-
Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ καλως σας βρηκα! Εχω ενα προβλημα το αμαξι μου ειναι ενα ΚΙΑ shepia 2 και εχει καπιες σαπιλες κατω απο τις πορτες. ΛΟΙΠΟΝ εγω τωρα σιγουρα πρεπει να κανω τις σαπιλες αλλα επιδη εχει φυγει και το χρωμα θελω να το βαψω (γινεται να γινουν και τα δυο μαζι δλδ ο φανοποιος να μου φτιαξει και τις σαπιλες η θα πρεπει να το παω σε λαμαρινα? επισεις πιο ειναι το κοστος της ολικης βαφης? σορρυ για οποιοδηποτε λαθος!ΓΙΩΡΓΟΣ!
-
Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ καλως σας βρηκα! Εχω ενα προβλημα το αμαξι μου ειναι ενα ΚΙΑ shepia 2 και εχει καπιες σαπιλες κατω απο τις πορτες. ΛΟΙΠΟΝ εγω τωρα σιγουρα πρεπει να κανω τις σαπιλες αλλα επιδη εχει φυγει και το χρωμα θελω να το βαψω (γινεται να γινουν και τα δυο μαζι δλδ ο φανοποιος να μου φτιαξει και τις σαπιλες η θα πρεπει να το παω σε λαμαρινα? επισεις πιο ειναι το κοστος της ολικης βαφης? σορρυ για οποιοδηποτε λαθος!ΓΙΩΡΓΟΣ!
-
-
Ο χρήστης georgeKZK89 έγραψε:
Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ καλως σας βρηκα! Εχω ενα προβλημα το αμαξι μου ειναι ενα ΚΙΑ shepia 2 και εχει καπιες σαπιλες κατω απο τις πορτες. ΛΟΙΠΟΝ εγω τωρα σιγουρα πρεπει να κανω τις σαπιλες αλλα επιδη εχει φυγει και το χρωμα θελω να το βαψω (γινεται να γινουν και τα δυο μαζι δλδ ο φανοποιος να μου φτιαξει και τις σαπιλες η θα πρεπει να το παω σε λαμαρινα? επισεις πιο ειναι το κοστος της ολικης βαφης? σορρυ για οποιοδηποτε λαθος!ΓΙΩΡΓΟΣ!Κατω από τις πορτες μασπιε εννοεις?Αν ναι και είναι απλα μαυρ πισσαριστο μπορεις να το κανεις και μονος.Αν όχι ο φανοποιος θα το κανει μια χαρα.Αν δεν υπαρχει θεμα μην βαφεις ολο το αυτοκινητο.Φανοποιος ξερω ότι είναι το ιδιο με τον λαμαρινα.
-
1000e που ειναι μια καλη τιμη ολικης βαφης δεν αξιζει ολο το sephia....
Μου φαινεται περιεργο να εχεις σκουρια σε τελειωματα πορτων.Μαλλον για μαρσπιε λες απο καποια χτυπηματα.
ολικη βαφη sedan