-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αν η τιμή για το karoq 1.0 είναι 20χλρ, θα κάνει λάθος η καρεντα να πάει το kodiaq 1.4 125 στα 25χλρ. Θα είναι τεράστιο σκαλοπάτιΕίναι λάθος στρατηγικής να 'μπερδεύεις' τα μοντέλα σου τιμολογιακά, και μάλιστα στο σημείο εισαγωγής (entry level). Είσαι αναγκασμένος να κάνεις σκαλοπάτι, για να τα ξεχωρίσεις. Αν και, βλέποντας τις τιμές εκκίνησης σε άλλες χώρες που ήδη πουλάνε Kodiaq και Karoq, βλέπω ότι οι τιμές εκκίνησης διαφέρουν κατά ~2Κ€, μπορεί τελικά το Kodiaq να παραμείνει στα 22Κ€, ποτέ δεν ξέρεις....
Το ότι αναγκαστικά μπορεί τελικά να τσιμπήσει +3Κ€ είναι λόγω κλίμακας, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς η Skoda (ή ο οποιοσδήποτε άλλος)
-
δε ξέρω,
2,5 χιλιάρικα διαφορά στη τιμή καλό σκαλοπάτι είναι. Και στο εξωτερικό έτσι είναι οι διαφορές τιμών μεταξύ karoq/kodiaq. Γιατί να τις αλλάξουν στην ελλάδα? -
Γιατί το Καρόκ ξεκινάει στη Γερμανία από τις 24000 ευρώ και το Kodiaq από τις 26300. Σίγουρα μικρή η διαφορά τους αλλά αρκετά ανεβασμένη σε σχέση με μία μικρή αγορά όπως της Ελλάδος. Ο κίνδυνος που υπάρχει και ξεκίνησε και κάποια στιγμή με το Kodiaq να γίνεται είναι να χαλάσεις την τιμολόγηση διπλανών (ή και πιο μακρινών) αγορών. Στην Ελλάδα έγιναν αγορές του εν λόγω μοντέλου από πελάτες του εξωτερικού λόγο χαμηλότερης τιμολόγησης και η SKODA ενοχλήθηκε. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται σε ξένα φόρουμ
-
Σε ερώτηση μου σε άλλη αντιπροσωπεια για την πιθανή αύξηση της τιμής, μου είπαν ότι έχουν προφορική ενημέρωση ότι θα ισχύσει και θα είναι της τάξης των 800-900 ευρώ και όχι παραπάνω.
-
Μόλις με ενημέρωσε η αντιπροσωπεία οτι οι 7 μήνες αναμονής μάλλον θα γίνουν 3,5!
Τέλος Δεκέμβρη ή πρώτο 15μερο Ιανουαρίου! Για να δούμε... -
50% discount. Τρελάθηκε το αφεντικο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και κάπως έτσι κανεις 3 μήνες αναμονης να ακούγονται σαν 2 εβδομάδες
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θανο φιλε πως παει η αναμονη? Αντεχεις?Χριστούγεννα με αρκούδα Νονέ ακούς;;
-
Εγώ πάντως όσο είχα στο μυαλό μου τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου ήμουν χαλαρός. Με το που με είπαν Δεκέμβριο.....πριζώθηκα
-
Σήμερα μίλησα με 3 αντιπροσωπείες. Όλοι μου είπαν σχεδόν τα ίδια,δλδ αύξηση απο 1/11 και χρόνος αναμονής 4 μήνες με προσπάθεια για τέλος του χρόνου.Όσα αυτοκίνητα έχουν τοποθέτηση παραγγελίας απο 1/11 και μετά,θα ταξινομηθούν το 2018 με τη νέα τιμή. Δύο απο τις αντιπροσωπείες μου ανέφεραν ως νέα τιμή τις 25.000, ενώ η καρέντα μου έδωσε να διαβάσω την εγκύκλιο που τους έχει σταλεί απο το κεντρικό τμήμα μάρκετινγκ όπου αναφέρει ξεκάθαρα αύξηση 500-800 ευρώ και χρόνος αναμονής 4 μήνες με προσπάθεια για λιγότερο και προοπτική για μείωση ακόμα περισσότερο μέσα στο 2018 αναλόγως της ζήτησης!
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Θανο φιλε πως παει η αναμονη? Αντεχεις?
Χριστούγεννα με αρκούδα Νονέ ακούς;;
-
έσκασε μύτη και το Karoq με τιμή τρελή. Τώρα θα έχει ενδιαφέρον που θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σιγά σιγά. Ο μόνος χαμένος μέχρι στιγμής πάντως στο γκρουπ είναι η SEAT
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το 1.6 tdi dsg ambition με τιμή 26.500 δεν έχει κλιμα, αισθητήρες φώτων και υαλοκαθαριστήρων, πισω σενσορες παρκαρισματος και έχει 16αρες ζάντες αντί για 17αρες.
τα παραπάνω αν τα βάλεις φτάνεις τη τιμή του KODIAQ 2.0 tdi dsg ambition που έχει όλα τα παραπάνω στανταρ με 27.700 -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Το 1.6 tdi dsg ambition με τιμή 26.500 δεν έχει κλιμα, αισθητήρες φώτων και υαλοκαθαριστήρων, πισω σενσορες παρκαρισματος και έχει 16αρες ζάντες αντί για 17αρες.
τα παραπάνω αν τα βάλεις φτάνεις τη τιμή του KODIAQ 2.0 tdi dsg ambition που έχει όλα τα παραπάνω στανταρ με 27.700Το συγκρίνεις με λάθος κατηγορία. Η σύγκριση δεν πρέπει να γίνεται με το Kodiaq αλλά με το Ατέκα της Seat. Για αυτό αναφέρθηκα σε αυτήν ως τον χαμένο του γκρουπ μέχρι στιγμής. Η φτηνή έκδοση του Ατέκα και entry level είναι ίδια τιμή με την μεσαία του Καρόκ και στα 150 το Καρόκ παίζει στα 21900 ενώ το Ατέκα νομίζω ακουμπάει τα 27000.
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως αν δεν αντιμετωπίζαμε το ηλίθιο πρόβλημα των κυβικών και φορολογίας, η απόλυτη vfm (και σωστή εδώ που τα λέμε) έκδοση για το kodiaq είναι η 2.0 tdi dsg Ambition.
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Πάντως αν δεν αντιμετωπίζαμε το ηλίθιο πρόβλημα των κυβικών και φορολογίας, η απόλυτη vfm (και σωστή εδώ που τα λέμε) έκδοση για το kodiaq είναι η 2.0 tdi dsg Ambition.Μεγάλη αλήθεια αυτή. Όχι μόνο για το kodiaq αλλά και για κάθε suv με τετρακίνηση
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Πάντως αν δεν αντιμετωπίζαμε το ηλίθιο πρόβλημα των κυβικών και φορολογίας, η απόλυτη vfm (και σωστή εδώ που τα λέμε) έκδοση για το kodiaq είναι η 2.0 tdi dsg Ambition.
Μεγάλη αλήθεια αυτή. Όχι μόνο για το kodiaq αλλά και για κάθε suv με τετρακίνηση
Όχι νομίζω αυτή η έκδοση δεν έχει τετρακίνηση!
-
Αν είχε όμως;;;;; roflol
-
Κοίτα αν είχε τετρακίνηση και ήταν στα 27800, λογικά κάποιο λάθος θα είχε γίνει εκεί στα Skoda HQ
-
Ε στη βενζίνη έχει και τετρακίνηση σε αυτά τα λεφτα
Skoda Kodiaq