-
Σαφής βελτίωση για το μοντέλο της Subaru...μιας εταιρίας που ομολογώ ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία!
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ti-subaru/
Ματιά στο μέλλον από τη Subaru
Ως ένας σημαντικός πυλώνας για τη Subaru εξελίσσεται το XV και στη Γενεύη βλέπουμε το πρωτότυπο που θα μας οδηγήσει στην επόμενη γενιά του compact crossover.
Πρόκειται για μία ακόμη τολμηρή προσέγγιση από τους σχεδιαστικές της ιαπωνικής μάρκας, με στόχο να δώσουν στο XV την όψη ενός πραγματικού off road.
Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ποδιές μπρος-πίσω και τα πλαστικά προστατευτικά είναι ενδεικτικά του χαρακτήρα του XV Concept, το οποίο εφοδιάζεται με το σύστημα All-Wheel Drive της Subaru. Το μήκους 4,52 m. πρωτότυπο φέρει τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά διαστάσεων 245/50. Η νέα γενιά του Subaru XV αναμένεται να είναι έτοιμη να φθάσει στη γραμμή παραγωγής εντός του 2017.
-
Σαφής βελτίωση για το μοντέλο της Subaru...μιας εταιρίας που ομολογώ ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία!
Ως ένας σημαντικός πυλώνας για τη Subaru εξελίσσεται το XV και στη Γενεύη βλέπουμε το πρωτότυπο που θα μας οδηγήσει στην επόμενη γενιά του compact crossover.
Πρόκειται για μία ακόμη τολμηρή προσέγγιση από τους σχεδιαστικές της ιαπωνικής μάρκας, με στόχο να δώσουν στο XV την όψη ενός πραγματικού off road.
Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ποδιές μπρος-πίσω και τα πλαστικά προστατευτικά είναι ενδεικτικά του χαρακτήρα του XV Concept, το οποίο εφοδιάζεται με το σύστημα All-Wheel Drive της Subaru. Το μήκους 4,52 m. πρωτότυπο φέρει τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά διαστάσεων 245/50. Η νέα γενιά του Subaru XV αναμένεται να είναι έτοιμη να φθάσει στη γραμμή παραγωγής εντός του 2017.
-
-
Ομορφο και επιβλητικο! Το χρωμα ομως ρε παιδι μου...
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ομορφο και επιβλητικο! Το χρωμα ομως ρε παιδι μου...Sbr, το πιο εύκολο να αλλάξει είναι αυτό!
Το προηγούμενο XV δεν μου αρέσει, παρά την 'έμφυτη προκατάληψή μου ΥΠΕΡ της εταιρίας'
Αυτό είναι σαφώς βελτιωμένο...και ίσως θα μπορούσε και άλλο!
Μένει να εφοδιαστεί και με καλύτερους κινητήρες, γιατί οι προηγούμενοι το έφερναν πίσω από τον ανταγωνισμό... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ομορφο και επιβλητικο! Το χρωμα ομως ρε παιδι μου...
Sbr, το πιο εύκολο να αλλάξει είναι αυτό!
Το προηγούμενο XV δεν μου αρέσει, παρά την 'έμφυτη προκατάληψή μου ΥΠΕΡ της εταιρίας'
Αυτό είναι σαφώς βελτιωμένο...και ίσως θα μπορούσε και άλλο!
Μένει να εφοδιαστεί και με καλύτερους κινητήρες, γιατί οι προηγούμενοι το έφερναν πίσω από τον ανταγωνισμό...Βασιλη καλημερα. Στο προηγουμενο δεν μου αρεσει η εντονη σφηνοηδεις μουρη. Εσωτερικα ομορφο ηταν. Απο κινητηρες φιλε, δεν το εχω ψαξει. Το θεμα ειναι οτι ολο και περισσοτερο θα τα βλεπουμε μονο στην οθονη φιλε. Ξερεις λογω οικονομικων. Παμε πολλα χρονια πισω.
-
Ζούμε σε ιδιαίτερες εποχές και ίσως κάποιοι δεν το έχουν ακόμη καταλάβει...
Υπάρχουν αντιθέσεις ακόμη...εφόσον είναι δεδομένο ότι υπάρχει κόσμος που πεινάει, αλλά και κόσμος που αγοράζει αυτήν την εποχή αυτοκίνητα (αύξηση των πωλήσεων την προηγούμενη χρονιά...), οικόπεδα, σπίτια κά! Δεν είναι όλοι στην ίδια μοίρα...
Θα δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον, αν και εγώ επιμένω ότι οι φουρτούνες για τους εκτός Ελλάδας πλέον θα είναι περισσότερες από ότι για εμάς...Εμείς στον πάτο είμαστε, δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύ παρακάτω ακόμη...Τα πράγματα αρχικά θα σταθεροποιηθούν (ήδη μιλάνε για λιγότερη ύφεση από ότι υπολόγιζαν...) και στη συνέχεια με ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ θα αρχίσουν και να βελτιώνονται...με ορίζοντα 10ετιών φυσικά... -
Βασιλη εβαλα εδω την απαντηση φιλε γιατι το πηγαμε λιγο εκτος δρομου το θεμα
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=58947&p=3143118#p3143118
New Subaru XV