-
Γεια χαρα σε ολους..!!
Ψαχνω αυτη την περιοδο αυτοκινητακι για την γυναικα(φυσικα θα το παιρνω και εγω..) και επειδει εβγαλε τωρα το διπλωμα και εχουμε και αλλο αυτοκινητο στην οικογενεια λεμε για κατι μικρο και πεσαμε σε αυτο γιατι ειδε ενα απο κοντα και το γλυκοκοιταζε..
Ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο..?Το ειχε κανενας σας να που πει εμπειρια μαζι του..?Ανταλλακτικα?Ζημιες?Αξιοπιστια?Υ.γ.Ελεγε και για ματιζακι(800αρι) στην αρχη μεχρι που ειδε το vivio και της αρεσε ποιο πολυ..
Ευχαριστω προκαταβολικα..
-
Γεια χαρα σε ολους..!!
Ψαχνω αυτη την περιοδο αυτοκινητακι για την γυναικα(φυσικα θα το παιρνω και εγω..) και επειδει εβγαλε τωρα το διπλωμα και εχουμε και αλλο αυτοκινητο στην οικογενεια λεμε για κατι μικρο και πεσαμε σε αυτο γιατι ειδε ενα απο κοντα και το γλυκοκοιταζε..
Ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο..?Το ειχε κανενας σας να που πει εμπειρια μαζι του..?Ανταλλακτικα?Ζημιες?Αξιοπιστια?Υ.γ.Ελεγε και για ματιζακι(800αρι) στην αρχη μεχρι που ειδε το vivio και της αρεσε ποιο πολυ..
-
Γεια χαρα σε ολους..!!
-
Ειναι ακριβα σα μεταχειρισμενα.. η λυση σε αυτη την εποχη-κατηγορια-χρηματα ειναι το cinquecento απο μενα που ειναι και ακομα πιο ομορφο.
-
Πολύ ακριβά τα ανταλλακτικά στα Subaru και αρκετά δύσκολο να βρεις μεταχειρισμένα... Το λέω από προσωπική εμπειρία.. Από αξιοπιστία βέβαια κορυφαία...
-
Οτι ειπώθηκε και από τους από πάνω. Αξιοπιστο, ακριβό aftersales, σπάνιο ως μτχ και ακόμα πιο σπάνιο σε καλή κατάσταση.
Είχε μόνιμη 4κίνηση, έκαιγε κάτι παραπάνω από 1000άρι, πλήρωνε τέλη μια κατηγορία κάτω από τα 1000άρια (όπως τα πρώτα Smart) αφού είχε 650 κυβικά. Από τα τελευταία στοκαρισμένα το 98' το πήρε μια τότε συνάδελφος μου και το έχει ακόμα. Αν θυμάμαι καλά δεν είχαν a/c.
Καλή τύχη και μακάρι να βρεις.Απέφυγε το Matiz. Εναλλακτικά δες Panda 1.1 ή κανά Atos.
-
Δεν λεω για το τετρακινητο αλλα την εκδοση με κινηση στους μπροστα τροχους..Καταναλωση εχω ακουσει για πολυ λιγα πραγματα με νορμαλ χρηση καθοτι το θελουμε να κανουμε την δουλεια μας οχι κολπα και ιστοριες...Τελη 55 ευρω και ασφαλεια μικρο κοστος επισης..Δεν περιμενουμε πολλα απο το αμαξακι απλα επειδει εχουμε κιαλλο αμαξι να το εχουμε σαν καβαντζα και να μαθει και η γυναικα στην προκειμενη περιπτωση αλαλ χωρις να μας βγει απτη μυτη απο θεμα αξιοπιστιας τωρα βεβαια ειναι και σε τι κατασταση θα βρουμε και το ιστορικο του φυσικα οπως σε ολα τα οχηματα αν το εχουν ξεκατινιασει τα βασικα θα τσεκαρισουν πριν την αγορα απλα ρωτησα μηπως το ειχε καποιος και εχει να μας πει κατι παραπανω..Απο ανταλακτικα λετε ακριβα για καινουργια αντιπρο?Γιατι απο μεταχειρο βλεπω πολυ πραμα σε αγγελιες απο ολοκληρα αμαξια εως 100δες μεμονομενα..Τι να πω σε αναζητηση ημαστε ελπιζω να βρω κατι καλο οσο γινεται..
Subaru VIVIO