-
Καλησπέρα παιδιά,
Μιας και δεν έχω πολύ εμπειρία με τα αυτοκίνητα (οδηγός μοτοσυκλέτας 6 χρόνια) χρειάζομαι τη βοήθειά σας για την επιλογή αυτοκινήτου.
Τα βασικά που χρειάζομαι είναι:
5θυρο
Χώρους
Max 1400cc (αν και θα ήταν καλά να βρω κάτι με 1300 για τα τέλη)
να μπορώ να κάνω άνετα το ταξιδάκι μουΤο αυτοκίνητο το θέλω για μετακίνηση εκτός πόλης περισσότερο.
Αυτοκίνητα που κοιτάζω χωρίς να ξέρω από αξιοπιστία κλπ (κυρίως εμφάνιση ήταν το κριτήριο μου ως τώρα, γιαυτό ζητάω την βοήθειά σας στα περαιτέρω)
307
corolla e12
swift
ίσως και ibiza από '04 και μετά που νομίζω έχει το facelift
colt
focusΚάτι τέτοιο ψάχνω να είναι αξιόπιστο και κάπως όμορφο (ξέρω λίγα τα λεφτά που δίνω για να τα θέλω όλα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα παιδιά,
Μιας και δεν έχω πολύ εμπειρία με τα αυτοκίνητα (οδηγός μοτοσυκλέτας 6 χρόνια) χρειάζομαι τη βοήθειά σας για την επιλογή αυτοκινήτου.
5θυρο
Χώρους
να μπορώ να κάνω άνετα το ταξιδάκι μουΤο αυτοκίνητο το θέλω για μετακίνηση εκτός πόλης περισσότερο.
Αυτοκίνητα που κοιτάζω χωρίς να ξέρω από αξιοπιστία κλπ (κυρίως εμφάνιση ήταν το κριτήριο μου ως τώρα, γιαυτό ζητάω την βοήθειά σας στα περαιτέρω)
307
corolla e12
swift
colt
focusΚάτι τέτοιο ψάχνω να είναι αξιόπιστο και κάπως όμορφο (ξέρω λίγα τα λεφτά που δίνω για να τα θέλω όλα)
-
Καλησπέρα παιδιά,
5θυρο
Χώρους
307
corolla e12
swift
colt
-
Αν επρεπε να κανω ενα 'προφιλ' οδηγου-χρηστη απο τα γραφομενα σου, ψαξε μονο για corolla.
-
Κι εγώ για corolla θα έλεγα αν και με αυτά τα λεφτά και την υψηλή αξία του Γιαπωνέζου αναρωτιέμαι τί 'μπακατέλα' θα βρεις. Ψέξε λίγο και τα 1300. Το Getz ας πούμε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι εγώ για corolla θα έλεγα αν και με αυτά τα λεφτά και την υψηλή αξία του Γιαπωνέζου αναρωτιέμαι τί 'μπακατέλα' θα βρεις. Ψέξε λίγο και τα 1300. Το Getz ας πούμε.Ίσως 5θυρο 1300αρι accent αντί για getz...μια χαρά κανει και το getz ταξίδι και τα πίσω καθίσματα έχουν πολλές ρυθμίσεις και βοηθούν τα μέγιστα σε κουβαλημα, αλλά με το accent παιρνει ακομα περισσοτερο αυτοκίνητο απο το getz, στα ίδια ή και λιγότερα λεφτά.
-
Απ'ότι βλέπω τα corolla όποιος τα 'χει τα φυλάει σαν χρυσάφι.
Και όσα είναι αγγελίες είναι πολλά τα χλμ.
Το Ibiza που είναι σχεδόν παντού, τι λέει σαν αυτοκίνητο?
Αγορά μεσαίου έως 3000€