-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Άρα θεωρούν ότι το Kodiaq θα καβαντζάρει το σκαλοπάτι στα 20Κ€ ΛΤΠΦ (για τον α/β/γ λόγο), ενώ το Karoq θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν αρκετά κάτω από τις 17Κ€ ΛΤΠΦ ?ε, δεν είναι και δύσκολο πράμα. Ένα αξεσουάρ να προσθέσουν με τιμή άνω των 150 ευρώ καβατζάρει τα 17000, και πας αμέσως 3000+ φόρο αν θυμάμαι καλά.
Πάντως όχι ότι βιάζομαι να το πάρω το αυτοκίνητο μέσα στο 2017, αλλά από ότι μου έδωσαν να καταλάβω είναι επίσημη η ημερομηνία παράδοσης και δεν βασίζεται σε εκτίμηση της αντιπροσωπείας.
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Άρα θεωρούν ότι το Kodiaq θα καβαντζάρει το σκαλοπάτι στα 20Κ€ ΛΤΠΦ (για τον α/β/γ λόγο), ενώ το Karoq θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν αρκετά κάτω από τις 17Κ€ ΛΤΠΦ ?
ε, δεν είναι και δύσκολο πράμα. Ένα αξεσουάρ να προσθέσουν με τιμή άνω των 150 ευρώ καβατζάρει τα 17000, και πας αμέσως 3000+ φόρο αν θυμάμαι καλά.
Πάντως όχι ότι βιάζομαι να το πάρω το αυτοκίνητο μέσα στο 2017, αλλά από ότι μου έδωσαν να καταλάβω είναι επίσημη η ημερομηνία παράδοσης και δεν βασίζεται σε εκτίμηση της αντιπροσωπείας.
Σε μένα είπαν ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι γραπτώς, τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα επιβεβαιωθεί σύντομα σχετικά
-
Όπως είπα.......χαλαρά..... απλά να θυμηθώ να αλλάξω το avatar μου πλέον
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Άρα θεωρούν ότι το Kodiaq θα καβαντζάρει το σκαλοπάτι στα 20Κ€ ΛΤΠΦ (για τον α/β/γ λόγο), ενώ το Karoq θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν αρκετά κάτω από τις 17Κ€ ΛΤΠΦ ?
ε, δεν είναι και δύσκολο πράμα. Ένα αξεσουάρ να προσθέσουν με τιμή άνω των 150 ευρώ καβατζάρει τα 17000, και πας αμέσως 3000+ φόρο αν θυμάμαι καλά.
Ναι δίκιο έχεις, εκ παραδρομής πήγα ένα σκαλοπάτι φόρου πιο πάνω 14Κ€ και 17Κ€ ήθελα να γράψω. Ναι όντως, οχήματα όπως το Kuga, το Kodiaq, το S-Cross είχαν/έχουν οριακή τιμολόγηση ακριβώς για να κρατηθούν κάτω από τα 17Κ€, οπότε οτιδήποτε και αν τους έβαζες (στο S-Cross ούτε μεταλλικό χρώμα δεν χώραγε) τσίμπαγαν ~2800€ στην τελική τιμή. Άρα θα είναι πανεύκολο π.χ. για το Kodiaq να ανέβει σκαλοπάτι, θα ενσωματώσουν π.χ. αισθητήρες και μεταλλικό στη ΛΤΠΦ και τσουπ, έγινε ο διαχωρισμός από το Karoq
Πάντως το Kodiaq, ακόμα και αν από τα 22Κ€ πάει στα 25Κ€ τελική, θα παραμείνει ο απόλυτος ηγέτης όσον αφορά τους χώρους σε SUVs, καθώς το μεγάλα SUVs (τύπου Q7, CX90 κλπ) κοστίζουν διπλά και τριπλά, οπότε οι λογικές εναλλακτικές είναι τύπου Galaxy, ή κανά C4 GP
-
Πήγα στην αντιπροσωπεία στη Συγγρού. Πάντως εάν ισχύει η παράδοση μέχρι τέλος του χρόνου (δλδ 2 - 2,5 μήνες αναμονή) εννοείται ότι θα ζητήσω να παραλάβω αρχές Ιανουαρίου.Είναι κρίμα να φορτωθείς το 2017 για μερικές μέρες!
Όσον αφορά την κατανάλωση,στο test drive που έκανα,όπου κινήθηκα Νέα Σμύρνη-Συγγρού-ΣΕΦ και πίσω,χωρίς ιδιαίτερη κίνηση,είδα 6,8l/100km. -
σε ποια εκδοση ειδες αυτη την καταναλωση;
-
Στη βασική, 1.4 tsi 125.
-
Κύριοι, μην περιμένετε κατανάλωση κάτω από 7 λίτρα σε suv με τετρακίνηση. Και τα 6.8 ουτοπικά ακούγονται λίγο. Προφανώς η οδήγηση έλαβε χώρα με χαμηλούς ρυθμούς. Ο siamego θα μπορεί να πει καλύτερα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Κύριοι, μην περιμένετε κατανάλωση κάτω από 7 λίτρα σε suv με τετρακίνηση. Και τα 6.8 ουτοπικά ακούγονται λίγο. Προφανώς η οδήγηση έλαβε χώρα με χαμηλούς ρυθμούς. Ο siamego θα μπορεί να πει καλύτερα.Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είχε τετρακίνηση η έκδοση που οδήγησε
-
Αναφέρομαι σε 4Χ2 έκδοση. Η οδήγηση ήταν σε γενικές γραμμές ήρεμη, με ζόρισμα μόνο στην άνοδο της Συγγρού(+Κλίμα) και ένα κομμάτι με σταματα-ξεκινα στη Νέα Σμύρνη. Προφανώς και ένα 8l/100km είναι πιο ρεαλιστικό για οδήγηση εντός πόλης.
-
Και τα 8 λίτρα / 100 χλμ μου ακούγεται πολυ καλο νούμερο για να ειναι αληθινό.. για τέτοιο όχημα με αυτο το βάρος κλπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αναφορικα με τις αυξησεις τιμων σε επισημη ενημερωση απο καρεντα Ηρακλειου μου ανεφεραν οτι υπααρχει σχετικη ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ που εχει σταλει σε ολες τις αντιπροσωπειες και οτι ειναι επισημο και η αυξηση τιμης και η αμεσοτερη παραδοση των οχηματων . Κανεις πωλητης δεν βγαζει απο το μυαλο του ολα αυτα ή αποτελει απλη προφορικη ενημερωση απο τα κεντρικα. Οι εταιριες τετοιου μεγεθους δουλευουν με γραπτες ενημερωσεις -εγγραφα και μονο.Μπορειται να ζητησετε την κοινοποιηση της σχετικης εγκυκλιου.
Αναφορικα με την καμερα και την εισοδο RCA που ρωτησε ο NICKA βρισκεται πισω απο την control unit στο ντουλαπακι συνοδηγου (Εννοειται πρεπει να βγει)
Εννοειται τοποθετειται και σε amundesen .
Επισης δουλευει με τον ιδιο τροπο που δουλευουν οι αισθητηρες παρκαρισματος.Δηλαδή παιρνει ρευμα απο το φως της οπισθεν με το ενα καλωδιο και με το δευτερο καλωδιο θα γινει η γειωση . Η τοποθετηση μπορει να γινει απο οποιονδηηποτε ειναι γνωστης ηλεκτρολογικων ή εχει τοποθετησει αισθητηρες παρκαρισματος .Ειναι πολυ απλο. Τελος οπως ανεφερα πρεπει να γινει κωδικοποιηση για την ενεργοποιηση της επιλογης rear view camera. Υπαρχουν σχετικα βιντεο στο νετ που μπορει καποιος να μπει και να δει. Αυτο ομως προυποθετει καποιον που να εχει vcds.(Αντιπροσωπεια ή ιδιωτη με το συγκεκριμενο ή παρομοιο προγραμμα) . Αυτα. -
Επισης οποιος θελει και εχει παραγκειλει το skodiaq μπορει να γραψει εδω για να βοηθηθουμε ολοι και για στατιστικους λογους τo order date και την confirmed built week μεσω του status της παραγγελιας σας που την βλεπει ο πωλητης σας.
Εμενα : order date 31/08 και confirmed built week 47η εβδομαδα του 17 . (Παραδοση συμφωνα με καρεντα Ηρακλειου 20 ημερες περιπου μετα την ημερα παραγωγης ήτοι δλδ το πρωτο 15νθημερο Δεκεμβριου-οπως συμβαινει σε ολα τα skoda μετα την παραγωγη τους) -
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
Επισης οποιος θελει και εχει παραγκειλει το skodiaq μπορει να γραψει εδω για να βοηθηθουμε ολοι και για στατιστικους λογους τo order date και την confirmed built week μεσω του status της παραγγελιας σας που την βλεπει ο πωλητης σας.
Εμενα : order date 31/08 και confirmed built week 47η εβδομαδα του 17 . (Παραδοση συμφωνα με καρεντα Ηρακλειου 20 ημερες περιπου μετα την ημερα παραγωγης ήτοι δλδ το πρωτο 15νθημερο Δεκεμβριου-οπως συμβαινει σε ολα τα skoda μετα την παραγωγη τους)Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα δεν πήραν το μέμο μέχρι σήμερα προφανώς. Μου είπαν πως υπάρχει απλά προφορική ενημέρωση και ότι περιμένουν την εγκύκλιο.
Order date: 18/09 και σχετικά με την επιθυμητή (και όχι επιβεβαιωμένη) built Week, είναι η 52η εβδομάδα του 17!
Αυτό ήταν και η έκπληξη της ημέρας μιας και η τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν για παράδοση τον Απρίλιο!
Παρόλαυτα, ξαναλέω, οι άνθρωποι ήταν πολύ ξεκάθαροι σε αυτό, μου τόνισαν ότι δεν πρόκειται για confirmed built week, αλλά για επιθυμητή built week με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. -
Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα δεν πήραν το μέμο μέχρι σήμερα προφανώς. Μου είπαν πως υπάρχει απλά προφορική ενημέρωση και ότι περιμένουν την εγκύκλιο.
Order date: 18/09 και σχετικά με την επιθυμητή (και όχι επιβεβαιωμένη) built Week, είναι η 52η εβδομάδα του 17!
Αυτό ήταν και η έκπληξη της ημέρας μιας και η τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν για παράδοση τον Απρίλιο!
Παρόλαυτα, ξαναλέω, οι άνθρωποι ήταν πολύ ξεκάθαροι σε αυτό, μου τόνισαν ότι δεν πρόκειται για confirmed built week, αλλά για επιθυμητή built week με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.Thanno μου εγω φαντασου ειχα επιθυμητη εβδομαδα παραγωγης 42/17 και πριν 2 εβδομαδες εμαθα οτι confirmed built week μου , πηγε στην 47η εβδομαδα του 2017 (20-25 νοεμβριου δλδ) .Εισαι λοιπον μια εβδομαδα πριν κλεισει ο χρονος νομιζω. Οποτε περιμενεις παραδοση θεωρω το 2ο 10ημερο Ιανουαριου,
-
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα δεν πήραν το μέμο μέχρι σήμερα προφανώς. Μου είπαν πως υπάρχει απλά προφορική ενημέρωση και ότι περιμένουν την εγκύκλιο.
Παρόλαυτα, ξαναλέω, οι άνθρωποι ήταν πολύ ξεκάθαροι σε αυτό, μου τόνισαν ότι δεν πρόκειται για confirmed built week, αλλά για επιθυμητή built week με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.Thanno μου εγω φαντασου ειχα επιθυμητη εβδομαδα παραγωγης 42/17 και πριν 2 εβδομαδες εμαθα οτι confirmed built week μου , πηγε στην 47η εβδομαδα του 2017 (20-25 νοεμβριου δλδ) .Εισαι λοιπον μια εβδομαδα πριν κλεισει ο χρονος νομιζω. Οποτε περιμενεις παραδοση θεωρω το 2ο 10ημερο Ιανουαριου,
Μακάρι!! Αν πάμε στον Ιανουάριο από τον Απρίλιο, θα είναι φανταστικά νέα
Σχετικά με την κάμερα, το προϊόν που παρήγγειλες έχει 2 ασύρματες επιλογές.
Υποθέτω ότι παίρνουμε αυτη που γράφει Wireless camera and transmitter receiver - for Sony CCD Camera - RCA Jack for DVD/Monitor, σωστά; Γιατί έχει ακόμα μια επιλογή που γράφει τα ίδια αλλά στη θέση του Sony έχει OCD HD camera.
-
Σωστα.
Διαλεγεις την sony καμερα και for DVD/Monitor. -
Όταν με το καλό παραλάβεις το αμάξι και την εγκαταστήσεις, κάνε μας μία βήμα βήμα παρουσίαση της εγκατάστασης. Πιστεύω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
-
Καλό θα ήταν επίσης να αναφέρει ο καθένας τι έχει πάρει ή τι έχει ζητήσει ως 'δώρο' από την κάθε αντιπροσωπεία ώστε να βοηθήσει και κάποιους άλλους συνφορουμίτες που θα τους ενδιέφερε κάτι και θα ήθελαν να το διεκδικήσουν.
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Καλό θα ήταν επίσης να αναφέρει ο καθένας τι έχει πάρει ή τι έχει ζητήσει ως 'δώρο' από την κάθε αντιπροσωπεία ώστε να βοηθήσει και κάποιους άλλους συνφορουμίτες που θα τους ενδιέφερε κάτι και θα ήθελαν να το διεκδικήσουν.Ξεκίνα Cmak!
Σε μένα κάνανε δώρο συναγερμό και όπως μου είπαν, ήδη η τιμή του αυτοκινήτου είναι δώρο από μόνη της
Skoda Kodiaq