-
Καλησπέρα σας και καλή χρόνια να χουμε!!Γνωριζω ότι το υπάρχον θέμα έχει ανοιχτεί παρά πολλές φορές και ότι έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις για το αν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου εργαλειου(εγώ εργαλείο το θεωρώ και πανέμορφο-ξεχωριστό)!Εχοντας λοιπόν μιλήσει με αρκετούς γνωστες και κατόχους του 8αριου σκέφτομαι πλέον ότι είμαι αρκετά ώριμος να προβώ στην αγορά του!Το έχω οδηγήσει και θεωρώ ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο όχημα σε αυτά τα λεφτά!Ειναι εκπληκτικό αυτοκίνητο και ως πρώην κάτοχος mx5 niseko 1.8 ,πιστεύω ότι ειναι ανώτερο οδηγικά!Επισης θα το πάρω για δεύτερο αμάξι μιας και έχω ένα colt ralliart στα 200 άλογα όποτε πιστεύω η έλλειψη ροπής του 8αριου θα αντισταθμίζεται με το mitsu και η ελλειψει κρατηματων και στιβαροτητας από το 8αρι!Επιπλεον είμαι στο κατώφλι οικογένειας όποτε και από χώρους θα καλυπτομαι και από τα δυο!Αυτα εν ολίγοις θα ήθελα τις απόψεις σας και γενικά να γίνει κουβεντούλα και στο τι να προσέξω!!Πχ απο ποια χρονολογία να προτιμήσω και μετά μήπως έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές απο την Mazda κτλ!
-
Καλησπέρα σας και καλή χρόνια να χουμε!!Γνωριζω ότι το υπάρχον θέμα έχει ανοιχτεί παρά πολλές φορές και ότι έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις για το αν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου εργαλειου(εγώ εργαλείο το θεωρώ και πανέμορφο-ξεχωριστό)!Εχοντας λοιπόν μιλήσει με αρκετούς γνωστες και κατόχους του 8αριου σκέφτομαι πλέον ότι είμαι αρκετά ώριμος να προβώ στην αγορά του!Το έχω οδηγήσει και θεωρώ ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο όχημα σε αυτά τα λεφτά!Ειναι εκπληκτικό αυτοκίνητο και ως πρώην κάτοχος mx5 niseko 1.8 ,πιστεύω ότι ειναι ανώτερο οδηγικά!Επισης θα το πάρω για δεύτερο αμάξι μιας και έχω ένα colt ralliart στα 200 άλογα όποτε πιστεύω η έλλειψη ροπής του 8αριου θα αντισταθμίζεται με το mitsu και η ελλειψει κρατηματων και στιβαροτητας από το 8αρι!Επιπλεον είμαι στο κατώφλι οικογένειας όποτε και από χώρους θα καλυπτομαι και από τα δυο!Αυτα εν ολίγοις θα ήθελα τις απόψεις σας και γενικά να γίνει κουβεντούλα και στο τι να προσέξω!!Πχ απο ποια χρονολογία να προτιμήσω και μετά μήπως έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές απο την Mazda κτλ!
-
-
Πολλαπλασιαστες, ροτορες-συμπιεση, στεγανοτητα πισω φαναριων. Αυστηρα για μεχρι 10.000km θεωρω σαν αμαξι,δευτερο οπως λες κτλπ. Καταναλωση εξωφρενικη, τιμες 'χαρισμα' γι αυτο που ειναι.
-
Τα γνωρίζω όλα αυτά!Πολλαπλασιαστες βρίσκω απο Αμερική πολύ πιο οικονομικά απο γνήσιους!Οσον αφορά τα φανάρια υπάρχει κάποια λύση;
-
Δεν ξέρω αν είναι urban legent αλλά θυμάμαι που λέγαμε παλαιότερα ότι με ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο πας βενζινάδικο και λές βάλε βενζίνη και τσέκαρε τα λάδια. Με το 8 λες βάλε λάδια και τσέκαρε τη βενζίνη!!!
-
Καλά εγω που έχω μιλήσει με φίλο που έχει συνεργείο και ειναι και κάτοχος rx8 μου λέει ότι κυκλοφορούν πολλοί μύθοι απο άσχετους που τα πήραν και δεν ήξεραν τι είχαν!Ο wankel ειναι ένας μοναδικός κινητήρας που θέλει κάποια ευλαβική συντήρηση!Πως κανεις πχ ζέσταμα και κρύωμα στα τουρμπατα κατι τέτοιο!
-
Ισχυει οτι τα rx-8 πεσαν σε λαθος χερια.. Οι περισσοτεροι νομιζαν οτι αγοραζαν αλογα σε τελη κυκλοφοριας 1.3 και βεβαια τιμη μη πριμιουμ Ειδικο αυτοκινητο οπως και να χει.. επρεπε να εχουν κυκλοφορησει πολυ λιγοτερα,οσα και τα Rx-7. Εφοσον εισαι συνειδητοποιημενος προχωρα αφοβα και με καλο ελεγχο. Για το θεμα της στεγανοτητας των πισω φαναριων δε ξερω καποια λυση.
-
Ε στα 29 μου και μετά απο 5 αυτοκίνητα έχω την ωριμότητα να ξέρω που πηγαίνω!!Παντως εκπληκτικό αυτοκίνητο !Δεν έχω οδηγήσει κατι παρόμοιο!Και δεν μιλάω για τα γκάζια του αλλά για το στήσιμο του και την ποιότητα κύλισης!Ασε που για γιαπωνέζικο έχει άριστη ποιότητα πλαστικών χωρίς ίχνος τριγμων!Και αυτός ο ήχος του wankel όταν στροφάρει ειναι μυθικός!!!
Αγορά Rx8 cosmo