-
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
Σωστα.
Διαλεγεις την sony καμερα και for DVD/Monitor.ποσο στοιχισε σχυνολικα με τελωνειο?
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Καλό θα ήταν επίσης να αναφέρει ο καθένας τι έχει πάρει ή τι έχει ζητήσει ως 'δώρο' από την κάθε αντιπροσωπεία ώστε να βοηθήσει και κάποιους άλλους συνφορουμίτες που θα τους ενδιέφερε κάτι και θα ήθελαν να το διεκδικήσουν.
Ξεκίνα Cmak!
Σε μένα κάνανε δώρο συναγερμό και όπως μου είπαν, ήδη η τιμή του αυτοκινήτου είναι δώρο από μόνη της
Χα χα χα. Πιασάρικο το σχόλιο άλλα άκυρο
Συναγερμό και εγώ και Σόρυ νόμιζα ότι το είχα αναφέρει αλλά ο δαίμων του τυπογραφείου έκανε την εμφάνιση του.
Κάποια στιγμή μου είπε και δώρο τα πατάκια και γελώντας του απάντησα «πρόσεξε ανοίγεσαι επικίνδυνα» lolSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Καλό θα ήταν επίσης να αναφέρει ο καθένας τι έχει πάρει ή τι έχει ζητήσει ως 'δώρο' από την κάθε αντιπροσωπεία ώστε να βοηθήσει και κάποιους άλλους συνφορουμίτες που θα τους ενδιέφερε κάτι και θα ήθελαν να το διεκδικήσουν.
Ξεκίνα Cmak!
Σε μένα κάνανε δώρο συναγερμό και όπως μου είπαν, ήδη η τιμή του αυτοκινήτου είναι δώρο από μόνη της
Χα χα χα. Πιασάρικο το σχόλιο άλλα άκυρο
Συναγερμό και εγώ και Σόρυ νόμιζα ότι το είχα αναφέρει αλλά ο δαίμων του τυπογραφείου έκανε την εμφάνιση του.
Κάποια στιγμή μου είπε και δώρο τα πατάκια και γελώντας του απάντησα «πρόσεξε ανοίγεσαι επικίνδυνα» lolSent from my iPhone using Tapatalk
Τα ίδια μας είπανε Λολ
-
Ανατολική Θεσσαλονίκη ψώνισες και εσύ?
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Ανατολική Θεσσαλονίκη ψώνισες και εσύ?Κανονικά
-
Άψογα πάντως τα παιδιά, ευγενικά και καταρτισμένα. Έχω πετύχει κατά καιρούς διάφορους τύπους και μεγάλη διαφορά από την άλλη αντιπροσωπεία δυτικά.
Τέσπα εκτός θέματος, το βασικό είναι ότι το αυτοκίνητο έχει σχεδόν τα πάντα και δε χρειάζεται κάτι εξτρά και κάτι εύκολο το οποίο να μπορεί να μπει after market. Ειλικρινά το μόνο που μου λείπει είναι το 'εικονικό πεντάλ' από την έκδοση ambition.
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Άψογα πάντως τα παιδιά, ευγενικά και καταρτισμένα. Έχω πετύχει κατά καιρούς διάφορους τύπους και μεγάλη διαφορά από την άλλη αντιπροσωπεία δυτικά.Τέσπα εκτός θέματος, το βασικό είναι ότι το αυτοκίνητο έχει σχεδόν τα πάντα και δε χρειάζεται κάτι εξτρά και κάτι εύκολο το οποίο να μπορεί να μπει after market. Ειλικρινά το μόνο που μου λείπει είναι το 'εικονικό πεντάλ' από την έκδοση ambition.
Και εγώ δεν έχω παράπονο, πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί και αυτό ήταν άλλωστε και ένας λόγος που προτίμησα να ψωνίσω από εκεί, μιας και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη.
-
Από που είσαι Thanoss?
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Από που είσαι Thanoss?Κατερίνη city
-
Το έχει πάρει κάποιος με το clever plan plus?
Στη τιμή συμπεριλαμβάνει από ότι είδα ασφάλεια, επέκταση εγγύησης και σέρβις?
-
Αυτό που λες είναι το χρηματοδοτικό τους πακέτο που έχουν;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Αυτό που λες είναι το χρηματοδοτικό τους πακέτο που έχουν;Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι
-
Λοιπόν εμπεριέχει την ασφάλιση και την επέκταση εγγύησης αλλά όχι τα service αν θυμάμαι καλά. Επίσης σου δίνει χαμηλότερο επιτόκιο αλλά όπως καταλαβαίνεις καταλήγεις να πληρώνεις περισσότερα από το μεγαλύτερο επιτόκιο. Κάνοντας τα μαθηματικά των πράξεων είδα ότι δεν με συνέφερε προσωπικά. Την επέκταση εγγύησης &2 χρόνια πάντως την αγόρασα. Συνηθισμένος από το RAV4 που έδινε 7 χρόνια τα 2 μου κακό φάνηκαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Την κόψανε και την επέκταση εγγύησης? Εμένα μου την έδωσαν με συναγερμό. Αλλά πάει καιρός κι αλλάξαν τα πράματα φαίνεται...
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Την κόψανε και την επέκταση εγγύησης? Εμένα μου την έδωσαν με συναγερμό. Αλλά πάει καιρός κι αλλάξαν τα πράματα φαίνεται...Πήρες 4 χρόνια εγγύηση χωρίς έξτρα λεφτά; Ωραίος
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Λοιπόν εμπεριέχει την ασφάλιση και την επέκταση εγγύησης αλλά όχι τα service αν θυμάμαι καλά. Επίσης σου δίνει χαμηλότερο επιτόκιο αλλά όπως καταλαβαίνεις καταλήγεις να πληρώνεις περισσότερα από το μεγαλύτερο επιτόκιο. Κάνοντας τα μαθηματικά των πράξεων είδα ότι δεν με συνέφερε προσωπικά. Την επέκταση εγγύησης &2 χρόνια πάντως την αγόρασα. Συνηθισμένος από το RAV4 που έδινε 7 χρόνια τα 2 μου κακό φάνηκανSent from my iPhone using Tapatalk
τα παραπανο ειναι 5Κ για το plus (το δευτερο), θα παω να μαθω λεπτομεριες γιατι μονο η ασφαλεια με ΙΖ βγαινει 700+ το χρονο , 450 ειναι η επεκταση εγγυησης (χωρις τα υπολοιπα)
-
Γεια σου Thanoss πατρίδα! Στις γιορτές που θα έρθω Κατερίνη πιστεύω να δω την αρκούδα σου να τριγυρνάει στην πόλη!
Εγώ πάντως στη συζήτηση που είχα για την παραγγελία μου (θα την κάνω τέλος της εβδομάδας) αναφέρθηκε ως δώρο ο συναγερμός,η επέκταση εγγύησης και θα δούμε για κάτι άλλο,του τύπου βάση για tablet,ελαστικό πάτωμα για τον χώρο του port baggage κτλ. Καλό deal αν συγκρίνω με τα προαναφερόμενα! -
Ο χρήστης siamego έγραψε:
Γεια σου Thanoss πατρίδα! Στις γιορτές που θα έρθω Κατερίνη πιστεύω να δω την αρκούδα σου να τριγυρνάει στην πόλη!
Εγώ πάντως στη συζήτηση που είχα για την παραγγελία μου (θα την κάνω τέλος της εβδομάδας) αναφέρθηκε ως δώρο ο συναγερμός,η επέκταση εγγύησης και θα δούμε για κάτι άλλο,του τύπου βάση για tablet,ελαστικό πάτωμα για τον χώρο του port baggage κτλ. Καλό deal αν συγκρίνω με τα προαναφερόμενα!Πολύ καλό deal! Βάση για tablet εννοείς για τους πίσω;
Κι εγώ πλήρωσα + 2 χρόνια επέκταση εγγύησης.Τις γιορτές το βλέπω δύσκολο, με βλέπω για αρχές Γενάρη!
-
Καλό deal όντως, και καλώς λέγονται ώστε να παίρνουν ιδέες τα νέα αρκουδάκια
Sent from my iPad using Tapatalk
-
τέλη Νοέμβρη περιμένω να δω και εγώ αν θα παραλάβω, όπως μου είπαν πριν 15 μέρες. Δεν έχω άλλη ενημέρωση γιατί είναι εταιρικό το αμάξι με leasing.
θυμίζω: ambition 2.0 tdi dsg 4χ2 ασημί/ μπήκε παραγγελία 7/7Η ασύρματη κάμερα φαίνεται καταπληκτική . Θα την παραγγείλω και ας είναι εταιρικό το αμάξι.
Αν η τιμή για το karoq 1.0 είναι 20χλρ, θα κάνει λάθος η καρεντα να πάει το kodiaq 1.4 125 στα 25χλρ. Θα είναι τεράστιο σκαλοπάτι
Νομίζω πως τελικά ένα 500αρικο θα πάρει η τιμή. Ενώ νομίζω πως στο ντίζελ που περιμένω εγώ δεν θα πάρει καθόλου, αφού δεν έχει περιθώριο και θα πρέπει να πάει στα 30 παρά κάτι.το χρηματοδοτικό της skoda με επιτόκιο 3,9 και πληρωμένα όλα συμφέρει πάρα πολύ. Να το δείτε καλά όσοι θέλετε να παραγγείλετε. Έχετε υπόψη σας πάντως πως οι αντιπρόσωποι δεν το προωθούν, αφού δεν έχει πολύ προμήθεια. Οπότε θα αρχίσουν τα δε συμφέρει κτλ.
Τα χριστούγεννα μάλλον θα πάρω το karoq για τη σύζυγο σε 1.6tdi dsg ambition αν έχει γύρω 25χλρ. Σωστά δε τα υπολογίζω? Και πάλι, αυτό σημαίνει καπέλο δυο χιλιάρικα εξαιτίας του καινούργιου συστήματος ταξινόμησης, αλλά τί να κάνεις
Skoda Kodiaq