-
Πάντως γνωστός που πήγε σε αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη τη προηγούμενη εβδομάδα του είπαν για 3,5 περίπου.
-
Τελικά όμως τι ισχύει από αυτά;;;
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Δυστυχώς χτες γεύτηκα μια μεγαλοπρεπή φάπα σε σχέση με το χρόνο παράδοσης. Μου ανακοινώθηκε ένα χορταστικό 5μηνο!!! Με το σχόλιο πως είναι και βελτιωμένο σε σχέση με πρινΗ παραγγελία έγινε πριν ή μετά τις 31 Οκτωβρίου ?
Οι αντιπρώσωποι μιλούσαν για 2-3 μήνες παράδοση και εξασφάλιση τιμής αν
η παραγγελία γινόταν μέχρι και 31/10..... -
Η παραγγελία έγινε από την εταιρεία leasing την 01/12
-
Έχω την αίσθηση ότι όσοι παρήγγειλαν μέχρι 31/10, θα παραλάβουν εντός Γενάρη...
Αν κάποιος έχει άλλη πληροφόρηση, ας ενημερώσει τους αναμένοντες... -
Άντε, ακόμα να παραλάβετε?
Εγώ έχω καβαλήσει τα 5000 χλμ.
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Αν κάποιος έχει άλλη πληροφόρηση, ας ενημερώσει τους αναμένοντες...Το δικό μου ήρθε, αλλά θα παραλάβω Γενάρη για ευνόητους λόγους
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Άντε, ακόμα να παραλάβετε?Εγώ έχω καβαλήσει τα 5000 χλμ.
[emoji33] Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Αν κάποιος έχει άλλη πληροφόρηση, ας ενημερώσει τους αναμένοντες...Το δικό μου ήρθε, αλλά θα παραλάβω Γενάρη για ευνόητους λόγους
Πήγες το είδες Θάνο;
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Πήγες το είδες Θάνο;
Όχι είμαι εκτός και θα μπορέσω να το δω από εβδομάδα
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Πήγες το είδες Θάνο;
Όχι είμαι εκτός και θα μπορέσω να το δω από εβδομάδα
Άντε ωραία με το καλό [emoji1303] Αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι
-
Επειδή μπερδεύτηκα, υπάρχει περίπτωση το πεντάμηνο που μου έδωσαν να είναι πλασματικός χρόνος και να έρθεις πιο νωρίς;
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Επειδή μπερδεύτηκα, υπάρχει περίπτωση το πεντάμηνο που μου έδωσαν να είναι πλασματικός χρόνος και να έρθεις πιο νωρίς;Πλασματικός όχι, απλά είναι η ενημέρωση που είχαν τη στιγμή που πηγές.
Αυτό μέσα σε αυτό το διάστημα - όπως και σε εμάς - είναι πολύ πιθανό να αλλαξει - όμως δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς
-
Εμενα με 20/9 παραγγελια μου ειπαν Μαρτιο και ενα μηνα μετα μου ειπαν Ιανουαριο
-
Παιδια...τα φωτα σας
έχει αγοράσει κανείς αλυσιδες ή πανιά για την αρκούδα?
Για την διάσταση 215/65/17 βλεπω οτι δεν υπάρχουν κ πολλές επιλογές...Τι αλλη διασταση θα ταιριαζε?. Το έχει ψάξει κανείς?
Απο αλυσιδα το manual λέει max 12mm .
Κριμα να κολλησουμε σε κανα βουνο και να μας περνουν τα ceicento -
Παραγγελία τέλη Σεπτέμβρη.
1η εκτίμηση αντιπροσωπειας: 'καλή σαρακοστη, καλή ανασταση, κ μετά τη λαμπρή πέρνα για τα κλειδιά! '
2η εκτίμηση αντιπροσωπειας ένα μήνα μετα: 'καλή πρωτοχρονιά, κ πριν τα φώτα έλα να παραλαβεις'
3η εκτίμηση αντιπροσωπειας: 'μην φύγεις για Χριστούγεννα.. 20 του μήνα το εχεις..'Υ.γ.1. Είχε bw48
Υ.γ.2 Ερωτηση προς όσους έρθει αυτές τις μερες, αλλά θέλουν να παραλάβουν με το νέο ετος, για να μην συμβάλουν στον προυπολογισμο του τρέχοντος ετους..Σας δημιούργησε θέμα η αντιπροσωπεια σας;
Σας είπε το κρατάω κ πέρνα αρχές να παραλαβεις;
Η σας είπε όπως στην περίπτωση μου:'Αγαπητέ:
1ον το εξοφλειτε έως 31 του μήνα καθώς αν μπει το 18 η τιμή είναι στα 25χιλ, κ ας έχουμε συμφωνήσει αλλα..καθότι κάποια εγκύκλιος έσκασε μύτη κ σουξουμουξου μανταλακια..
2ον λόγω έλλειψης χωρου, να σας διευκολύνω να βγάλετε άδεια το 18, αλλά παρακαλώ να το παραλάβετε μόλις έρθει με ΔΟΚ μέχρι το σπίτι σας, όπου κ θα το αποθηκευσετε (ανασφαλιστο..) μέχρι τις 10 του μήνα που θα βγουν τα χαρτια..
Ματακια, χαντρες, διαβασμενη κουκούλα παρέχονται δωρεάν από τον ντιλερ!'Υ.γ.3. Την καλησπέρα μου στην παρεα
-
Έγιναν κάποιες 'εναλλακτικές' προτάσεις αλλά γενικώς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
-
Ο χρήστης marios981 έγραψε:
Για την διάσταση 215/65/17 βλεπω οτι δεν υπάρχουν κ πολλές επιλογές...Τι αλλη διασταση θα ταιριαζε?. Το έχει ψάξει κανείς?
Απο αλυσιδα το manual λέει max 12mm .Η δική μου επιλογή ήταν η κάτωθι, από τον ακολουθο σύνδεσμο:
https://www.amazon.de/KÖNIG-THULE-XG-12-PRO-235/dp/B009PHQTBI
Βέβαια υπάρχει κ η οικονομικότερη επιλογη στα 12mm της thule,
η 'CB-12 104', στα 80 ευρώ από Ελλάδα (είτε από έξω στα ίδια ακριβως) -
Το θέμα με τις αλυσίδες με έχει προβληματίσει, λόγω 18'' ζάντας. Το manual γράφει ότι αλυσίδες επιτρέπονται μόνο στη 17άρα ζάντα. Προς το παρόν δεν έχω αγοράσει...Ελπίζω αν βρεθώ σε χιόνι το 4χ4 με το snow mode να κάνουν δουλειά, αλλιώς τη βάψαμε! Για χειμερινά ελαστικά ούτε λόγος!
-
τι πρόβλημα υπάρχει με την 18 ζάντα;Το outlander 18ara είχε και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να βρίσκει κάπου.Δοκίμασε τες σε ένα μαγαζί που πουλάει αλυσίδες να το σιγουρέψεις.Από κει και πέρα το snow mode θα σε πάει στην ανηφόρα αλλλά το πρόβλημα να ξέρεις είναι η κατηφόρα.Εκεί δεν σταματάς πουθενά αν δεν έχεις αλυσίδες η λάστιχα με χάραξη χιονιού άντε και 'αργά' που τα θυμήθηκα τώρα.Τέλος δεν είναι ανάγκη να πας σε χιονολάστιχο.Μπορείς κάλιστα να πας σε ένα μικτό τύπου michelin cross και θα σαι μια χαρά.
Skoda Kodiaq