υπολοιπο αρχιζω να καταληγω πως είναι εξαιτιας βλακείας φανοποιου ειτε τα μαμα χρωματα είναι του κωλου και με τον ηλιο ανοιξαν.....
Μην σχολιασω τα δε σημερινα βερνικια οικολογικα κτλ.....πιο μαπα πεθαίνεις. -
Εγώ θα σου πρότεινα αυτό: http://www.magicstick.gr/index.php?page ... egory_id=1 , χωρίς βέβαια να το έχω δοκιμάσει... αλλά επειδή βλέπω ότι ζητάει και κωδικό χρώματος, μου φαίνεται αρκετά αξιόπιστο! Κάνε και ένα τηλέφωνο να σου δώσουν διευκρινήσεις αν θες!
Και σου μένουν και αρκετές ταινίες για μελλοντική χρήση.. αχρείαστες να 'ναι!Εάν τελικά το χρησιμοποιήσεις (αυτό ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν/τρόπο), πες μας εντυπώσεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πέρασα από τον Λαμπρινό. Μου πρότεινε ολική βαφή φτερού και πόρτας. Φάνηκε πολύ σοβαρός επαγγελματίας και με τιμές ίδιες με τον άλλων φανοποιών. Βλέπω δε και στη σελίδα του στο fb πολύ καλές κριτικές από δεκάδες φίλους, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον είναι κατευθυνόμενες αυτές οι ιστοσελίδες ή/και σβήνονται οι κακές κριτικές. Πάντως αποκόμισα πολύ καλή εντύπωση.
Λύσεις όπως κόλλες κτλ δεν θα τις ήθελα και ούτε παίζει να το αφήσω έτσι μέχρι να μαζευτούν πολλά για να το φτιάξω (φαίνεται λαμαρίνα). Με το αυτοκίνητο έχω τρελή λόξα, δεν μπορώ να το βλέπω τραυματισμένο !
-
Ο χρήστης iparout έγραψε:
Πέρασα από τον Λαμπρινό. Μου πρότεινε ολική βαφή φτερού και πόρτας. Φάνηκε πολύ σοβαρός επαγγελματίας και με τιμές ίδιες με τον άλλων φανοποιών. Βλέπω δε και στη σελίδα του στο fb πολύ καλές κριτικές από δεκάδες φίλους, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον είναι κατευθυνόμενες αυτές οι ιστοσελίδες ή/και σβήνονται οι κακές κριτικές. Πάντως αποκόμισα πολύ καλή εντύπωση.Λύσεις όπως κόλλες κτλ δεν θα τις ήθελα και ούτε παίζει να το αφήσω έτσι μέχρι να μαζευτούν πολλά για να το φτιάξω (φαίνεται λαμαρίνα). Με το αυτοκίνητο έχω τρελή λόξα, δεν μπορώ να το βλέπω τραυματισμένο !
Τι αυτοκινητο είναι?Οπως και να χει αν είναι κανα ομορφο-σπορ κτλ. στην θεση σου θα συνηθιζα να το βλεπω τραυματισμενο....
Στην ιδια πολη στο ιδιο σημειο σχεδόν μου εχουν σπασει κεραια,γρατσουνια με κλειδι μεχρι λαμαρινα από πισω εως μπροστα και εχουν προσπαθησει να σπασουν το αστερι το οποιο επιβιωνει εως σημερα παρα τις προσπάθειες πολλων κατακαιρους....
Απλως να ευχεσαι να μην πετυχεις τον π@@@@τη γιατι μετα θα σε βαλουν και να τον πληρωνεις αντι να σου κανουν αγαλμα στο σημειο εκεινο...
Στο Τεξας αν μπει ο άλλος σπιτι σου και τον σκοτωσεις σου δινουν 5κ δολλαρια εδώ θα σε στειλουν φυλακη αν τουλουμιάσεις καποιον που καταστρεφει περιουσια....Τα δυο ακρα αντίθετα.... -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Πέρασα από τον Λαμπρινό. Μου πρότεινε ολική βαφή φτερού και πόρτας. Φάνηκε πολύ σοβαρός επαγγελματίας και με τιμές ίδιες με τον άλλων φανοποιών. Βλέπω δε και στη σελίδα του στο fb πολύ καλές κριτικές από δεκάδες φίλους, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον είναι κατευθυνόμενες αυτές οι ιστοσελίδες ή/και σβήνονται οι κακές κριτικές. Πάντως αποκόμισα πολύ καλή εντύπωση.
Λύσεις όπως κόλλες κτλ δεν θα τις ήθελα και ούτε παίζει να το αφήσω έτσι μέχρι να μαζευτούν πολλά για να το φτιάξω (φαίνεται λαμαρίνα). Με το αυτοκίνητο έχω τρελή λόξα, δεν μπορώ να το βλέπω τραυματισμένο !
Τι αυτοκινητο είναι?Οπως και να χει αν είναι κανα ομορφο-σπορ κτλ. στην θεση σου θα συνηθιζα να το βλεπω τραυματισμενο....
Στην ιδια πολη στο ιδιο σημειο σχεδόν μου εχουν σπασει κεραια,γρατσουνια με κλειδι μεχρι λαμαρινα από πισω εως μπροστα και εχουν προσπαθησει να σπασουν το αστερι το οποιο επιβιωνει εως σημερα παρα τις προσπάθειες πολλων κατακαιρους....
Απλως να ευχεσαι να μην πετυχεις τον π@@@@τη γιατι μετα θα σε βαλουν και να τον πληρωνεις αντι να σου κανουν αγαλμα στο σημειο εκεινο...
Στο Τεξας αν μπει ο άλλος σπιτι σου και τον σκοτωσεις σου δινουν 5κ δολλαρια εδώ θα σε στειλουν φυλακη αν τουλουμιάσεις καποιον που καταστρεφει περιουσια....Τα δυο ακρα αντίθετα....Πρόκειται για σπόρ διθέσιο αλλά η ζημιά δεν έγινε σε περιοχή που συνήθως συχνάζω. Το αυτοκίνητο συνηθίζω να το βάζω πάντα σε γκαράζ απλά πολλές φορές αναγκάζομαι να το αφήνω στο δρόμο όταν πηγαίνω στις διάφορες δουλειές. Μάλλον καλύτερα που δεν τον πέτυχα τον πούστη γιατί τώρα θα τρέχαμε σε αστυνομίες, αυτόφωρα, νοσοκομεία κτλ.
Θα το φτιάξω, δεν παίζει. Απλά ρωτάω μήπως κάποιος έχει καλή εμπειρία από συγκεκριμένο μάστορα/φανοποιό.
-
Ειναι ασημι χρωμα? Αν ναι προχωρα σε καλο φανοποιο οπως σου προτεινα και καντου εξηγηση οτι εαν δεν πετυχει το χρωμα θα το βαφει μεχρι να το πετυχει ιδιο. Τα υπολοιπα χρωματα ειναι καπως ευκολοτερα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ειναι ασημι χρωμα? Αν ναι προχωρα σε καλο φανοποιο οπως σου προτεινα και καντου εξηγηση οτι εαν δεν πετυχει το χρωμα θα το βαφει μεχρι να το πετυχει ιδιο. Τα υπολοιπα χρωματα ειναι καπως ευκολοτερα.Άσπρο είναι το χρώμα.
-
Ειναι αρκερα ευκολο χρωμα. Θα εκανα την δουλεια και σε πιο φθηνο φανοποιο, αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη τι ποιοτητας βερνικι και χρωμα θα βαλει.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ειναι αρκερα ευκολο χρωμα. Θα εκανα την δουλεια και σε πιο φθηνο φανοποιο, αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη τι ποιοτητας βερνικι και χρωμα θα βαλει.Σκεφτόμουν αρκετά και τοπική βαφή. Δεν έχει μεγάλη διαφορά σε θέμα τιμής μιας και είναι μεγάλη γρατζουνιά αλλά μου φαίνεται too much να βάψω όλη την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου για μια γρατζουνιά. Άσε που μεταπωλητικά πέφτει και η αξία αν δούνε το μισό αυτοκίνητο βαμμένο.
-
Σε chipway ρωτησες?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Σε chipway ρωτησες?Έχω καλή εμπειρία από Paintbull ston Άγιο Δημήτριο oπότε θα ρωτoούσα εκεί αλλά το κατάστημα έκλεισε (και ήταν τα κεντρικά). Θα πάρω στην καινούρια διεύθυνση στην Καλλιθέα μήπως είναι ίδιοι και απλά άλλαξαν περιοχή.
Γενικά τόσο η Chipsaway όσο και η Paintbull είναι franchise οπότε για να πάω σε κάποιο μαγαζί τους θα πρέπει να υπάρχει καλό feedback από άλλους πελάτες. Για Chipsaway δεν ξέρω ποια καταστήματα είναι καλά.
-
Chipsaway Μελίσσια.
Είχα βάλει μέσα το Hyundai Coupe και μου το έκαναν κούκλα, με λίγα χρήματα.
Μου έκαναν δώρο και βερνίκωμα.
Το άφησα το πρωί. Το πήρα το απόγευμα.Όλα έγιναν χωρίς να μπει κατσαβίδι στο αυτοκίνητο.
Τα δύο παιδιά εκεί, είναι ιδιαίτερα φιλικοί και με διάθεση να κάνουν καλή δουλειά.Chipsaway στο Ηράκλειο δεν προτείνω. Καθόλου φιλικοί και δίνουν σημασία μόνο σε ακριβά αυτοκίνητα.
-
Προτείνω autodent στον κηφισό. Έχουν και site νομίζω. Λογικές τινες, άψογη δουλειά... Ελπίζω να υπάρχουν ακόμα και να μην έχουν κλείσει..
Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iparout έγραψε:
Σε chipway ρωτησες?
Έχω καλή εμπειρία από Paintbull ston Άγιο Δημήτριο oπότε θα ρωτoούσα εκεί αλλά το κατάστημα έκλεισε (και ήταν τα κεντρικά). Θα πάρω στην καινούρια διεύθυνση στην Καλλιθέα μήπως είναι ίδιοι και απλά άλλαξαν περιοχή.
Γενικά τόσο η Chipsaway όσο και η Paintbull είναι franchise οπότε για να πάω σε κάποιο μαγαζί τους θα πρέπει να υπάρχει καλό feedback από άλλους πελάτες. Για Chipsaway δεν ξέρω ποια καταστήματα είναι καλά.
Για τους συγκεκριμενους στον αγιο δημητριο ειχα παει πριν χρονια, kia ceed μαυρο μια κ@ριολα μου το χαρακωσε γυρω γυρω πορτες φτερα προφυλακτηρες ειχα δωσει 250 ευρο θυμαμαι. Αριστο βαψιμο μετα απο 4 χρονια δεν φενεται καμια διαφορα -εννοειται τοπικο βαψιμο-.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Σε chipway ρωτησες?
Έχω καλή εμπειρία από Paintbull ston Άγιο Δημήτριο oπότε θα ρωτoούσα εκεί αλλά το κατάστημα έκλεισε (και ήταν τα κεντρικά). Θα πάρω στην καινούρια διεύθυνση στην Καλλιθέα μήπως είναι ίδιοι και απλά άλλαξαν περιοχή.
Για τους συγκεκριμενους στον αγιο δημητριο ειχα παει πριν χρονια, kia ceed μαυρο μια κ@ριολα μου το χαρακωσε γυρω γυρω πορτες φτερα προφυλακτηρες ειχα δωσει 250 ευρο θυμαμαι. Αριστο βαψιμο μετα απο 4 χρονια δεν φενεται καμια διαφορα -εννοειται τοπικο βαψιμο-.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει κλείσει μάλλον το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί δεν το έχουν πια στο site τους. Ήταν τα κεντρικά εκεί οπότε θα πάρω τηλ στα νέα κεντρικά κάπου στην Καλλιθέα να δω αν είναι οι ίδιοι και απλά μετακόμισαν.
Επισκευή γρατζουνιάς από κλειδί ?