-
Γεια σας! Έχω ένα Pioneer GPS IGO primo με λειτουργικό win 6c μπορώ να βάλω μέσα και άλλα προγράμματα gps;;; πχ ενδιαφέρομαι να βάλω το sygic και μετά το here. Βασικά το sygic το δουλεύω πολύ αλλά έχει πρόβλημα το κινητό μου το εξωτερικό ηχείο και …στρέφομαι στο pioneer. Γίνεται να μπουν και άλλα προγράμματα;;;; αν ναι μέσα από το play store;;;;
-
Γεια σας! Έχω ένα Pioneer GPS IGO primo με λειτουργικό win 6c μπορώ να βάλω μέσα και άλλα προγράμματα gps;;; πχ ενδιαφέρομαι να βάλω το sygic και μετά το here. Βασικά το sygic το δουλεύω πολύ αλλά έχει πρόβλημα το κινητό μου το εξωτερικό ηχείο και …στρέφομαι στο pioneer. Γίνεται να μπουν και άλλα προγράμματα;;;; αν ναι μέσα από το play store;;;;
-
-
Λογικά μπορείς να του βάλεις και άλλα προγράμματα GPS αρκεί να υπάρχουν εκδόσεις για win 6c. Για το πως τώρα, μάλλον μέσω sd κάρτας
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σου…. επειδή όλη μέρα διαβάζω για αυτά…..επειδη έχουν μικρή μνήμη δεν θα μπορούν να πάρουν και άλλο πρόγραμμα gps….. μάλλον θα κοιτάξω προς μεριά κάποιου μικρού ταλπετ με android να κάνω την δουλειά μου……
-
Αν δεν έχει υποδοχή για extra μνήμη μ@λ@κία.
Και ένα κλασικό android κινητό με 5' ή 5,5' οθόνη μια χαρά θα είναι. Οπότε θα είσαι με συσκευή 2 σε 1. Επίσης μια 16 ή 32gb sd card τουλάχιστον όμως class 10 για να είναι γρήγορη και φορτιστή αυτοκινήτου πάρε γιατί το gps πίνει πολύ μπαταρία. -
Έχω κινητό σχετικά αρκετό καλό Hiaοmi 3G με 2 sim, όμως έχει πρόβλημα το εξωτερικό μεγάφωνο… προσπάθησα να μπω μέσα στο μαδερμπουκ της συσκευής με ένα πρόγραμμα άλλαξα τον ήχο τον έκανα πιο δυνατό αλλά πλέων βγαίνει σαν ξεκουρδισμένη λατέρνα!!!! Δεν ξέρω πολλά από κινητά και ούτε πολύ καλά αγγλικά. Προσπάθησα να το πάω σε τεχνικό αλλά ΔΕΝ βρήκα, όλες οι άλλες λειτουργίες του είναι άψογες και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ τα προγράμματα που έχει gps!!! Πότε έχει φωνή κανονικά και τις ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ φορές τελείως μουγκό (πάντα στο gps σε όλα τα προγράμματα και αν δοκίμασα) σκέφτηκα να πάω στο Pioneer GPS IGO primo με λειτουργικό win 6c και να το έχω μόνο σαν gps αλλά ήθελα να έχει ακόμη 2 προγραμματακια όπως το sygic και το here που και τα δυο είναι αξιόλογα. Όμως καταλαβαίνω τώρα ότι δεν μπορεί να τα σηκώσει….. έτσι αναγκαστικά κοιτάξω σε κάποιο έστω μεταχειρισμένο ταμπλετ όσο γίνεται μικρό (7 αρα οθόνη) με android να κάνω την δουλειά μου όσο γίνεται πιο οικονομικά!
Άρα το αποκλείω το Pioneer GPS IGO primo με λειτουργικό win 6c…… -
με αυτά τα δεδομένα, η κίνηση που λες είναι η πιο ενδεδειγμένη.
win 6c με διάφορα GPS