-
Ok το πιασα
-
Παίδες ερώτηση. Το sport line το χιλιάρι έχει κάμερα οπισθοπορειας? Γενικά έχει οθόνη και Android auto?
-
[quote=alex mix]
Παίδες ερώτηση. Το sport line το χιλιάρι έχει κάμερα οπισθοπορειας? Γενικά έχει οθόνη και Android auto?
Δεν έχει κάμερα όσο για το Android auto όλες οι εκδόσεις το υποστηρίζουν απλώς σαν εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για Ελλάδα. Μπορείς όμως να την καταβάσεις από αλλού εκτός play store.
-
alex mix wrote:
Δεν έχει κάμερα όσο για το Android auto όλες οι εκδόσεις το υποστηρίζουν απλώς σαν εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για Ελλάδα. Μπορείς όμως να την καταβάσεις από αλλού εκτός play store.
Δεν έχω καταφέρει να περάσω το android auto. Δώσε link αν μπορείς
-
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Κατέβασα την εφαρμογή στο τηλέφωνο και δουλεύει μια χαρά στο τηλέφωνο. Όταν συνδέσω όμως το καλώδιο με το αυτοκίνητο δεν γίνετε τίποτα στο αυτοκίνητο. Δεν τρέχει την εφαρμογή στο αυτοκίνητο.
-
Τα ιδια.
Ασε που δεν μπορω να το φορτησω ...αναβοσβήνει, ενω εχω type c καλωδιο και 2,3 ή 2,5 Amper φορτιστη αυτοκινητου.
-
Βασίλη, πρέπει να το συνδέσεις στην θύρα της κονσόλας και όχι του υποβραχιονιου . Επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου. Εσύ Βασίλη μπες ρυθμίσεις και κάπου γράφει συνδεσιμότητα κινητού. Δεν το θυμάμαι καλά. Θα το δω αύριο αν δεν τα καταφέρεις.
Και εσύ λαπ, κάπου θα έχει ρύθμιση το αυτοκίνητο για να το δεί.
-
Βασίλη, πρέπει να το συνδέσεις στην θύρα της κονσόλας και όχι του υποβραχιονιου . Επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου. Εσύ Βασίλη μπες ρυθμίσεις και κάπου γράφει συνδεσιμότητα κινητού. Δεν το θυμάμαι καλά. Θα το δω αύριο αν δεν τα καταφέρεις.
Μπράβο djhoulio αυτό θα πει οικογένεια. Ακόμη και στα νόθα τέκνα χαχαχααχχα!!!!!!
-
Δυστυχώς στη θύρα της κονσόλας το συνδεσα. Σε κάποιες περιπτώσεις μου λέει στην οθόνη του infotainment ότι πρέπει να εγκατασταθούν εφαρμογές. Ποιες είναι αυτές; Google play services έχω βάλει
-
Το έχω συνδέσει στο παρελθόν και δε με.βοκεψε καθόλου
Αν δεν κάνω λάθος το είχα στο usb της.κονσολας αλλά και συνδεδεμένο με το BT
-
Αν δεν κάνω λάθος το είχα στο usb της.κονσολας αλλά και συνδεδεμένο με το ΒΤ
Δεν βολεύει να έχεις Google maps και να το βλέπεις στο info με android auto;
-
Λοιπόν Βασίλη, σύνδεσε το κινητό σου στο usb και ενεργοποίησε το ανδροιντ ότο, μετά για δοκίμασε να πας στο κεντρικό μενού του αυτοκινήτου και πάτησε κάτω αριστερά ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΜΑΡΤΦΟΝ, μετά ANDROID AUTO, μετά επιλεξε το κινητό σου και πάτα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Λογικά πρέπει να συνδεθεί, αλλιώς μπορεί να φταίει το καλώδιο.
Χθές άλλαξα τα πορτοκαλί πλαϊνά φωτάκια σε λευκό λεντ, αφού τους έκανα μια μετατροπή γιατί οι Κινέζοι είχαν ανάποδα τα καλώδια και ξέχασα να κουμπωσω τη φύσα του φλας. Σήμερα δεν μου άναψε ένδειξη στο καντράν, απλά το φλας αναβοσβηνε γρήγορα.
Τελικά μήπως το αυτοκίνητό μας εν έτει 2020 δεν έχει can bus?
https://drive.google.com/file/d/16KMYlxbbrt37ttvSGRXmT-_t2gL9bZ0P/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/16IZxL-YB5h4KjnwrN0EZycnzE1bBnu_E/view?usp=drivesdk
-
thesniki wrote:
Όσες φορές χρειάστηκα πλοήγηση ο μαμά πλοηγός με εξυπηρέτησε μια χαρά.
-
Λοιπόν Βασίλη, σύνδεσε το κινητό σου στο usb και ενεργοποίησε το ανδροιντ ότο, μετά για δοκίμασε να πας στο κεντρικό μενού του αυτοκινήτου και πάτησε κάτω αριστερά ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΜΑΡΤΦΟΝ, μετά ANDROID AUTO, μετά επιλεξε το κινητό σου και πάτα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Λογικά πρέπει να συνδεθεί, αλλιώς μπορεί να φταίει το καλώδιο.
Χθές άλλαξα τα πορτοκαλί πλαϊνά φωτάκια σε λευκό λεντ, αφού τους έκανα μια μετατροπή γιατί οι Κινέζοι είχαν ανάποδα τα καλώδια και ξέχασα να κουμπωσω τη φύσα του φλας. Σήμερα δεν μου άναψε ένδειξη στο καντράν, απλά το φλας αναβοσβηνε γρήγορα.
Τελικά μήπως το αυτοκίνητό μας εν έτει 2020 δεν έχει can bus?
https://drive.google.com/file/d/16KMYlxbbrt37ttvSGRXmT-_t2gL9bZ0P/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/16IZxL-YB5h4KjnwrN0EZycnzE1bBnu_E/view?usp=drivesdk
Κάνω αυτά που λες και βγάζει ένα μύνημα ότι λείπουν κάποιες εφαρμογές. Μπαίνω στο app store του infotenment και δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Μόνο κάτι για εύρεση πάρκινγκ και βενζινάδικου. Μήπως θέλει και το Google account εγκατεστημένο;
Οπότε θα το αφήσω για μια ακόμα φορά και βλέπουμε.
Που χρειάζεται το android auto; Για να αντικαταστήσει το μαμά χαρτη;
-
Τις εφαρμογές που λες ότι θέλει σου τις βγάζει στην οθόνη του αυτοκινήτου ή στο κινητό; Το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται εφαρμογή για να δουλέψει. Από τη στιγμή που στο μενού του υπάρχει η επιλογή για ανδροιντ ότο, τότε είναι έτοιμο. Οταν εγκατέστησες το ανδροιντ ότο στο κινητό, την πρώτη φορά που το έτρεξες, σου ζήτησε να κατεβάσει μια δύο εφαρμογές όπως το Google maps και κάτι άλλα. Αν δεν τα κατέβασες τότε δεν λειτουργεί το ανδροιντ ότο ούτε στο κινητό από όσο θυμάμαι. Μήπως αυτές τις εφαρμογές εννοείς;
Το ανδροιντ ότο, εκτός από τους χάρτες της γκουγκλ , οι οποίοι είναι κλάσεις ανώτεροι -ενημερωμενοι σε σχέση με το Garmin, προσφέρει φωνητική εύρεση προορισμού και πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του κινητού από την οθόνη του αυτοκινήτου όπως η μουσική του κινητού . Βέβαια βολεύει περισσότερο σε μεγάλες διαδρομές και όχι σε μικρές λόγω του βάλε βγάλε βύσμα.
-
otokomae wrote:
thesniki wrote:
Όσες φορές χρειάστηκα πλοήγηση ο μαμά πλοηγός με εξυπηρέτησε μια χαρά.
Η πλοήγηση της garmin είναι της πλάκας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή συχνά θα κληθείς άπειρες φορές να στρίψεις στο πουθενα. Δεν αναγνωρίζει βασικούς άξονες σε όλη τη χώρα ακόμη και στην πιο πρόσφατη εκδοση.
-
Πράγματι, και το διαπίστωσα πρόσφατα όταν το έβαλα να με πάει από Γιάννενα προς Βόλο μέσω Λάρισας και αυτό σε μια γέφυρα στην Καλαμπάκα μου έλεγε να βγω από την εθνική και να στρίψω δεξιά σε κάτι χωριά. Επίσης του λείπουν δρόμοι, ειδικά στην Βόρεια Εύβοια.. Γι'αυτό για ταξίδι σε μέρος οποίο δεν έχουμε ξαναπάει, η Google είναι απαραίτητη.
-
Δεν δουλεύει. Το αυτοκίνητο μου λέει ότι λείπει εφαρμογή από το τηλέφωνο. Το android auto δουλεύει όμως στο κινητό. Ίσως έβαλα λάθος έκδοση του android auto στο κινητό
Νέο Honda Civic 2017