-
VS FIAT 500 ABARTH
'Mε τούτο δω:
Σας αφήνω λίγο να μαντέψετε....
Το λοπόν...
ξεκίνησα από φανάρι με δευτέρα θεωρώντας τον αντίπαλο...αστείο!
Αναγκάστηκα να σταματήσω όταν έφθασα περίπου 6.500/min. για...κοινωνικούς λόγους.
Αποτέλεσμα: μέχρι εκεί ισοδύναμοι έως μία ελάχιστη, πραγματικά ελάχιστη όμως, αν δεν ήταν της φαντασίας μου, υπεροχή του g60.
Bravo Abarth!
-
**VS VOLVO **
'Σε ελαφριά ανηφόρα με αυτό εδώ:
Max speed 210 kph (130.2 mph)
0 - 100 kph 8.1 s
Engine Power 154 kw (207 bhp / 209 ps)
Torque 320 Nm (237 lb-ft)
Displacement 2.5 liters (153 ci)
Engine type inline5 Turbo Engine location front
General data Gearbox 5 speed stick Drive all wheel drive
Year of introduction 2004
Home country Sweden
Curb weight 1796 kg (3951 lbs) +
Μέχρι τα 200 km/h ισοδύναμοι. (Με μικροδιαφορές + - στις επιταχύνσεις). Πάνω από, ε, χμ, τέλος πάντων, έχανε σιγά-σιγά έδαφος'.
-
Συνήθως τέτοιες δημοσιεύσεις βγαλμένες από άρλεκιν τις κάνουν οι δεκαεξάρηδες που δεν έχουν ακόμα άδεια οδηγήσεως και άντε βία οι δεκαοκτάρηδες που μόλις απέκτησαν, όχι οι συνταξιούχοι..
-
Ο χρήστης ΗΝ1984 έγραψε:
Συνήθως τέτοιες δημοσιεύσεις βγαλμένες από άρλεκιν τις κάνουν οι δεκαεξάρηδες που δεν έχουν ακόμα άδεια οδηγήσεως και άντε βία οι δεκαοκτάρηδες που μόλις απέκτησαν, όχι οι συνταξιούχοι..Κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του.
Έπειτα...επειδή είσαι εσύ συνταξιούχος δεν σημαίνει πως είναι όλος ο κόσμος!
-
Είμαι μικρός ακόμα έχω δρόμο μέχρι τη συνταξη, δεν έχω κλείσει καν τα πενήντα έξι.
-
Ο χρήστης ΗΝ1984 έγραψε:
Είμαι μικρός ακόμα έχω δρόμο μέχρι τη συνταξη, δεν έχω κλείσει καν τα πενήντα έξι.'Δεν έχω κλείσει καν τα πενήντα έξι', άρα άνετα μπορεί να...κατηγορηθείς για πενήντα πέντε, και μάλιστα...'συνταξιούχος'!
Γιατί, το 'συνταξιούχος', το αναφέρεις σαν διανοητική κατάσταση.
Ενώ, αν είναι θέμα ηλικίας, και εγώ έχω μαραθώνιο μέχρι την σύνταξη, ειδικά όπως έγιναν τώρα. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει κανένα.
Έτσι λοιπόν, οι 'συνταξιούχοι' και οι 'πρεσβύωπες', είναι σαν τους 'μύωπες': υπάρχουν σε όλες τις ηλικίες!
Θα σου πρότεινα, όμως, να απευθυνθείς κάπου αλλού για να λύσεις τα υπαρξιακά σου προβλήματα, που, μάλλον, δεν έχουν θέση σε ένα αφιέρωμα σαν αυτό.
-
Μην εξανίστασαι, είναι δημόσιο φόρουμ δεν είναι προσωπική ιστοσελίδα.
Το πενήντα έξι γράφεται όπως το γράφω, εσύ δεν γνωρίζεις πως γράφεται.
Εάν τώρα θες μονόλογο, άνοιξε μια προσωπική ιστοσελίδα κλείδωσε και τα σχόλια και βγάλε τα εσώψυχα σου κατ’ αποκλειστικότητα και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το επισκεφτώ. Εδώ είναι ένα δημόσιο φόρουμ και δεν έχει στεγανά. Εάν δεν σε καλύπτει το ‘’δημόσιο’' του φόρουμ, μάζεψε τους κουβάδες σου και άλλαξε παραλία. Έτσι και αλλιώς γνωρίζεις από άτακτο υποχώρηση αφού την έχεις εφαρμόσει προσφάτως.
Αυτά για απάντηση και αναμένω και άλλες αυτάρεσκες δημοσιεύσεις, αλλά κάτι νέο όμως όχι αναδημοσίευση από τα παλιά. -
Ο χρήστης ΗΝ1984 έγραψε:
Μην εξανίστασαι, είναι δημόσιο φόρουμ δεν είναι προσωπική ιστοσελίδα.
Το πενήντα έξι γράφεται όπως το γράφω, εσύ δεν γνωρίζεις πως γράφεται.
Εάν τώρα θες μονόλογο, άνοιξε μια προσωπική ιστοσελίδα κλείδωσε και τα σχόλια και βγάλε τα εσώψυχα σου κατ’ αποκλειστικότητα και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το επισκεφτώ. Εδώ είναι ένα δημόσιο φόρουμ και δεν έχει στεγανά. Εάν δεν σε καλύπτει το ‘’δημόσιο’' του φόρουμ, μάζεψε τους κουβάδες σου και άλλαξε παραλία. Έτσι και αλλιώς γνωρίζεις από άτακτο υποχώρηση αφού την έχεις εφαρμόσει προσφάτως.
Αυτά για απάντηση και αναμένω και άλλες αυτάρεσκες δημοσιεύσεις, αλλά κάτι νέο όμως όχι αναδημοσίευση από τα παλιά.Όσα λες απαντήθηκαν στο προηγούμενο post._
-
**Eδώ σας οφείλω μία εξήγηση: όλα τα παραπάνω, (αυτάρεσκα ομολογουμένως), αφηγήματα, είναι από την συμμετοχή μου σε ένα forum όπου υπήρχε thread με τον τίτλο:
'Ποιούς κεράσατε και ποιοι σας κέρασαν ΤΣΑΪ;'**
Eκεί λοιπόν ενσωματωμένη βρίσκεται η αυταρέσκεια μέσα στην δομή του όλου θέματος.
Κάτι που ενώ γνωρίζει ο ΗΝ1984, σκόπιμα το αποσιωπά.
Αλλά λέω να συνεχίσω με μερικά ακόμα συναφή αφηγήματα, από το συγκεκριμένο forum που μου θύμισε ο μαινόμενος συμφορουμίτης, γιατί βρίσκω πως έχουν πλάκα!
Εσείς;
-
Δημοσιεύθηκε 18 November 2013 - 21:16:33
'To βάζω επειδή είναι χωρίς υποσημειώσεις, ναι μεν αλλά κ.τ.λπ., αλλά και επειδή το έχω επαληθεύσει, δύο φορές, στο δρόμο:
1.8t vs g60 (για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, ίδιος, σχεδόν, κινητήρας αλλά με compressor του '90),
Με την ίδια ιπποδύναμη, κερδίζει ο...παλιός!
Και επειδή για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν έχω πεισθεί απόλυτα, αναφέρω κάτι που το υποστηρίζει και ο μάστορας που μου το φτιάχνει:
'o g60 είναι ισχυρότερος''
-
Δημοσιεύθηκε 19 September 2013 - 22:29:35
'MERCEDES 350 CDI
Θα δεχτώ όλες τις ενστάσεις σας. Ότι το έστρωνε. Ότι ο οδηγός ήταν κουλός. H ότι ήταν diesel. Η ότι άλλο θέλετε.
Το γεγονός είναι ότι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε, στα, επικίνδυνα εσάκια της Κατεχάκη προς Αττική οδό, η passatitsa έδωσε ρέστα κινούμενη πεισματικά σε ράγες ανεξάρτητα από την ταχύτητα που της επέβαλα, χωρίς να χάνει χιλιοστό.
Aυτές οι καταβολές...
Μετά από λίγο, από το περιστατικό αυτό, τόχει η μέρα σήμερα, ένας ταξιτζής MERCEDESάκιας, ήθελε να δούμε ποιό τρέχει περισσότερο, το ταξί του η η passatistsa.
Αυτά τα, ανιστόρητα, dieselάκια...'.
-
Στην πολύ λογική απάντηση, του εκεί συμφορουμίτη, ότι όλοι αυτοί που συναντάω στον δρόμο δεν κάνουν κόντρες, απλά πάνε στην δουλειά τους, απάντησα:
'Όπως αυτός ο σαχλαμάρας με την μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού, που είδε το g60 στα γαλόνια, (της passatitsas), και άρχισε, σε επαρχιακό στενό δρόμο με αλλεπάλληλα εσάκια, να γκαζώνει με τον xenon προβολέα του στους καθρέπτες μου.
Στην δουλειά του πήγαινε, απλά έφτασα, πολύ, πριν από αυτόν.'.
-
Άρχισα να βαριέμαι...
Τι θα γίνει ρε παιδιά; Καμιά αντίρρηση δεν έχει;
-
Δημοσιεύθηκε 11 August 2013 - 13:10:47
'Ένα HONDA TYPE-R:
στην Αττική οδό...
Επιτάχυνε με δευτέρα, ακολουθούσα με τρίτη, και ήταν σαφώς ταχύτερο.
Από το Κ.Δ.Μ.Β., (κανείς δεν μας την βγαίνει), δόθηκε αμέσως το σήμα του ερυθρού συναγερμού για την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων:
1)σβήσιμο φώτων ημέρας, για εξοικονόμηση, έστω, κάποιων δεκάτων του ίππου.
2)κλείσιμο των τζαμιών, για την βελτίωση της αεροδυναμικής.
Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα για μία, ε, χμ, σοβαρή αναμέτρηση, ο 'type r' έβγαλε φλας εκτός πορείας, προς αεροδρόμιο!
Tέλος πάντων, αυτοί οι HONDAκηδες πρόκειται να σοβαρευτούν;'.
-
Aπό Εμού σε...Παγώνι!
Τούτο δω:
Nόμισα πως έτρεχε πολύ...
στην γνωστή μου ανηφόρα, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και νησίδα στο κέντρο, μου άναψε φώτα, τον άφησα για να δω τι είναι και στην συνέχεια, με τετάρτη και 4.000 στροφές έως 6.000/min, 'καθάρισα', φορτωμένος με 200 kgr. (τουλάχιστον), ενώ ένας ελαφρύς, υψίσιχνος, συριγμός του κομπρέσσορα θύμιζε απογείωση τζετ...
Όλοι απόρησαν, εμού, (του ιδίου), συμπεριλαμβανόμενου...και μεταμορφούμενου από...εμού σε...παγώνι...'.
-
-
Corrado: 'Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω SYNCRO!'.
(Ένα Syncro-Corrado από μετατροπή, αφού η VW δεν του τοποθέτησε ποτέ σύστημα τετρακίνησης, αν και κατασκευασμένο από την ίδια 'στόφα' με το Syncro(νό) του, b35i Passat.).
-
Renault Kangoo vs Passatitsa (5 km/h)
Tα κόκκινα βελάκια δείχνουν ότι χάλασε.
Passatitsa
('Oύτε γρατζουνιά', διαπίστωνε με φθόνο, ο οδηγός του Kangoo, καθώς μάζευε την διαλυμένη πλαστική μάσκα του από τον δρόμο).Βέβαια, μέσα στον προφυλακτήρα, εκ' κατασκευής παραγγελία, υπάρχει αυτό:
Kαι σαν εσωτερική δομή/προδιαγραφές, (ίδιος με τον μπροστινό), είναι έτσι:
Νταξ', για 23ετίας...
-
-
Passatitsa (Vw Passat g60 syncro b35i, 1992)