-
Εχω θεμα με το μπρατσο του ελατηριου που ενωνεται με το σασι.....
Προ 5-6 χρονια εντελως τυχαια....ο μηχανικος ειδε το μπρατσο που συγκρατει το ελατηριο να εχει ξεκολλησει το μισο!
Μετα το σοκ και δεος το πηγαμε σε φανοποιο το αυτοκινητο ο οποιος εκοψε το μπρατσο εντελως με τροχο,κ το κολλησε με ηλεκτροκολληση(νομιζω.....ημουν μικρος τοτε) και μετα προφανως το πισσαρισε!!!!
Απο τοτε εως και σημερα απορω αν το κολλησε στο ιδιο ακριβως υψος .....αλλα δν ειναι αυτο το ζητουμενο!
Σημερα εβγαλα πλαστικους θολους για να δω για σκουριες ,να περασω ζινκ και να πισσαρω καποια σημεια αφου παραεφαγε αλατια φετος.Κοιταω το μπρατσο και βλεπω πως περιμετρικα αυτου σε αποσταση ΟΜΩΣ -
Προ 5-6 χρονια εντελως τυχαια....ο μηχανικος ειδε το μπρατσο που συγκρατει το ελατηριο να εχει ξεκολλησει το μισο!
Μετα το σοκ και δεος το πηγαμε σε φανοποιο το αυτοκινητο ο οποιος εκοψε το μπρατσο εντελως με τροχο,κ το κολλησε με ηλεκτροκολληση(νομιζω.....ημουν μικρος τοτε) και μετα προφανως το πισσαρισε!!!!
Απο τοτε εως και σημερα απορω αν το κολλησε στο ιδιο ακριβως υψος .....αλλα δν ειναι αυτο το ζητουμενο!
Σημερα εβγαλα πλαστικους θολους για να δω για σκουριες ,να περασω ζινκ και να πισσαρω καποια σημεια αφου παραεφαγε αλατια φετος.Κοιταω το μπρατσο και βλεπω πως περιμετρικα αυτου σε αποσταση ΟΜΩΣ -
Κατ' αρχην καλα εκανες και το αφησες να το παρακολουθεις.
Καλος ή κακως οσο μαστορας και να ειναι ο μαστορας δεν μπορει να εινια σαν εργοστασιακο.
Στη θεση σου θα ενισχυα το 'πιατελο' ( αν καταλαβα καλα τι εχει ξεκολησει ) με καποιο προσθετο λαμακι ως κοντρα...
Στο.... πεδιο των τζιπ ειναι συνηθης διαδικασία
-
c180 με ποσα χιλιομετρα και τι χρηση?
Απαραδεκτο κατα την αποψη μου ,εκτος αν ειχε φαει καλη στουκα καποτε. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
c180 με ποσα χιλιομετρα και τι χρηση?
Απαραδεκτο κατα την αποψη μου ,εκτος αν ειχε φαει καλη στουκα καποτε.Πλεον εχει 405.000χιλιομετρα αλλα οταν συνεβει αυτο ειχε πανω κατω 200.000 χιλιομετρα......
ΔΕΝ ξεκολλησε ακριβως ειχε σκουριασει....γτ κρατουσε νερο-αλατια.Αργοτερα ακουσα οτι το επαθε κ ενα ταξι.
ΟΝΤΩΣ το μονο παραπονο ειναι αυτο.........Απο γερμανια το χαμε παρει με 40-50.000 χιλιομετρα απο γυναικα.....
ΑΝ οντως ειχε στουκα....οι γερμανοι φανοποιοι ειναι ΚΟΡΥΦΗ.Παντα ειχα υποψια στουκας γτ καποια πραγματα δν συναδουν μεταξυ τους ωστοσο οπτικα δν φαινεται τιποτα!Συνεπως μονη λυση η χλαπατσα?Να ξυσω την παλια πισσα και αν ολα ειναι οκ να βαψω με zinc για να μπορω να βλεπω τι γινεται?
ΣΟΒΑΡΟ!!!Προβλημα με σασι