-
Alextsis να σε ρωτήσω για την θέση αποθήκευσης στο υποβραχιόνιο, είναι συρόμενη ή απλά τη βάζεις και τη βγάζεις αν θέλεις να πάρεις κάτι από κάτω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με αφορμη προσωπικο μην. του cac σχετικα με την καμερα . Οπως ανεφερα και μπορει καποιος να δει και στο λινκ που ειχα παραθεσει η καμερα ειναι ασυρματη, εχει αισθητηρα sony οπως φαινεται στην περιγραφη του λινκ , η εγκατασταση της ειναι πανευκολη ,κουμπωνει στο χερουλι του πορτ παγκαζ αντι του εργοστασιακου , εχει ενα Tranmitter kai ena reciever και κουμπωνει στην εισοδο rca του bolero μας . επισης θελει και με το vcds μια κοδικοποιηση του ενος λεπτου.
Το προιν που μπαινει κατω απο το υποβραχιονιο ειναι αποσπομενο.το βαζεις και το βγαζεις οποτε θες σε οποιο σημειο του υποβραχιονιου θες.
-
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
thano μου ασφαλώς και είναι από stainless steel τα συγκεκριμένα που εστειλα σε λινκ όπως και ολα αλλωστε τα window stickers που εχει το aliexpress(ασε το εχω τεντωσει το θεμα ) . Εχουν ολα 3m ταινια πισω και κολλανε αποστευτα δυνατα. Αν θελετε βγαζω φωτο. Τα εχω ηδη στα χερια μου . (Ηταν το πρωτο προιν που παρηγκειλα καθως και αυτο που μπαινει στον τεραστιο χωρο του υποβραχιονιου για να μπορω να βαζω διαφορα πανω οπως κιν. κερματα κλπ.)
Όντως το έχεις τεντώσει!
Ερωτήσεις:
α) Δεν έχει μέσα το αμάξι ένα τέτοιο πραγματάκι για να βάζεις διάφορα πάνω;
β) Η διαφορά της τιμής αλλά και ο τίτλος του προϊόντος μου δίνει να καταλάβω ότι αυτό εδώ δεν είναι stickers, αλλά το μεταλλικό πλαίσιο που φοράει η style έκδοση. Ότι δηλαδή για να το βάλεις, πρέπει να βγάλεις τα λαστιχάκια.Λες να είναι τα ίδια και να είναι και αυτά stickers που απλά μπαίνουν αυτοκόλητα πάνω από τα λαστιχάκια;
-
1)εΧΕΙ αλλα ειναι κοντο και μπαινει στο μπροστινο τμημα του χωρου αποθηκευσης (δες σχετικα βιντεακια )και δεν επηρεαζει το ενα το αλλο.
2) Ολα που βλεπειις θανο στο ιντερνετ εχουν 3M ταινια απο πισω και μπαινουν πανω στα λαστιχακια. τα εργοστασιακα ασημενια trim ειναι τελειως διαφορετικα αφου ειναι διαφορετικα και τα λαστιχακια τα οποια εχουν υποδοχη για να θηληκωσουν μεσα τα trim. μην μπερδευεσαι απο τις εκαστοτε περιγραφες του καθε seller. αλλοι τα λενε sticers αλλοι decorative trims κτλ. Αν διαβασεις περιγραφες θα καταλαβεις οτι ολα ειναι πολυ λεπτα φιλετα αλουμινιου κομμενα και ραμμενα να κανουν ακριβως στο μακρος των λαστιχων της εκαστοτε πορτας ή σημειου που θα κολληθουν πανω.Κανεις δεν πουλαει τα ασημενια της εκδοσης style αφου τα oem δεν ειναι stickers ειναι κουμπωτα-χωνευτα. ελπιζω να το εδωσα να γινει κατανοητο τωρα. Το λεω διοτι κυνηγησα να τα βαλω τα oem ως δωρο απο την αντιπροσωπεια αλλα το κοστος τους ειναι απαγορευτικο . (1600 ΕΥΡΩ χωρις περαστικα)(πρεπει να αλλαχτουν ολα τα λαστιχα μαζι και το πισω φυνιστρινι επισης)
γΙΑΥΤΟ βλεπεις και ολα τα aftermarket να κοστιζουν τα 12 pieces γυρω στα 100-110 ευρω. -
Οταν λεει stickers αναφερεται στο γεγονος οτι η εφαρμογη του γινεται κολλητα μεσω της 3m ταινιας που υπαρχει πισω .δες το δικο μου
-
Οποιος εχει παραγκειλει το αμαξι και θελει , μπορει να γραψει ποτε εγινε η παραγκελια και ποτε υπαρχει το επισημο confirmed built week απο την αντιπροσωπεια .
-
Οποιος εχει παραγκειλει το αμαξι και θελει , μπορει να γραψει ποτε εγινε η παραγκελια και ποτε υπαρχει το επισημο confirmed built week απο την αντιπροσωπεια .Θα πάρω τηλ αύριο και θα αναφερθώ στην απογευματινή αναφορά
-
Για όποιον δεν έχει πάρει phonebox και θα τον ενδιέφερε, υπάρχει και αυτή η λύση προσαρμοσμένη σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.
-
Καλημέρα στη παρέα. Σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε αντιπροσωπεία,μου ανέφεραν ότι απο 01/11 ανεβαίνει η τιμή της αρκούδας (γύρω στα 25.000 μου είπαν ότι θα πάει η βασική έκδοση) και μόνο για παραγγελίες μέχρι 31/10 μπορούν να εγγυηθούν την τιμή των 22.000Ε. Επίσης με ενημέρωσαν πως υπάρχει μία έξτρα αποδέσμευση αυτοκινήτων για την Ελλάδα και οι παραγγελίες που θα τοποθετηθούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχουν παράδοση ως το τέλος του χρόνου. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά ή είναι τρόπος πίεσης για να αποσπάσουν πιο γρήγορα η παραγγελία. Εγώ έχω προγραμματίσει να το παραγγείλω έτσι κι αλλιώς μέσα στην εβδομάδα,αρκεί να καταφέρω να αποφασίσω το χρώμα (quartz grey ή black magic). Υπάρχει κάποιος κάτοχος του 1.4 tsi 125ps να μου πει πραγματική κατανάλωση εντός κι εκτός? Ευχαριστώ!
-
@Alextsis: Για την κάμερα να πω ότι εμφανής RCA υποδοχή στο ντουλαπάκι δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν είναι κάπου κρυμμένη και χρειάζεται να βγουν πλαστικά. Επίσης η κάμερα από καπου πρέπει να τροφοδοτείται?
Οι λαβές τρίζουν (ελαφρώς) και μετά τη bw22 (που είναι το δικό μου), αλλά μην τρελαθούμε κι όλας, αυτοκίνητο είναι!Επίσης για όσους χρησιμοποιούν το android auto για navi που σχολιάζαμε σε προηγούμενες μέρες, χτες την πάτησα και έφαγα μία ώρα να δω γιατί μου έβγαζε μήνυμα δεν υπάρχει σήμα GPS (ενώ στο τηλ. είχε κανονικά): Η εξοικονόμηση ενέργειας που είχα ενεργοποιήσει στο κινητό ήταν ο φταίχτης. Δε συνεργάζεται με android auto. Για να μην παιδευτεί και κανείς άλλος το λέω.
Χαιρετώ
-
Εμ για αυτό σας λέω iPhone & πάλι iPhone
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα σας,
Έχω παραγγείλει και εγώ το 1.4 125 ps από τα μέσα Σεπτέμβρη. Αρχικά μου είχαν πει για 7 μήνες (Απρίλιος 2018), ωστόσο, με την τελευταία ενημέρωση τους, μου ανέφεραν ότι θα 'προσπαθήσουν' να φέρουν τα αυτοκίνητα που έγιναν / θα γίνουν παραγγελία μέχρι 31/10, τον 2/2018.
-
Καλημέρα στη παρέα. Σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε αντιπροσωπεία,μου ανέφεραν ότι απο 01/11 ανεβαίνει η τιμή της αρκούδας (γύρω στα 25.000 μου είπαν ότι θα πάει η βασική έκδοση) και μόνο για παραγγελίες μέχρι 31/10 μπορούν να εγγυηθούν την τιμή των 22.000Ε. Επίσης με ενημέρωσαν πως υπάρχει μία έξτρα αποδέσμευση αυτοκινήτων για την Ελλάδα και οι παραγγελίες που θα τοποθετηθούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχουν παράδοση ως το τέλος του χρόνου. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά ή είναι τρόπος πίεσης για να αποσπάσουν πιο γρήγορα η παραγγελία. Εγώ έχω προγραμματίσει να το παραγγείλω έτσι κι αλλιώς μέσα στην εβδομάδα,αρκεί να καταφέρω να αποφασίσω το χρώμα (quartz grey ή black magic). Υπάρχει κάποιος κάτοχος του 1.4 tsi 125ps να μου πει πραγματική κατανάλωση εντός κι εκτός? Ευχαριστώ!
όσον αφορά την αύξηση τιμής, μου το ανέφεραν κι εμένα
όσον αφορά την επίσπευση παράδοσης, έθεσαν ένα χρονικό περιθώριο 4 μηνών - λόγω αύξησης της παραγωγής - και όχι 2 μηνών
σε ποια αντιπροσωπεία πήγες; -
Σε αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης πάντως ανατολικά, που με πήραν τηλέφωνο έγινε αναφορά σε συρρίκνωση του χρόνου παράδοσης. Βέβαια επειδή τα παιδιά ήταν πάντα φειδωλά στις τοποθετήσεις τους και δε θέλανε να πουλήσουν παπά, μπορεί να έβαλαν και από μόνοι τους παραπάνω χρόνο ώστε να είναι σίγουροι
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Σε αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης πάντως ανατολικά, που με πήραν τηλέφωνο έγινε αναφορά σε συρρίκνωση του χρόνου παράδοσης. Βέβαια επειδή τα παιδιά ήταν πάντα φειδωλά στις τοποθετήσεις τους και δε θέλανε να πουλήσουν παπά, μπορεί να έβαλαν και από μόνοι τους παραπάνω χρόνο ώστε να είναι σίγουροιΔεν έγιναν συγκεκριμένοι σχετικά με τη συρρίκνωση χρόνου;
Δηλαδή, άλλο 2 μήνες και άλλο 4, και φυσικά άλλο 7. -
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Σε αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης πάντως ανατολικά, που με πήραν τηλέφωνο έγινε αναφορά σε συρρίκνωση του χρόνου παράδοσης. Βέβαια επειδή τα παιδιά ήταν πάντα φειδωλά στις τοποθετήσεις τους και δε θέλανε να πουλήσουν παπά, μπορεί να έβαλαν και από μόνοι τους παραπάνω χρόνο ώστε να είναι σίγουροι
Δεν έγιναν συγκεκριμένοι σχετικά με τη συρρίκνωση χρόνου;
Δηλαδή, άλλο 2 μήνες και άλλο 4, και φυσικά άλλο 7.όχι έγιναν, αλλά δε το ανέφερα γιατί νόμιζα ότι το είχα πει πιο πριν. Με παραγγελία μετά την εβδομάδα του 15 Αυγουστου μου είχαν πει ότι θα το περιμένουμε τέλη Ιανουαρίου αρχές φεβρουαρίου, και 10 ημέρες με είπαν ότι ενδεχομένως και τέλη Δεκεμβρίου
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με αφορμη προσωπικο μην. του cac σχετικα με την καμερα . Οπως ανεφερα και μπορει καποιος να δει και στο λινκ που ειχα παραθεσει η καμερα ειναι ασυρματη, εχει αισθητηρα sony οπως φαινεται στην περιγραφη του λινκ , η εγκατασταση της ειναι πανευκολη ,κουμπωνει στο χερουλι του πορτ παγκαζ αντι του εργοστασιακου , εχει ενα Tranmitter kai ena reciever και κουμπωνει στην εισοδο rca του bolero μας . επισης θελει και με το vcds μια κοδικοποιηση του ενος λεπτου.Το προιν που μπαινει κατω απο το υποβραχιονιο ειναι αποσπομενο.το βαζεις και το βγαζεις οποτε θες σε οποιο σημειο του υποβραχιονιου θες.
Ευχαριστω! Μια ακόμη διευκρίνιση: Σε Amundsen δεν πάιζει? Η κωδικοποίηση γινεται από τον τεχνίτη ή από την αντιπροσωπεία?
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Δεν έγιναν συγκεκριμένοι σχετικά με τη συρρίκνωση χρόνου;
Δηλαδή, άλλο 2 μήνες και άλλο 4, και φυσικά άλλο 7.όχι έγιναν, αλλά δε το ανέφερα γιατί νόμιζα ότι το είχα πει πιο πριν. Με παραγγελία μετά την εβδομάδα του 15 Αυγουστου μου είχαν πει ότι θα το περιμένουμε τέλη Ιανουαρίου αρχές φεβρουαρίου, και 10 ημέρες με είπαν ότι ενδεχομένως και τέλη Δεκεμβρίου
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώνω κι εγώ αλλά πρόκειται για ανεπίσημη ενημέρωση (ακόμα).
Όποτε hold your horses μέχρι να έχουμε κάτι επίσημο. -
Ο χρήστης siamego έγραψε:
Σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε αντιπροσωπεία,μου ανέφεραν ότι απο 01/11 ανεβαίνει η τιμή της αρκούδας (γύρω στα 25.000 μου είπαν ότι θα πάει η βασική έκδοση) και μόνο για παραγγελίες μέχρι 31/10 μπορούν να εγγυηθούν την τιμή των 22.000Ε.Δημιουργία ζωτικού χώρου για το Karoq που έρχεται. Ποιος ο λόγος να δίνεις το Kodiaq σε τιμή σκότωμα (22 χιλιάρικα), την στιγμή που τιμολογείς την βασική έκδοση του Karoq με τα τον χιλιάρη και τα 100 άλογα στα 20 χιλιάρικα;
Όποιος πρόλαβες πρόλαβε για το Kodiaq! Να το χαίρεστε όσοι το έχετε επιλέξει
-
Άρα θεωρούν ότι το Kodiaq θα καβαντζάρει το σκαλοπάτι στα 20Κ€ ΛΤΠΦ (για τον α/β/γ λόγο), ενώ το Karoq θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν αρκετά κάτω από τις 17Κ€ ΛΤΠΦ ?
Skoda Kodiaq