-
Δε 'ν κακό ... αλλα αν αυτό είναι απέναντι στο αντίστοιχο Panda, χάνει.
Στα Suzuki τα κριτήρια μου είναι τι ανταγωνίζονται. Και χάνουν όλα με εξαίρεση μόνο το νέο Vitara που το θεωρώ vfm απέναντι στον υπερτιμημένο ανταγωνισμό.
Σχεδιαστικά πάντως η εταιρία ... πάσχει πολύ! -
Χαμηλωμένο Swift... Ok...
Μας έπεισαν...Πάντως πολυχρηστικό Ignis, αυτό το σαυρόνι με τα τρελά ζαντόνια δεν είναι...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δε 'ν κακό ... αλλα αν αυτό είναι απέναντι στο αντίστοιχο Panda, χάνει.
Στα Suzuki τα κριτήρια μου είναι τι ανταγωνίζονται. Και χάνουν όλα με εξαίρεση μόνο το νέο Vitara που το θεωρώ vfm απέναντι στον υπερτιμημένο ανταγωνισμό.
Σχεδιαστικά πάντως η εταιρία ... πάσχει πολύ!Διπλα στο Panda δεν εχει μελλον. Α ρε δεν θα ξεχασω το Panda Sport τι ομορφο που το εβγαζαν. Ομορφες ζαντες, αναρτηση, προβολακια, προφυλακτηρες βαμενους, γκαζακι καλο (καταναλωση τσιμπιμενη λιγο). Δεν θυμομουν την προηγουμενη εκδοση και ειδα τις photo στο ιντερνετ. Πικρα. Αυτο που λεει ο Αλεξανδρος. Ανθρωπομεταφορεας.
Tωρα ειδα οτι βγαινει και το νεο Panda σε Sport. Αγαπη -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ανθρωπομεταφορεας.Και επειδή βλέπω εδώ πάνω αρκετά Suzuki Celerio να κυκλοφορούν αναρωτιέμαι που οδεύουμαι ως χώρα!!!! [emoji38]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ανθρωπομεταφορεας.
Και επειδή βλέπω εδώ πάνω αρκετά Suzuki Celerio να κυκλοφορούν αναρωτιέμαι που οδεύουμαι ως χώρα!!!! [emoji38]
Μονο μεταφυσικες ερμηνειες μπορουν να δωσουν απαντηση σε τετοιες επιλογες.
-
Εμένα πάντως το Celerio μου φάνηκε μια χαρά αυτοκινητάκι και το επεξεργάστηκα σε πολλές εμπορίες.
Άχρωμο εντελώς μέσα, μαυρίλα, αλλά ήταν ιδιαίτερα ευρύχωρο, πορτμπαγκάζ πλήρως εκμεταλλεύσιμο και μου άφησε την εντύπωση της πολύ καλής ποιότητας υλικών και συναρμολόγησης.
Το έκανα σύγκριση με το νέο Panda (που το είδα και αυτό αρκετές φορές) το οποίο απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό κοινό. Το νέο Panda θα το πάρει ο νέος, η νέα, η μητέρα (κυρίως νεαρής ηλικίας) και κυρίως ο κάθε Ιταλόφιλος.
Το Celerio θα το πάρει ο Storm, ο συνταξιούχος για να μετακινείται μέσα στη πόλη, ο κολλημένος με την ιαπωνική αξιοπιστία και όποιος γουστάρει αχρωμία, μαυρίλα και συντηρητικούρα.
-
Το celerio βασικα εμφανησιακα ειναι μια απογοητευση. Δεν βλεπω κατι ελκυστικο στην εμφανιση. Μεσα το ιδιο. Απογοητευση. Δεν ξερω τι πλαστικα και συναρμολογηση εχουν. Δεν μου δινει την αισθηση στιβαροτητας. Εστω ρε παιδι μου με το ματι. Μου δινει την αισθηση λαμαρινας - τενεκε (θα τα ακουσω απο κανεναν...). Να πεις να το βελτιωσεις στην εμφανιση. Τι να πιασεις, τι να αφησεις. Αυτο θελει ολικο λιφτινγκ. Στο σχεδιαστικο τους τμημα, αφηρημενη τεχνη κανουν; Και αυτοι που το εγκρινουν, εχουν καμια σχεση με σχεδιασμο, ή βαζουν τπτ, λογιστες, ξερω εγω τι ειδικοτητες εγκρινουν τετοια σχεδιαση;
Το Swift θα το επαιρνα. Δεν εχω θεμα με την Suzuki. Εχω θεμα με τα μοντελα της. Ειναι αξιοπιστη. Παλια πουλουσαν πολυ το 3θυρο Vitara και το Jimny. Και το Swift πουλησε λογω εμφανισης και ισως και τιμης. Αυτα. Τι αλλο να πω; Δεν ξερω και πολλα εξαλλου. Αν κρινω απο το Sirion που εχω, λαμαρινα, τενεκες, ποιοτητα μεση, πατημα δεν εχει αυτο το φιλτραρισμα που εχει ενα ευρωπαικο. Δεν ειναι κουτσουρο. Αλλα ισως ειναι πολυ μαλακο. Τιμονι στον κοσμο του. Κρατημα καλουτσικο για ιαπωνας, κινητηρας καλος. Μου αρεσει το τραβηγμα του για τα κυβικα του. Εσωτερικη σχεδιαση, μαπα. Εντελως. Δεν τριζει ομως! Αν και εχει σκληρα πλαστικα. Λεβγιες ταχυτητων, μαγκουρα. Οικονομικο ομως και αξιοπιστο. Αν ειναι ετσι και το Celerio στο πατημα, στην ποιοτητα μεσα, τοτε ισως το αγοραζουν οσοι θελουν να εχουν αμαξι για να τους μεταφερει. Δεν κοιτουν, εμφανιση κλπ. Τιμη, αξιοπιστια και τελος. Αυτα κοιταξα στο Sirion. Μου αρεσει και λιγο εμφανησιακα.
Εχω δει και το νεο και το προηγουμενο panda να το οδηγανε και 55+. Ανδρες, γυναικες. Κλασικα, οικογενειαρχες, νεοι και ενταξει και πολλα νοικιαρικα και εταιρικα. Για το προηγουμενο τα νοικιαρικα και εταιρικα. Τα κορτσουδια και οι ποιο τσεπατοι νεοι, χτυπανε το 500αρακι. Εχει καψει καρδιες στις γυναικες, απο οσο βλεπω στον δρομο. Και με φιλους που συζητω, οι γυναικες τους, ειδικα οταν ειχε πρωτοβγει, το θελανε. Δεν μπορω τα 3θυρα για λογους πρακτικους. -
Στην Αθήνα το νέο Panda δεν πολυκυκλοφορεί. Έχω δει ελάχιστα και τα περισσότερα λευκά, leasing.
Το Celerio το έχω δει στο δρόμο δύο φορές. Μου θύμισε έντονα το SX4 σε συμπιεσμένη μορφή. Από πίσω φαίνεται σαν κουβαδάκι. Μου έκανε εντύπωση ότι την πρώτη φορά που το είδα είχε μέσα 5 ενήλικες και πήγαινε και σφαίρα...
-
Το νέο Alto ήρθε;
Αυτό είναι όμορφο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στην Αθήνα το νέο Panda δεν πολυκυκλοφορεί. Έχω δει ελάχιστα και τα περισσότερα λευκά, leasing.Το Celerio το έχω δει στο δρόμο δύο φορές. Μου θύμισε έντονα το SX4 σε συμπιεσμένη μορφή. Από πίσω φαίνεται σαν κουβαδάκι. Μου έκανε εντύπωση ότι την πρώτη φορά που το είδα είχε μέσα 5 ενήλικες και πήγαινε και σφαίρα...
Τα μπροστινα φαναρια του θυμιζουν απο SX4. Τον νεο Alto μου θυμιζει το Ciquecento. Ολα ευθεια. Καμπυλες μετρημενες στα δαχτυλα. Και εγω απο τα δυο celerio και panda λιγα εχω δει. Οικονομικη κριση. Το τελος με τους 5 ενηλικες δεν το ειδες. Ειχαν μεινει με τα καθισματα στην ασφαλτο και τον οδηγο με το τιμονι στο χερι. Το αμαξι ειχε σκορπισει.
Ελπιζω να μην εχει κανεις celerio στο forum. Θα φαω κραξιμο γμτ. -
Το celerio πραγματικά δεν πιστεύω να το αγοράσει μη συνταξιούχος.
Το νέο ignis δεν μου φαίνεται άσχημο αντιθέτως. -
Suzuki Celerio
Η ντεμοντέ εξωτερική εμφάνιση του νέου μικρού της Suzuki δεν προϊδεάζει για όσα μπορεί να προσφέρει στον κάτοχό του.
HTAN από αυτά τα νέα μοντέλα του περασμένου Σαλονιού Γενεύης τα οποία κανείς δεν έτρεξε να φωτογραφίσει, να «ποστάρει» ή να ασχοληθεί μαζί του, κυρίως λόγω της αδιάφορης εμφάνισής του. Υποκειμενικό το θέμα, θα μας πείτε δικαιολογημένα, αλλά, όσο θετικά και αν το δεις, το Suzuki Celerio δε διαθέτει τη φρεσκάδα των νεοφερμένων αυτοκινήτων της κατηγορίας Α, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι σχεδιασμένα για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς. Το Celerio, όμως, είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο, προσανατολισμένο όχι μόνο στις αστικές μετακινήσεις, αλλά και στο να εκπληρώνει τις βασικές** μεταφορικές ανάγκες ολόκληρων οικογενειών σε χώρες χαμηλών εισοδημάτων, όπως αυτές της Ινδίας, της Κίνας κτλ**.
Οι χώροι, τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες, είναι εντυπωσιακοί,
Τα θετικά συνεχίζονται, όμως, και από την επιλογή των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, τα οποία μας δείχνουν ότι θα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη χρήση, ενώ και ο σχεδιασμός, αν και δεν είναι μοντέρνος σε καμία περίπτωση, δε συμβαδίζει με το αδιάφορο εξωτερικό.
Στην καθημερινότητα, ωστόσο, και σε μετακινήσεις μέσα στην πόλη αλλά και σε εθνικό δίκτυο, το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά άνετο. Το τιμόνι είναι αρκετά ελαφρύ και εύκολο στους ελιγμούς, όπου το θετικό της ρόλο παίζει και η μικρή ακτίνα στροφής του αυτοκινήτου, που είναι στα 4,7 μέτρα, ενώ στην ΕΟ βαραίνει όσο πρέπει.
Τα 3 αστέρια, βέβαια, στο EuroNCAP (κυρίως λόγω απουσίας των πιο πρόσφατων υποβοηθητικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας) και οι μεγάλες κλίσεις του αμαξώματος μπορεί να προβληματίσουν, εντούτοις στην κατηγορία Α δεν προσφέρονται πολλά αυτοκίνητα που να προσφέρουν πλούσιους χώρους, πλήρη εξοπλισμό, σωστό συνδυασμό κινητήρα-κιβωτίου και τελική τιμή κάτω από 9.000 ευρώ._
ΥΠΕΡ/ΧΩΡΟΙ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΤΙΜΗ/ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΚΑΤΑ/ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ/ΚΛΙΣΕΙΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/suzuki-celerio
Το αμαξι αυτο απευθυνεται και εκτος Ευρωπης, οποτε ισως για αυτο και η αδιαφορη εξωτερικη εμφανιση. Απο την αλλη ομως, εχει καλες επιδοσης, ανεση στην οδηγηση (με εντονες κλισεις) και καλη τιμη. Αρα για εναν που δεν θελει πολλα απο ενα αμαξι, μπορει να ειναι μια καλη προταση. -
Steve πέρασε το αν θέλεις και εδώ: viewtopic.php?f=15&t=57382
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Steve πέρασε το αν θέλεις και εδώ: viewtopic.php?f=15&t=57382Ναι storm το κανω copy paste. Δεν το ηξερα, δεν το ειδα, αλλιως θα το εβαζα εκει κατ' ευθειαν. thnx!
-
Φωτό από επίσημη μπροσούρα τον νέου IGNIS
http://indianautosblog.com/2016/01/suzu ... ans-211628 -
Θα έρθει Ευρώπη τούτο το περίεργο αμαξίδιο;;;;
-
Ελπίζω οχι.
-
Αυτό σχετικα συμπαθητικό δείχνει πάντως, με το alto παραπανω όμως πονεσαν τα ματια μου!
-
Ίσως το 2017. Σε κάποιο δημοσίευμα είχα διαβάσει για Ιταλία για του χρόνου.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Και εγώ ελπίζω να μην έρθει και να φτιάξουν κάτι που να φαίνεται ποιο σοβαρό και ποιο ποιοτικό...
Μου θύμισε έντονα το China Benni όταν πήγα και το είδα από κοντά. Τα άκρως απαραίτητα και αυτά με αίσθηση φτήνιας.Πω ρε, πως είναι τούτο έτσι; Σαν κάτι αγροτικά τρακτεράκια...
Suzuki Ignis II