-
*Η Suzuki ανακοίνωσε σήμερα το νέο μικρό SUV μοντέλο της Vitara Brezza (στα Ιταλικά brezza= αεράκι), για το οποίο παράλληλα δημοσίευσε και το πρώτο σκίτσο, ενώ η πρεμιέρα του θα γίνει στην έκθεση Auto Expo 2016 που θα γίνει στην Ινδία στις 5-9 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Vitara Brezza δεν θα έχει σχέση με το μεγαλύτερα Vitara ή SX4 S-Cross, καθώς θα είναι πιο μικρό σε διαστάσεις και με μήκος κάτω από τα τέσσερα μέτρα.
Από το μοναδικό σκίτσο του νέου Vitara Brezza φαίνονται σχεδιαστικές ομοιότητες με το Vitara, ενώ μερικά στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι οι τετραγωνισμένοι θόλοι των τροχών, το κοντό εμπρός καπό, η οροφή που μοιάζει με σανίδα του σερφ και η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.Tο Vitara Brezza αναμένεται να εφοδιάζεται με τους κινητήρες του Suzuki Swift, όπως είναι ο βενζίνης των 1.2 λτ. και ο πετρελαίου των 1.3 λτ. Δεν αποκλείεται να διατεθεί και με το νέο τούρμπο 1.0 BoosterJet που περιλαμβάνεται στο νέο Suzuki Baleno.
* -
*Η Suzuki ανακοίνωσε σήμερα το νέο μικρό SUV μοντέλο της Vitara Brezza (στα Ιταλικά brezza= αεράκι), για το οποίο παράλληλα δημοσίευσε και το πρώτο σκίτσο, ενώ η πρεμιέρα του θα γίνει στην έκθεση Auto Expo 2016 που θα γίνει στην Ινδία στις 5-9 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Vitara Brezza δεν θα έχει σχέση με το μεγαλύτερα Vitara ή SX4 S-Cross, καθώς θα είναι πιο μικρό σε διαστάσεις και με μήκος κάτω από τα τέσσερα μέτρα.
Από το μοναδικό σκίτσο του νέου Vitara Brezza φαίνονται σχεδιαστικές ομοιότητες με το Vitara, ενώ μερικά στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι οι τετραγωνισμένοι θόλοι των τροχών, το κοντό εμπρός καπό, η οροφή που μοιάζει με σανίδα του σερφ και η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.Tο Vitara Brezza αναμένεται να εφοδιάζεται με τους κινητήρες του Suzuki Swift, όπως είναι ο βενζίνης των 1.2 λτ. και ο πετρελαίου των 1.3 λτ. Δεν αποκλείεται να διατεθεί και με το νέο τούρμπο 1.0 BoosterJet που περιλαμβάνεται στο νέο Suzuki Baleno.
* -
* -
Θα βγει από την Maruti (Suzuki Ινδίας) και μάλλον δεν θα βγει έξω από τα σύνορα της Ινδίας.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Αυτή η Ινδία πάντως τα τελευταία χρόνια fullάρει και στις μοτοσυκλέτες και στα αυτοκίνητα.
Τούτο εδώ το μικιό λέτε να jimnοφέρνει; -
Μαζικες φτηνοκατασκευες... και λιγα μόνο καταφέρνουν (ευτυχώς) τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εισάγονται.
Ότι σε ινδικο εχω δει οπως Nissan Pixo/Suzuki Alto, Nissan Micra και πρόσφατα το Suzuki Celerio φτηνια και μιζέρια μου βγάζουν...From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μαζικες φτηνοκατασκευες... και λιγα μόνο καταφέρνουν (ευτυχώς) τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εισάγονται.
Ότι σε ινδικο εχω δει οπως Nissan Pixo/Suzuki Alto, Nissan Micra και πρόσφατα το Suzuki Celerio φτηνια και μιζέρια μου βγάζουν...From my SMO72HD via Tapatalk
Maruti, Μπαρουτι και ο κακος χαμος. Το Suzuki Celerio αυτο το συναισθημα βγαζει και σε εμενα. Μιζερια και δεν ξερω πως τα καταφερνει, με ριχνει ψυχολογικα ρε παιδι μου. Δεν ειναι οτι το βλεπω και δεν μου αρεσει, αλλα ενταξει δεν με χαλαει, το ανεχομαι που λεει ο λογος, οπως συμβαινει σε διαφορα απο αυτοκινητα μεχρι μοτοσυκλετες. Μου βγαζει μια αρνητικοτητα ρε γμτ. Τεσπα. Δλδ προσπαθουν να κανουν ενα μικρο vitara στη θεση του jimny; Σαν ιδεα δεν ειναι κακο. Η υλοποιηση ομως μετραει. Ειδωμεν.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δλδ προσπαθουν να κανουν ενα μικρο vitara στη θεση του jimny;Όχι. Απλα ενα φτηνότερο και μικρότερο Vitara. Να ανταγωνιστεί πχ το Duster που είναι φτηνότερο απο τα SX4/Vitara και κάποια δικά τους μικρά crossovers κατηγορίας Juke.
Το Jimny με τα χαρσκτηριστικα και τον χαρακτήρα του τωρινου, αν και όποτε, θα είναι ιαπωνική δουλειά και όχι ινδική. Εκεί ακόμα Samurai (Gypsy το λένε) έχουν.
-
Καταλαβα που στοχευουν. Το θυμαμαι το samurai! Παραγεται ακομα εκει...Στην Ελλαδα δεν το πετυχα με αυτο το πλαστικο κουβουκλιο. Το θυμαμαι με το κλασικο που ηταν στο υψος του ουρανου. Πουλησε καλα cosneo εκεινες τις εποχες στην Ελλαδα.
-
Μίζερα ναι.
Συντηρητικά ναι.
Αλλά 'φτηνοκατασκευές' όχι.Εγώ αν δεν ψαχουλέψω ένα αυτοκίνητο να δω τι κρύβει κάτω από το περίβλημα, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω 'φτηνό' ή 'φτηνοκατασκευή'.
Π.χ. άνοιξέ μου τις ταπετσαρίες των θυρών του Celerio ή του Vitara Brezza να σου πω αν είναι 'φτηνό'...
Σημεία φτήνιας για μένα είχε το 1ο Sandero που το είχα δει.
Πολλά σημεία φτήνιας έχει και το Panda μου. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στην υφή των πλαστικών ή στην αίσθηση που λαμβάνουν οι επιβαίνοντες. Αναφέρομαι στην φτήνια που κρύβεται σε πολλά σημεία κάτω από το περίβλημα, η οποία φτήνια επηρεάζει εμφανέστατα την αξιοπιστία του αυτοκινήτου. -
Teaser
-
http://auto2day-gr.blogspot.gr/2016/01/suzuki-vitara_29.html
-
Το εσωτερικό δεν είναι ακριβώς ίδιο όπως το προηγούμενο GV;
Μακάρι να είναι έτσι το εσωτερικό του, και ελπίζω το Brezza να έρθει Ευρώπη και Ελλάδα!...
Περισσότερα εδώ:
http://www.upcomingcarsinindia.in/marut ... ndia-2016/
http://overdrive.in/news/exclusive-maru ... -revealed/ -
Τελικά το εσωτερικό του είναι άλλο... Ωραίο φαίνεται και έχει και υποβραχιόνιο...
Και άλλα εδώ:
http://www.zigwheels.com/forum/topics/c ... -auto-expo
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://auto2day-gr.blogspot.gr/2016/01/suzuki-vitara_29.htmlFrom my SMO72HD via Tapatalk
Ωραιο φαινεται. Εχει γουστο να μην το φερουν Ευρωπη!
-
Αισθητικα ενα κουτί με ρόδες! Ας μείνει καλύτερα εκεί στην Ινδία... [emoji38]
-
Έλα βρε συ Cosneo... Άστο να έρθει, να έχω να επιλέξω ανάμεσα σε 3-4 αυτοκινητάκια...
Η κατηγορία είναι ανεπαρκέστατη...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αισθητικα ενα κουτί με ρόδες! Ας μείνει καλύτερα εκεί στην Ινδία... [emoji38]Το θαψες.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αισθητικα ενα κουτί με ρόδες! Ας μείνει καλύτερα εκεί στην Ινδία... [emoji38]
[emoji38] Το θαψες.
Ότι πιο ευγενικό μου ερχόταν...
Και από την παρουσίαση του στην έκθεση της Ινδίας:
-
Πολύ όμορφο και θυμίζει αρκετά το προηγούμενο SX4.
Εμένα αυτό μου φαίνεται ποιο 'SUV' από το Vitara.
-
Ότι πιο ευγενικό μου ερχόταν...
Ενταξει ο καθενας εχει την αποψη του περι αισθητικης. Καλο φαινεται. Η διχρωμια δε μου αρεσει. Το περιμενο στο αγαπημενο μου μαυρο ή και ασπρο.
Suzuki Vitara Brezza