-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Υπαρχουν μαγαζια αξιολογα και σου κανουν πλυσιμο καλο μεσα εξω απο κατω μηχανη και βιολογικο, με ενα 100ρικο τα χεις κανει ολα. Μετα καθε τοσο πιανεις τα πανακια και τι σκουπα και το διατηρεις μονος σου. Αυτα για ενα αμαξι που ειναι χωματερη.Στο net κυκλοφορουν κατα καιρους κουπονια που τα κανουν ολα αυτα με 30€......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Υπαρχουν μαγαζια αξιολογα και σου κανουν πλυσιμο καλο μεσα εξω απο κατω μηχανη και βιολογικο, με ενα 100ρικο τα χεις κανει ολα. Μετα καθε τοσο πιανεις τα πανακια και τι σκουπα και το διατηρεις μονος σου. Αυτα για ενα αμαξι που ειναι χωματερη.
Στο net κυκλοφορουν κατα καιρους κουπονια που τα κανουν ολα αυτα με 30€......
Εχω παει και μονο που δεν τον σκοτωσα τον τυπο. Μου κανε απλο πλυσιμο (και αυτο της κακιας ωρας) και ουτε καν βιολογικο ενω το εγραφε η προσφορα, μου παρουσιαζε το απλο εσωτερικο πλυσιμο ως βιολογικο.Μεγαλο πραμα η ψυχραιμια, θα τραβιομουν τωρα... Λοιπον, μακρια απο κουπονια, ολα τα παραπανω (δηλαδη σοβαρο πλυσιμο και βιολογικο) απλα δεν παιζουν σε τιμες κουπονιων.
-
Με τον όρο βιολογικό καθαρισμό δηλαδή τι πρέπει να περιμένουμε?
-
Google it να δεις μερικα βιντεακια με βιολογικο και οτι δεν καταλαβεις εδω ειμαστε.
Πλυσιμο κινητηρα-Προβληματα