-
Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο diesel , οικογενειακό (4-5 ατόμων) , αξιόπιστο ( να αντέξει 15-20 χρόνια) , να μη βγάζει πολλές ζημιές , να μην εχει ακριβα service αλλά και να μην κοστίζει και πολλά...γύρω στα 15-16 χιλ με το κλειδί στο χέρι. Πολλα θελω το ξερω!!!
Είμαι αναμεσα σε chevrolet aveo 4d , renault clio, hyndai i30 και kia ceed
1.aveo : ( όλα καλά τα βρίσκω μονο που.... γιατί δε πουλάει αυτό το αμάξι ;μήπως κάτι τρέχει; αν και η chevrolet σταματησε να πουλα νεα αυτοκινητα στην Ευρώπη , η αντιπροσωπεια με διαβεβαίωσε οτι η εγγύηση θα ισχύει κανονικά και τα ανταλλακτικά θα συνεχίζουν να εισάγονται)
2. clio: πολυ ωραίο εξωτερικά αλλά πολύ περιορισμένο εσωτερικά ειδικα για τους πίσω επιβάτες
3. hyndai και kia :γνωστά και αξιόπιστα και τα δυο αλλά δεν υπαρχουν ουτε για δείγμα (!) ,ουτε για test drive και χρονος παράδοσης σε τρεις-τεσσερις μηνες.Επίσης διάβασα πως η αντιπροσωπεία έχει κάποια οικονομικά θέματα και για αυτό δεν παραδίδει εγκαίρως τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί και εξοφληθει(!)
Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας -
Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο diesel , οικογενειακό (4-5 ατόμων) , αξιόπιστο ( να αντέξει 15-20 χρόνια) , να μη βγάζει πολλές ζημιές , να μην εχει ακριβα service αλλά και να μην κοστίζει και πολλά...γύρω στα 15-16 χιλ με το κλειδί στο χέρι. Πολλα θελω το ξερω!!!
1.aveo : ( όλα καλά τα βρίσκω μονο που.... γιατί δε πουλάει αυτό το αμάξι ;μήπως κάτι τρέχει; αν και η chevrolet σταματησε να πουλα νεα αυτοκινητα στην Ευρώπη , η αντιπροσωπεια με διαβεβαίωσε οτι η εγγύηση θα ισχύει κανονικά και τα ανταλλακτικά θα συνεχίζουν να εισάγονται)
2. clio: πολυ ωραίο εξωτερικά αλλά πολύ περιορισμένο εσωτερικά ειδικα για τους πίσω επιβάτες
3. hyndai και kia :γνωστά και αξιόπιστα και τα δυο αλλά δεν υπαρχουν ουτε για δείγμα (!) ,ουτε για test drive και χρονος παράδοσης σε τρεις-τεσσερις μηνες.Επίσης διάβασα πως η αντιπροσωπεία έχει κάποια οικονομικά θέματα και για αυτό δεν παραδίδει εγκαίρως τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί και εξοφληθει(!)
Δεν ξέρω για την αντιπροσωπία αλλά από αυτά που ανέφερες μόνο το i30 θα έλεγα. Απόλυτα ισορροπημένη επιλογή.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δεν ξέρω για την αντιπροσωπία αλλά από αυτά που ανέφερες μόνο το i30 θα έλεγα. Απόλυτα ισορροπημένη επιλογή.για άλλη μια φορά...totally agree!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δεν ξέρω για την αντιπροσωπία αλλά από αυτά που ανέφερες μόνο το i30 θα έλεγα. Απόλυτα ισορροπημένη επιλογή.
για άλλη μια φορά...totally agree!
+1 Και απο μενα..
-
Δηλαδή οι άλλες 2-3 εταιρίες που αναφέρεις φίλε πάνε καλά?
Εγώ θα έλεγα το Clio αλλά μετά σκέφτομαι στα περί χώρων που λες, μας πετάς και ένα i30 και η απάντηση την έδωσαν οι προηγούμενοι. -
Δεν είναι καλοί καιροί πάντως για αγορά Hyundai Kia στην Ελλάδα...
-
Με την chevrolet εκτός παιχνιδιού προφανώς θεωρείς μονόδρομο το Γαλλικό. Ε λοιπόν θα σου πω το εξής. Το clio φέρει κινητήρα αξιόπιστο με σχεδόν 15 χρόνια στην αγορα. Τροφοδοτεί το 60 - 70% των οχημάτων του ομίλου ο κινητήρας αυτός και επιπλέον κάποια μοντέλα της MERC. Δίχως άλλα έξοδα εξέλιξης όμως οι τιμές της renault παραμένουν αρκούντως υψηλές. Πόσα χρόνια δηλαδή θα χρειαστούν για να δώσουν σε πιο προσιτές τιμές κάτι που έχει φτάσει στο απόγειο του εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια; Για πόσο ακόμη θα πρέπει να πληρώνει κάποιος την εξέλιξη (χαχαχα!) στον ημιάκαμπτο άξονα και στον κινητήρα αυτό; Στην σύγκριση που παραθέτει ο φίλος σαν αυτοκίνητο και vfm είναι το i30. Σε άλλη σύγκριση μια χαρά θα τα πάει το clio.
-
κυριολεκτικά τον έχουν ξεζουμίσει τον κινητήρα...
και δεν βγάζουν στην αγορά και τον twin turbo που έχουν εξαγγείλει από...πέρυσι! -
Αυτό Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ. Συγνώμη αλλά ως κάτοχος ενός αυτοκινητου του ομίλου δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ νοθρότητα στην εμπορική τους πολιτική αλλά και στην εξέλιξη των οχημάτων τους. Αυτό το 'ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει' δεν είναι και το πιο ασφαλές γνωμικό στην περίπτωση των αυτοκινήτων.
-
Φίλε αν είναι να δώσεις 16.000€ για μικρό πχ κλιο και να μη χωράς μέσα , βάλε λίγα ακόμα και δες pulsar και C4.
-
Kia ceed ακριβως αυτα που ψαχνεις.
-
Πλάκα κάνεις;
-
Πλάκα κάνεις;Καθολου πλακα, ειναι αμαξαρα και 7 ετη εγγυηση!!
-
ειμαι και εγω στο ψαξιμο #αρκετο μαλιστα# και στο παρα τσακ δεν πηγα στο clio sport tourer που εχει οσα ψαχνεις ..τα πισω ταμπουρα + συχνη φθορα με τακακια με απετρεψαν.....και ετσι θα ανεβω επιπεδο (λιγο) δηλαδη c-max ή c4 picasso.....
-
Με την chevrolet εκτός παιχνιδιού προφανώς θεωρείς μονόδρομο το Γαλλικό. Ε λοιπόν θα σου πω το εξής. Το clio φέρει κινητήρα αξιόπιστο με σχεδόν 15 χρόνια στην αγορα. Τροφοδοτεί το 60 - 70% των οχημάτων του ομίλου ο κινητήρας αυτός και επιπλέον κάποια μοντέλα της MERC. Δίχως άλλα έξοδα εξέλιξης όμως οι τιμές της renault παραμένουν αρκούντως υψηλές. Πόσα χρόνια δηλαδή θα χρειαστούν για να δώσουν σε πιο προσιτές τιμές κάτι που έχει φτάσει στο απόγειο του εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια; Για πόσο ακόμη θα πρέπει να πληρώνει κάποιος την εξέλιξη (χαχαχα!) στον ημιάκαμπτο άξονα και στον κινητήρα αυτό; Στην σύγκριση που παραθέτει ο φίλος σαν αυτοκίνητο και vfm είναι το i30. Σε άλλη σύγκριση μια χαρά θα τα πάει το clio.Δε ξέρω αν το σχόλιο αυτό ήταν για μένα. Θεωρώ το Clio ένα πολύ καλοστημένο αυτοκίνητο με αξιόλογα μοτέρ. Το i30 είναι εξίσου καλό αλλά νομίζω ότι κερδίζει σε χώρους, που ο φίλος τον ενδιαφέρουν. Γι αυτό και συμφώνησα με τους πρώτους που έγραψαν.
-
Στην τιμη που ζητάς αυτο που υπερτερεί όλων των αυτοκινητων που έχεις αναφέρει σε χώρους και τουλαχιςτον απο άποψη κινητηρα ειναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο ειναι το fiat tipo.
-
fiat??? fiat!!!!!!! για 15-20 χρονια ????? αξιοπιστο????? λες
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Με την chevrolet εκτός παιχνιδιού προφανώς θεωρείς μονόδρομο το Γαλλικό. Ε λοιπόν θα σου πω το εξής. Το clio φέρει κινητήρα αξιόπιστο με σχεδόν 15 χρόνια στην αγορα. Τροφοδοτεί το 60 - 70% των οχημάτων του ομίλου ο κινητήρας αυτός και επιπλέον κάποια μοντέλα της MERC. Δίχως άλλα έξοδα εξέλιξης όμως οι τιμές της renault παραμένουν αρκούντως υψηλές. Πόσα χρόνια δηλαδή θα χρειαστούν για να δώσουν σε πιο προσιτές τιμές κάτι που έχει φτάσει στο απόγειο του εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια; Για πόσο ακόμη θα πρέπει να πληρώνει κάποιος την εξέλιξη (χαχαχα!) στον ημιάκαμπτο άξονα και στον κινητήρα αυτό; Στην σύγκριση που παραθέτει ο φίλος σαν αυτοκίνητο και vfm είναι το i30. Σε άλλη σύγκριση μια χαρά θα τα πάει το clio.
Δε ξέρω αν το σχόλιο αυτό ήταν για μένα. Θεωρώ το Clio ένα πολύ καλοστημένο αυτοκίνητο με αξιόλογα μοτέρ. Το i30 είναι εξίσου καλό αλλά νομίζω ότι κερδίζει σε χώρους, που ο φίλος τον ενδιαφέρουν. Γι αυτό και συμφώνησα με τους πρώτους που έγραψαν.
Γιατί μπερδεύεσαι; Για τον φιλο samatistas το εγραψα. Άλλωστε ένας από τους προηγούμενους με τους οποίους συμφώνησες είμαι!
οικογενειακό diesel , φθηνό αλλά και αξιόπιστο.Υπάρχει;