-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
... πες 50 μλ τι γινεται;...
Η ποσότητα που γράφεις είναι αστεία εκτός εάν πρόκειται για κανένα παπάκι 100cc.
Αστεια δεν είναι γιατι αν ριξεις 50μλ νερο μαζεμένα από την πεταλουδα δεν θα ισομοιραστουν σε ολους τους κυλίνδρους...
Πίστεψέ με το έχω κάνει με διπλάσια ποσότητα (μισό ποτήρι νερό) σε τετρακύλινδρη γεννήτρια, απλά έπεσαν στιγμιαία λίγο οι στροφές.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
... πες 50 μλ τι γινεται;...
Η ποσότητα που γράφεις είναι αστεία εκτός εάν πρόκειται για κανένα παπάκι 100cc.
Αστεια δεν είναι γιατι αν ριξεις 50μλ νερο μαζεμένα από την πεταλουδα δεν θα ισομοιραστουν σε ολους τους κυλίνδρους...
Πίστεψέ με το έχω κάνει με διπλάσια ποσότητα (μισό ποτήρι νερό) σε τετρακύλινδρη γεννήτρια, απλά έπεσαν στιγμιαία λίγο οι στροφές.
Δεν ξερω.....γενικα κατι τετοια τα φοβάμαι....Να πω και εγω ότι εχω κανει την λλαλακια μου σε διχρονο μηχανακι εριχνα νερο στο πλυσιμο μεσα στην εξατμιση....παω να το βαλω μπροστα δεν επαιρνε....βγαζω μπουζι...και πατουσα την μανιβελα και πετουσε νερα-λαδια-βενζινη....δεν επαθε υδραυλικη.
-
Μια από τα ίδια. Πιτσιρικάς όταν έπλενα το αυτοκίνητο του πατέρα μου, έχωνα το λάστιχο για κανένα λεπτό στην εξάτμιση. Πλάκα είχε.
νερο σε κιν. ντηζελ