-
malawi τι πηρες στο περιπου και ποσο σου πηγε?με το καλο να το παραλαβεις!!!
-
Φίλε μου όπως έχω αναφέρει, εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω ambition 2.0lt diesel 150hp σε χρωμα laser white.
-
malawi εχω παραγγειλει και γω το ιδιο + 4χ4 + 7 seats grey.Μου είπαν στις 14/3 βγαίνει από παραγωγή και 1
0/4 θα είναι στην αντιπροσωπεία! Τι να πω κουράγιο μας και υπομονή! Τώρα είναι τα δύσκολα!Εσένα Πότε σου είπαν ότι παράγεται και πότε φτάνει? -
Μμμμμ.
Λοιπόν τα μόνα που ξέρω είναι πως μπαίνει σε παραγωγή (άρα και βγαίνει) μέσα στη 12η εβδομάδα (δηλαδή από σήμερα και μετά) και πως θα είναι εδώ εκτελωνισμενο έως τις 30/04.Μακάρι να μην έχουμε εκπληξεις
-
ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 24-3 ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!!(Παραγγελια 27-12 ΕΣΚΙΑΔΗΣ ΘΕΣ\ΚΗ).ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ? ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΛΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 1-4 ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ? ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ! ΤΑ ΛΕΜΕ.
-
Καλημέρα! Αυτές είναι εξελίξεις!
Αλήθεια, τι εκτίμηση παραλαβής σου είχαν δώσει;
-
Μου είπαν τέλος της άλλης εβδομάδας θα το χω!!!Βλεπουμε... Θα σας ενημερώσω...
-
Ρωτάω τι εκτίμηση σου είχαν δώσει όταν το είχες παραγγείλει. Όχι τώρα
-
Ο χρήστης bill bill έγραψε:
malawi εχω παραγγειλει και γω το ιδιο + 4χ4 + 7 seats grey.Μου είπαν στις 14/3 βγαίνει από παραγωγή και 1
0/4 θα είναι στην αντιπροσωπεία! Τι να πω κουράγιο μας και υπομονή! Τώρα είναι τα δύσκολα!Εσένα Πότε σου είπαν ότι παράγεται και πότε φτάνει?Σε καλύπτει πιο πάνω νομίζω
-
Παραγγελία 27 /12/17.Αρχικα μου είπαν 5 μήνες και τελικά παραλαβή 30/3/18.Τα λέμε τώρα στην παραλαβή.
-
Δε μου λειτουργεί το Skoda Connect σήμερα.
Λέει ότι είναι απενεργοποιημένο.
Κανείς άλλος? -
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Κανείς άλλος?Σε μένα δουλεύει κανονικά. Κοίτα μήπως υπάρχει διαθέσιμη καμία ενημέρωση.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα!! Παραγγελία 6/11 και σημερα το απογευμα ηταν στο λιμανι του πειραια με αλλα 2 αρκουδάκια!! Σε 10 ημερες θα παραλαβουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διακρίνω μια έντονη κινητικότητα στην παραγωγή και στις Παραδοσεις ή μου φαίνεται;
-
Εγώ σήμερα είδα το δικό μου .. Τρίτη βγάζει πινακίδες οεοεοεοεο
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Κανείς άλλος?Δε δούλευε και σε εμένα σήμερα, μπήκα στο μενού του αυτοκινήτου, έκανα ενεργοποίηση/απενεργοποίηση private mode και δούλεψε μετά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
@cmak
Εμένα εξακολουθεί να μη δουλεύει. Που το βρίσκεις αυτο το private mode?
Στο menu του Setup/Skoda connect έχω μόνο επιλογή Διαχείριση (που δεν κάνει τίποτα-κολλάει σαν κάτι να ψάχνει) και Εγγραφή (που είχε γίνει όταν παρέλαβα το αμάξι).
Το περίεργο είναι ότι από το web portal τα τηλεμετρικά δεδομένα εμφανίζονται κανονικά, οπότε το αυτοκίνητο έχει επικοινωνία με τη Skoda...
Περίεργα πράγματα... -
Ο χρήστης NickA έγραψε:
@cmak
Εμένα εξακολουθεί να μη δουλεύει. Που το βρίσκεις αυτο το private mode?
Στο menu του Setup/Skoda connect έχω μόνο επιλογή Διαχείριση (που δεν κάνει τίποτα-κολλάει σαν κάτι να ψάχνει) και Εγγραφή (που είχε γίνει όταν παρέλαβα το αμάξι).
Το περίεργο είναι ότι από το web portal τα τηλεμετρικά δεδομένα εμφανίζονται κανονικά, οπότε το αυτοκίνητο έχει επικοινωνία με τη Skoda...
Περίεργα πράγματα...Ρίξε μια ματιά εδώ.....
https://vimeo.com/channels/1133238/224023433
Ενδεχομένως να διαφέρει λίγο το μενού ανάλογα με την έκδοση infotainment που έχεις. Κάνε ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.
Τώρα αν όντως υπάρχει επικοινωνία μέσω portal σβήσε την εφαρμογή και ξανακατέβασε τη ενδεχομένως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To menu Διαχείριση του skoda connect στο infotainment κολλάει και δε μου ανοίγει η επόμενη σελίδα.
Την εφαρμογή την επανεγκατέστησα, τίποτα.Μου είπαν από το service να κάνω διαγραφή του οχήματος και επανεγγραφή στην υπηρεσία.
Αν δε φτιάξει θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το εργοστάσιο μου είπαν.
Βρήκα δουλειά για το ΣΚ... -
Tελικά δούλεψε πάλι, με αυτόν τον τρόπο.
Computers...
Skoda Kodiaq